MavroManitari Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μη βιαζεσα.Το bf4 βγηκε 2 χρονια μετα το 3 οποτε αν με ρωτας ναι, περιμενα να δω υπερπαραγωγη.. Ποια 2 χρόνια εδώ μέχρι τον Απρίλη του 2013 έβγαλε το Endgame μας δουλεύεις? Δηλαδή τα DLC δεν τα μετράς? Αυτά πως φτιάχτηκαν με αλεύρι? Μετά από 8 μήνες από το τελευταίο DLC βγάζει νεο παιχνίδι. Τι περίμενες δηλαδή? Για να πάμε από bf2 σε bf3 πήρε 6 χρόνια και βλέπεις τέτοια αλλαγή...σοβαρά τώρα, περιμένεις το ίδιο αποτέλεσμα μέσα σε 8 μήνες?
BlackBird79 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 πηγαινε εκει που λεει επεξεργασια προφιλ.Σημερα επεσε πολυ ban σε μερικους για multihacking. Ναι, παρατήρησα και εγώ αυτό το φαινόμενο, σε ένα δύωρο που έπαιξα μπορεί να έγιναν και πάνω απο καμιά 50αριά bans. Καλό είναι αυτό, πάει να πεί οτι δουλεύει το σύστημα! 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ποια 2 χρόνια εδώ μέχρι τον Απρίλη του 2013 έβγαλε το Endgame μας δουλεύεις? Δηλαδή τα DLC δεν τα μετράς? Αυτά πως φτιάχτηκαν με αλεύρι? Μετά από 8 μήνες από το τελευταίο DLC βγάζει νεο παιχνίδι. Τι περίμενες δηλαδή? Για να πάμε από bf2 σε bf3 πήρε 6 χρόνια και βλέπεις τέτοια αλλαγή...σοβαρά τώρα, περιμένεις το ίδιο αποτέλεσμα μέσα σε 8 μήνες? Το BC2 εσύ δεν το βάζεις μέσα ; Λες για τον άλλο που δεν έβαλε ''μέσα'' τα DLC αλλά και 'συ έκανες λάθος.Και τι πάει να πει 8 μήνες ; 8 μήνες τους πήρε να βγάλουν το BF4 ;(Μπορεί, ΑΛΛΑ) Το κενό δεν λέει τίποτα, υποτίθεται φτιάχτηκε πάνω στην εξέλιξη της frostbite 2 ονόματι frostbite 3.Θα μπορούσαν να κάνουν παπάδες, αλλά αφού και αυτό κονσολοποιήθηκε δεν..Επίσης τα DLC δεν λένε κάτι, θα μπορούσαν και τώρα οι εταιρείες να σου βγάζουν νέες πίστες σε κάποιο παλιό παιχνίδι με την ίδια ποιότητα γραφικών, αυτό δεν σημαίνει κάτι.
MavroManitari Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Το BC2 εσύ δεν το βάζεις μέσα ; Λες για τον άλλο που δεν έβαλε ''μέσα'' τα DLC αλλά και 'συ έκανες λάθος.Και τι πάει να πει 8 μήνες ; 8 μήνες τους πήρε να βγάλουν το BF4 ;(Μπορεί, ΑΛΛΑ) Το κενό δεν λέει τίποτα, υποτίθεται φτιάχτηκε πάνω στην εξέλιξη της frostbite 2 ονόματι frostbite 3.Θα μπορούσαν να κάνουν παπάδες, αλλά αφού και αυτό κονσολοποιήθηκε δεν..Επίσης τα DLC δεν λένε κάτι, θα μπορούσαν και τώρα οι εταιρείες να σου βγάζουν νέες πίστες σε κάποιο παλιό παιχνίδι με την ίδια ποιότητα γραφικών, αυτό δεν σημαίνει κάτι. Μπορούμε να συμφωνήσουμε οτί τα bad company είναι άλλη σειρά που ακολουθεί το ίδιο franchise οπότε το bad company είναι ουσιαστικά άλλο παιχνίδι? Είναι σαν να μου λες οτι στο COD είναι ίσα κ όμοια τα Black Ops με τα Modern Warfare. Το ότι άλλαξε το όνομα της frostbite τι σημαίνει? Και η Crytek άλλαξε ονοματάκια αλλά η υπέρτατη διαφορά ακόμη λείπει. Επίσης μιλάμε για το μεγαλύτερο FPS multiplayer όπως είπα. Εμ μου θέλετε χαοτικούς χάρτες με καταστροφές, ρεαλιστική φυσική, οχήματα, κλαμπατσίμπανα εμ μου θέλετε υπέρτατα γραφικά... Μου λες υποθετικά και αόριστα θα μπορούσαν να κάνουν παπάδες...τι άλλο ακριβως θες σε 64player online map ακριβώς? Γιατί τους παπάδες που ονειρεύεσαι πρέπει να καταλάβεις πως αυτοί οι παπάδες ΑΚΟΜΑ και εάν δεν έτρεχαν σε κονσόλα του 2005, θα έπρεπε να τρέχουν σε ένα mid range σύστημα. Τι περιμένετε να κάτσει να ασχοληθεί η DICE για το 10% που έχει high end hardware και είναι αμφίβολο για το εάν θα αγοράσει το game ή θα το κατεβάσει???
garrett156 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 παιδια επειδη δεν μπορω να παρακολουθησω το που παει το τοπικ θα ηθελα καποιος να μου πει υπευθυνα εαν το παιχνιδι ειναι μερικως η ολικως playable μιας και θελω να το αγορασω για online.διαβαζω πολλα αλλα ακρη δεν βγαζω.παιζει η σπαει @@ ???
konstantinos77 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Kαλα αμα θες και στον Χριστο βρισκεις ελαττωματα μην την ψαχνετε ...Εγω θελω τον ουρανο με τα αστρα ,μπορω να τον εχω ? Αν δεν ειχε το προβλημα με το netcode το bf4 μια χαρα game θα ηταν .Τα γραφικα τοσο μπορουσαν να τα βελτιωσουν τοσο τα βελτιωσαν ,ετσι και αλλιως και παπαδες να εκαναν με τα γραφικα σε maps με 64 παιχτες θα ηθελες το pc του Ομπαμα για να το παιξεις .. παιδια επειδη δεν μπορω να παρακολουθησω το που παει το τοπικ θα ηθελα καποιος να μου πει υπευθυνα εαν το παιχνιδι ειναι μερικως η ολικως playable μιας και θελω να το αγορασω για online.διαβαζω πολλα αλλα ακρη δεν βγαζω.παιζει η σπαει @@ ??? Μια χαρα παιζει απλα καποιες φορες θα σου σπαει τα αρχιδια αναλογα τωρα.Τι συστημα εχεις ?
garrett156 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 το συστημα ειναι φρεσκο...budget μεν αλλα το ετρεξε αξιολογα με r9 270x amd fx 6300 και 8 gb μνημη.τωρα ψαχνω ενα καλο online game μιας και τα cod τα εχω βαρεθει προ πολλου λεω να το παρω να ασχολουμε.
BlackBird79 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 το συστημα ειναι φρεσκο...budget μεν αλλα το ετρεξε αξιολογα με r9 270x amd fx 6300 και 8 gb μνημη.τωρα ψαχνω ενα καλο online game μιας και τα cod τα εχω βαρεθει προ πολλου λεω να το παρω να ασχολουμε. @Garrett156 Φίλε, το παιχνίδι παίζει και θα μπορούσες άνετα να το πεις playable. Αν είσαι άτυχος και σου καθίσει να έχεις κάποιο απο τα διάφορα θέματα που έχει το παιχνίδι, υπάρχουν λύσεις στο internet που ακολουθείς και στρώνει το πράγμα. Εγώ πχ είχα θέμα με το port forwarding και το έλυσα μόνο με ένα download μιας εφαρμογής και δεν ξαναείχα ctd. Bugs φυσικά και υπάρχουν και προσπαθούν να τα φτιάξουν. Εγώ το προτείνω για το μεγάλο κοινό που έχει και τους πολλούς server που υπάρχουν σε αφθονία.
konstantinos77 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 το συστημα ειναι φρεσκο...budget μεν αλλα το ετρεξε αξιολογα με r9 270x amd fx 6300 και 8 gb μνημη.τωρα ψαχνω ενα καλο online game μιας και τα cod τα εχω βαρεθει προ πολλου λεω να το παρω να ασχολουμε. win 8.1 64bit?
BlackBird79 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 οχι 7 ultimate Σωστόοοοοος το συστημα ειναι φρεσκο...budget μεν αλλα το ετρεξε αξιολογα με r9 270x amd fx 6300 και 8 gb μνημη.τωρα ψαχνω ενα καλο online game μιας και τα cod τα εχω βαρεθει προ πολλου λεω να το παρω να ασχολουμε. Την R9 270X δεν την πήρες με το BF4 μαζί; Νομίζω πως υπάρχει τέτοιο bundle απο την Sapphire...
konstantinos77 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 οχι 7 ultimate Ναι τα 7 ειχαν μεγαλα προβληματα στην αρχη με το bf .Aς σου πει καποιος με 7 αν εχουν επιδιορθωθει μην καθομαι τωρα και σου λεω εγω μαλακιες ..
padelis71992 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Εκνευριστικός αλλα ωραίος! :-D Αν και χάσαμε.http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/423115313058480768/360969964/
BlackBird79 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ναι τα 7 ειχαν μεγαλα προβληματα στην αρχη με το bf .Aς σου πει καποιος με 7 αν εχουν επιδιορθωθει μην καθομαι τωρα και σου λεω εγω μαλακιες .. 7 Ultimate, no problem here!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα