Haris San Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 'Ωπα , ώπα μην τα παραλέμε. Το levolution είναι μηδαμινό σε σχέση με το bc2 που μπορούσες να γκρεμίσεις σχεδόν τα πάντα στην πίστα.Ένα bc3 θα μας σώσει. Αλλο levolution αλλο destructible env. Επισης εχει πολυ καλυτερο απο bf3. Τωρα σε σχεση με το bc2 εχει σχεδον το ιδιο. Εσυ κοιτας τα κτηρια που ειναι ολοκληρο οικοδομικο τετραγωνο, τι περιμενες να ισοπεδωσεις ολη την πολη?
Zapee995 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ας περασουμε και στο λιγο πιο ontopic κομματι... Περιμενουμε patchακι μεσα στο μηνα εκτος απο το mantle patch..Δε θυμαμαι αν και στο 3 ειχαν πεσει με τα μουτρα αλλα ενα patch καθε 40 μερες δειχνει πως το παιχνιδι ισως φτασει να ειναι 100% playable μεχρι το Μαρτη! According to the post, the number one priority (still) is to resolve technical issues with the game, such as crashes, lag, and of course, the netcode. http://bf4central.com/2014/01/battlefield-4-patch-january-2014/
DJ_Duker Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Βγήκε patch σήμερα! 260 μβ μου κατέβηκαν και ανάμεσα στα πολλά που αναφέρει, έχει το πολύ ωραίο για μένα: Fixed a memory leak issue occurring after level shutdowns, which could result in a out-of-memory crash in longer play sessions
spirit)earth)aflame Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 άντε να δούμε, και εμένα αυτό με ενδιέφερε σε ότι έχει να κάνει με τα crashes γενικά.
Πέτρος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Να έχει σχέση με τα leaked slides για Cat14.1b με Mantle (μεταξύ αρκετών άλλων...)?
konstantinos77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δεν εχει σχεση με mantle το patch .
Silverage Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Τωρα σε σχεση με το bc2 εχει σχεδον το ιδιο. Εσυ κοιτας τα κτηρια που ειναι ολοκληρο οικοδομικο τετραγωνο, τι περιμενες να ισοπεδωσεις ολη την πολη? Ναι. Το οτι πιάνουν ένα τετράγωνο είναι φθηνή δικαιολογία.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 σε ένα server λέγαν στο chat πως με το patch φτιάξανε και τα γραφικά κάπως, και ότι γενικά το παιχνίδι "runs faster" -τώρα δεν ξέρω τι εννοούσαν με αυτό. όσο για τα γραφικά είμαι περίπου σε medium settings οπότε δεν παρατήρησα κάτι. memory leak πάντως σήμερα δεν είδα, αλλά δεν είχα και χθες για πολλές ώρες.
Haris San Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 To campaign ξεκλειδωνει οπλα στο Multi? Εβαλα να το τελειωσω και σε καποια φαση το εβγαλα,το ξαναβαζω πιο μετα και δεν ξεκινησε απο το checkpoint αλλα απο την αρχη το level!!!!! Εστειλα και στο fb στην σελιδα του battlefield και μου απαντησε και λεει οτι θα το "αναφερει"....Συμβαινει και σε εσας αυτο??
padelis71992 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Εγώ να ρωτήσω κάτι άκυρο; Μπορώ να αλλάξω το όνομα μου στο bf και γενικά στα παιχνίδια του origin; Εχω πετύχει μερικούς που το έχουν κάνει. Το μόνο που έχω βρεί είναι να αλλάξω το origin id που αυτό απλά θα αλλάξει το πώς θα με βρίσκουν.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 το campaign μιας και είναι απαράδεκτο, το έπαιξα ίσα ίσα για να μάθω λίγο το αρχικό όπλο. για το όνομα δεν ξέρω, και έφαγα και memory leak μόλις. @@ φτιάξανε.
Zapee995 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Εγώ να ρωτήσω κάτι άκυρο; Μπορώ να αλλάξω το όνομα μου στο bf και γενικά στα παιχνίδια του origin; Εχω πετύχει μερικούς που το έχουν κάνει. Το μόνο που έχω βρεί είναι να αλλάξω το origin id που αυτό απλά θα αλλάξει το πώς θα με βρίσκουν. Δοκιμασε απο Site: εδω! :)
ennia Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 off topic... πως μπορω στο insomnia να αλλαξω καμια ρυθμιση και να μην μου ερχονται 15 μαιλ απο 15 απαντησεις στο ιδιο topic?
gildo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 πηγαινε εκει που λεει επεξεργασια προφιλ.Σημερα επεσε πολυ ban σε μερικους για multihacking.
padelis71992 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δοκιμασε απο Site: εδω! :) Αυτό λέει απο κάτω οτι δε θα αλλάξει μέσα στο παιχνίδι. Τελικά το βρήκα μεσα απο το origin γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα