Haris San Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Οποιος παιζει games και κοιταει τα γραφικα δεν ειναι gamer απλα! Ειναι αλλα πραγματα που μετρανε σε ενα παιχνιδι και τα γραφικα ισως ειναι το τελευταιο!!
konstantinos77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Οποιος παιζει games και κοιταει τα γραφικα δεν ειναι gamer απλα! Ειναι αλλα πραγματα που μετρανε σε ενα παιχνιδι και τα γραφικα ισως ειναι το τελευταιο!! Θα συμφωνουσα αν ελεγες οτι δεν κοιταει μονο τα γραφικα αλλα σαν προταση ετσι οπως την γραφεις ειναι λαθος .Σε οτι αφορα το δευτερο δεν ξερω αν τα γραφικα ειναι το πρωτο πραγμα που κοιταει καποιος ή πρεπει να κοιταει καποιος σε ενα game αλλα αν ειναι το τελευταιο που κοιταει σιγουρα δεν ειναι gamer ,ειναι χομπιστας.
Haris San Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Θα συμφωνουσα αν ελεγες οτι δεν κοιταει μονο τα γραφικα αλλα σαν προταση ετσι οπως την γραφεις ειναι λαθος .Σε οτι αφορα το δευτερο δεν ξερω αν τα γραφικα ειναι το πρωτο πραγμα που κοιταει καποιος ή πρεπει να κοιταει καποιος σε ενα game αλλα αν ειναι το τελευταιο που κοιταει σιγουρα δεν ειναι gamer ,ειναι χομπιστας. Υπαρχουν παιχνιδια οπως το zelda ocarina που ειναι ισως το καλυτερο rpg ολων των εποχων μαζι με το FF7 και τα γραφικα ειναι χρεπι.Δεν εχει καμια σημασια υπαρχουν ατομα που τα παιζουνε ακομα και τωρα!! Εδω το game εχει περισσοτερα bugs απο οποιοδηποτε σχεδον παιχνιδι και μιλαμε για γραφικα...LOL Και προφανως δεν κοιτας τα γραφικα σε ενα παιχνιδι!! Ειναι πολλα περισσοτερα που μετρανε και υπαρχουν παιχνιδια που εχουν βγει game of the year κατα καιρους και εχουν γραφικα χειροτερα απο το κινητο μου.. Επισης το παιχνιδι (bf4) εχει απο τα πιο καλα αυτη την στιγμη και λεμε οτι τα δενδρα δεν ειναι καλα...Σαν στο topic του dying light "δεν εχει και καλα γραφικα" ΕΛΕΟΣ
Zapee995 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Αλλο το να μην εχει καλα γραφικα που προοριζεται να μην εχει και αλλο πραγμα το να λενε οι κατασκευαστες οτι εχει και τελικα να ειναι μουφα...Ποιο zelda ειχε καλα γραφικα?? Κανενα..Απο την αλλη το bf3 ηταν πολυ καλο για την εποχη του οχι ομως και το 4..
konstantinos77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ειναι αλλα πραγματα που μετρανε σε ενα παιχνιδι και τα γραφικα ισως ειναι το τελευταιο!! Σε οτι αφορα το δευτερο δεν ξερω αν τα γραφικα ειναι το πρωτο πραγμα που κοιταει καποιος ή πρεπει να κοιταει καποιος σε ενα game αλλα αν ειναι το τελευταιο που κοιταει σιγουρα δεν ειναι gamer ,ειναι χομπιστας. Και προφανως δεν κοιτας τα γραφικα σε ενα παιχνιδι!! Σου δειχνω τι μου ειπες τι σου απαντησα και μετα τι μου ξαναειπες το οποιο διαφερει απο αυτο που ειπες στην αρχη .Τα γραφικα παιζουν σιγουρα ρολο ,αλιμονο αν δεν επαιζαν .Σιγουρα δεν τα βαζουν ολοι στην κορυφη της ιεαρχιας αλλα οταν μου λες οτι ο gamer δεν κοιταει τα γραφικα ειναι παντελως λαθος .Ουτε επειδη σε ενα rpg οπως λες εσυ ,που διαφωνω ,ασχολειται πιο πολυ με αλλα πραγματα (gameplay κτλ) σημαινει οτι δεν κοιταει τα γραφικα .Πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα? Δες ολα τα τελευταια rpg που κυκλοφορουν οτι ακομα και εκει τα γραφικα παιζουν μεγαλο ρολο για εναν gamer ,σιγουρα οχι τοσο πολυ οσο σε ενα fps αλλα παιζουν .Βαλε για παραδειγμα το guild wars και δες ποσα φιλτρα σου δινει στο menu που ουτε τα τελευταια fps δεν εχουν .Ποιος ο λογος να το κανουν αυτο αν δεν ενδιεφεραν τα γραφικα τους fans ?Τα rpg εχουν περασει εδω και καιρο σε αλλη εποχη οπου τα γραφικα παιζουν μεγαλο ρολο και οταν λεμε γραφικα δεν εννοουμε μονο δεντρα ,δαση ,βουνα αλλα και τον λεπτομερη σχεδιασμο οπως γινεται πχ στο diablo . Επισης το παιχνιδι (bf4) εχει απο τα πιο καλα αυτη την στιγμη και λεμε οτι τα δενδρα δεν ειναι καλα...Σαν στο topic του dying light "δεν εχει και καλα γραφικα" ΕΛΕΟΣ Tιποτα απο ολα αυτα δεν το ισχυριστηκα εγω .
Haris San Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδη το bf4 δεν εχει καλα γραφικα??? Ενδιαφερομαι παρα πολυ να ακουσω απαντηση σε αυτο!
MavroManitari Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 .Απο την αλλη το bf3 ηταν πολυ καλο για την εποχη του οχι ομως και το 4.. Δηλαδή μετά από έναν χρόνο τι περιμενατε να δειτε την υπερπαραγωγη του αιώνα??? Ένας χρόνος πέρασε σοβαρευτείτε λίγο. Μιλάμε για το μεγαλύτερο σύγχρονο FPS που υπάρχει. Σκεφτείτε λίγο πως σε ένα map δεν έχουν και οι 64 gtx780 για να κλαψουρίζετε πως τα γραφικά δεν μας κάνουν. Καταλάβετε λίγο πως με όλα τα άπειρα physics που έχει μια μάχη οι υπολογισμοί που πρέπει να γίνουν είναι άπειροι.
konstantinos77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδη το bf4 δεν εχει καλα γραφικα??? Ενδιαφερομαι παρα πολυ να ακουσω απαντηση σε αυτο! Διαβαζεις αυτα που σου γραφω ή στα γραφω τσαμπα ? Σου ειπα οτι αυτο που ειπες περι ασχημων δεντρων στο bf4 δεν ειναι δικος μου ισχυρισμος .Εχω γραψει πολλες φορες αλλα και σημερα οτι τα γραφικα του bf4 εμενα με ικανοποιουν για το συγκεκριμενο παιχνιδι .Οχι πως δεν θα ηθελα καλυτερα καθοτι ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο αλλα ασχημα δεν τα λες με την καμια ,αυτη ειναι η γνωμη μου .Διαβασε και αυτα που ειπα στον Psycho .
Zapee995 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή μετά από έναν χρόνο τι περιμενατε να δειτε την υπερπαραγωγη του αιώνα??? Ένας χρόνος πέρασε σοβαρευτείτε λίγο. Μιλάμε για το μεγαλύτερο σύγχρονο FPS που υπάρχει. Σκεφτείτε λίγο πως σε ένα map δεν έχουν και οι 64 gtx780 για να κλαψουρίζετε πως τα γραφικά δεν μας κάνουν. Καταλάβετε λίγο πως με όλα τα άπειρα physics που έχει μια μάχη οι υπολογισμοί που πρέπει να γίνουν είναι άπειροι. Μη βιαζεσα.Το bf4 βγηκε 2 χρονια μετα το 3 οποτε αν με ρωτας ναι, περιμενα να δω υπερπαραγωγη..
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Καλά όποιος πετάγεται και λέει ''Όποιος παίζει παιχνίδια για τα γραφικά'' δεν ξέρει τι του γίνεται..Ρίξε μια ματιά στο hardware του παλικαριού για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται..Δεν θες κάτι άλλο.Κάτι τέτοια άτομα ψάχνουν πλέον οι εταιρίες για να πετάνε την ίδια συνταγή κάθε φορά χωρίς διαφορές και να πουλάνε(CoD etc). Μη βιαζεσα.Το bf4 βγηκε 2 χρονια μετα το 3 οποτε αν με ρωτας ναι, περιμενα να δω υπερπαραγωγη.. Προσωπικά περιμένω να δω επιτέλους τα πάντα(Οπτικά) να 'ναι καλύτερα από το Crysis 1 που βγήκε το 2007.Ακόμα δεν το έχω δει και μπήκαμε στο 2014, ελπίζω ότι φέτος θα το δω.Τουλάχιστον το Tom Clancy's The Division φαίνεται πραγματικά next-gen.Επιτέλους να βγει κάτι δηλαδή και να νιώθω ότι πιάσαν τόπο τα 4-5 κατοστάρικα που έδωσα για GPU.
Haris San Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Διαβαζεις αυτα που σου γραφω ή στα γραφω τσαμπα ? Σου ειπα οτι αυτο που ειπες περι ασχημων δεντρων στο bf4 δεν ειναι δικος μου ισχυρισμος .Εχω γραψει πολλες φορες αλλα και σημερα οτι τα γραφικα του bf4 εμενα με ικανοποιουν για το συγκεκριμενο παιχνιδι .Οχι πως δεν θα ηθελα καλυτερα καθοτι ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο αλλα ασχημα δεν τα λες με την καμια ,αυτη ειναι η γνωμη μου .Διαβασε και αυτα που ειπα στον Psycho . Για να θελεις καλυτερα σημαινει οτι εχεις δει και καλυτερα.Οποτε για πες μου σαν ποιο θα ηθελες να ειχε? Καλά όποιος πετάγεται και λέει ''Όποιος παίζει παιχνίδια για τα γραφικά'' δεν ξέρει τι του γίνεται..Ρίξε μια ματιά στο hardware του παλικαριού για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται..Δεν θες κάτι άλλο.Κάτι τέτοια άτομα ψάχνουν πλέον οι εταιρίες για να πετάνε την ίδια συνταγή κάθε φορά χωρίς διαφορές και να πουλάνε(CoD etc). Προσωπικά περιμένω να δω επιτέλους τα πάντα(Οπτικά) να 'ναι καλύτερα από το Crysis 1 που βγήκε το 2007.Ακόμα δεν το έχω δει και μπήκαμε στο 2014, ελπίζω ότι φέτος θα το δω.Τουλάχιστον το Tom Clancy's The Division φαίνεται πραγματικά next-gen.Επιτέλους να βγει κάτι δηλαδή και να νιώθω ότι πιάσαν τόπο τα 4-5 κατοστάρικα που έδωσα για GPU. Απο το crysis 1 υπαρχουν ποσα παιχνιδια που εχουν καλυτερα γραφικα. Μηπως εννοεις το crysis με mods?
konstantinos77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Για να θελεις καλυτερα σημαινει οτι εχεις δει και καλυτερα.Οποτε για πες μου σαν ποιο θα ηθελες να ειχε? Far cry 3 για δεντρα δαση φυλλωσιες και Metro για ολα τα υπολοιπα...και μετα ξυπνησα .
Haris San Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Far cry 3 για δεντρα δαση φυλλωσιες και Metro για ολα τα υπολοιπα...και μετα ξυπνησα . Ε δεν γινεται να τα χει ολα καλα, και destructible enviroment και καλα δενδρα και καλα μοντελα και καλους φωτισμους κτλ Κοιτας το συνολο! το fc3 ειναι φτιαγμενο στην ζουγκλα αμα δεν ειχε καλα δενδρα τι θα ειχε? Ξερεις ομως ποσους βραχους μπορω να σου δειξω που εχουν pixel μεγαλυτερα και απο το παραθυρο στο σπιτι μου? Επισης στο bf4 wtf?! ειναι fps multiplayer!!! ποιος παει και κολλαει την μουρη του πανω στα δενδρα?για να το κανεις αυτο πρεπει να σαι προβληματικος :S τι λεμε τωρα..Απλα οταν παιζεις λες ομορφο παιχνιδι,τωρα αμα εισαι αρρωστος και πας και κολλας πανω στους τοιχους και τα δενδρα για να δεις τα Pixel τι να πω...
Silverage Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ε δεν γινεται να τα χει ολα καλα, και destructible enviroment 'Ωπα , ώπα μην τα παραλέμε. Το levolution είναι μηδαμινό σε σχέση με το bc2 που μπορούσες να γκρεμίσεις σχεδόν τα πάντα στην πίστα.Ένα bc3 θα μας σώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα