gildo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 αυτο που μου αρεσε σημερα εκτος τα χαλια με το netcode ηταν τα γραφικα.Τοσο πολυ διαφορα οι καινουργιοι drivers της nvidia?αλλαξαν κατι στο game δεν ξερω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Χάλια είναι τα γραφικά, έπαιξα χτες για πρώτη φορά Guilin peaks και ήταν για κλωτσιές.Η ''ζούγκλα'' είναι 3 κλάσεις κάτω από το πρώτο Crysis και σαν να μην έφτανε αυτό είναι η μόνη πίστα που έχει χαμηλά frames.Τραγικό για game του 2013. Γενικότερα η frostbite στα τσιμέντα την παλεύει, όταν έρχεται στην βλάστηση όμως κλάφτα..
Silverage Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Χάλια είναι τα γραφικά, έπαιξα χτες για πρώτη φορά Guilin peaks και ήταν για κλωτσιές.Η ''ζούγκλα'' είναι 3 κλάσεις κάτω από το πρώτο Crysis και σαν να μην έφτανε αυτό είναι η μόνη πίστα που έχει χαμηλά frames.Τραγικό για game του 2013. Γενικότερα η frostbite στα τσιμέντα την παλεύει, όταν έρχεται στην βλάστηση όμως κλάφτα..
konstantinos77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Χάλια είναι τα γραφικά, έπαιξα χτες για πρώτη φορά Guilin peaks και ήταν για κλωτσιές.Η ''ζούγκλα'' είναι 3 κλάσεις κάτω από το πρώτο Crysis και σαν να μην έφτανε αυτό είναι η μόνη πίστα που έχει χαμηλά frames.Τραγικό για game του 2013. Γενικότερα η frostbite στα τσιμέντα την παλεύει, όταν έρχεται στην βλάστηση όμως κλάφτα.. Kαλα 3 κλασεις δεν ειναι κλασε και λιγο.Εσυ το εκανες double dragon ...Επειτα γιατι ρε εχεις χαμηλα fps ? Με ποσα επαιζες ? Σου ειπα ingame οτι μονο μεσα στο tunnel πεφτουν τα fps αλλα οχι οτι εχεις προβλημα να παιξεις . 1
gildo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Σε περιοχες με πολλα κτιρια γυαλιζουν τα παντα οπως flood zone η shangai. Στο φυσικο περιβαλλον υστερει αλλα δεν ειναι και χαλια.Απλα κατι λεπτομερειες πχ. αν δεις προσωπα απο κοντα δειχνουν λιγο προχειροφτιαγμενα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Kαλα 3 κλασεις δεν ειναι κλασε και λιγο.Εσυ το εκανες double dragon ...Επειτα γιατι ρε εχεις χαμηλα fps ? Με ποσα επαιζες ? Σου ειπα ingame οτι μονο μεσα στο tunnel πεφτουν τα fps αλλα οχι οτι εχεις προβλημα να παιξεις . 3 κλάσεις όπως στο λέω είναι.Τα δέντρα είναι ανύπαρκτα τελείως.
gildo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Σε μεγαλους χαρτες παντα θα υπαρχει ενας καμπερης με jet η ελικοπτερο αηδια επιτελους.Κανονικα με 2 hit απο το stinger επρεπε να πεφτουν.Θελεις ρεαλισμο με 1-2 hit τερμα.Αν θελεις να παιζεις με αεροπλανακια και διαφορα παιξε air superiority.Με αυτο το πραγμα αδικουνται ολοι οι υπολοιποι.Να τα νερφαρουν και μονο με repair να μπορουν να διορθωσουν τη ζημια και οχι στον αερα να κατεβουν κατω.Μας σπαει τα νευρα ο netcode καθε μερα θελεις 1000 σφαιρες να ριξεις καποιον και παει ο αλλος ανετος και κανει τη δουλεια του. 1
konstantinos77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 3 κλάσεις όπως στο λέω είναι.Τα δέντρα είναι ανύπαρκτα τελείως. Kαλα ολα τα δεντρα σε ολα τα games ειναι 3 κλασεις πιο κατω απο το crysis ...Μονο στο metro δεν ειναι 3 κλασεις αλλα εκει δεν εχει δεντρα...χαχαχαχα Οχι κοιτα η guilin ειναι μακραν το καλυτερο map αν βγαλεις ενα γενικο βαθμο σε σχεση παντα με τα αλλα maps ..Mην ξεχνας επισης οτι ειναι λογικο να πιανεις λιγοτερα fps καθοτι οπως βλεπεις ειναι το πιο βαρυ map με 64 παιχτες.Ενταξει βαλε μεσα και τις μαλακιες της dice που θα μπορουσε να επαιζε καλυτερα πχ στο τουνελ αλλα τι να κανουμε .
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Η guilin peaks είναι το νέο gulf of oman(BF3) όσον αφορά το performance.Επίσης, δεν είναι ντροπή τα δέντρα να είναι χειρότερα από γκέιμ του 2007 ; Αίσχος, ειδικά την στιγμή που η πίστα είναι γεμάτη από αυτά, στις άλλες πίστες λες οκ, είναι 80% τσιμέντο και 20% χορτάρι και δέντρα οπότε λες δεν μαμιέται.
konstantinos77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Σου ειπα οτι συγκρινεις με crysis σε δεντρα και νερο θα μπαινεις στο αντιστοιχο topic και θα λες αισχος ,παει αυτο ...Η αληθεια ειναι οτι εχω δει πολυ χειροτερα δεντρα σε πολλα αλλα games και τα συγκεκριμενα δεν με χαλασαν τοσο καθοτι στο game αλλου επικεντρωνεσαι ,multiplayer ειναι εξαλλου .
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Εγώ αλλού το πάω, ότι και να θες να σκάσεις λεφτά για μια 780 π.χ ξενερώνεις όταν βλέπεις ότι ακόμα τα γραφικά δεν έχουν ''ξεκολλήσει''. 1
p3tran Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 ρε ψυχακιας το game βγηκε για ο,τιδηποτε μηχανημα δουλευει με ηλεκτρικο ρευμα. ποσο ακριβως να "ξεκολλησει" και απο που ακριβως περιμενες? τοσα χρονια περιμεναμε να αλλαξουν οι ψοφο-κονσολες, τωρα που αλλαξανε και ειναι θεμα μιας φουρνιας, τωρα θυμηθηκες να ξενερωσεις εσυ? με την 780 σιγουρα βλεπεις καλυτερα απο οτι εβλεπες πριν. απλα δεν βλεπεις ισως αυτα που φανταζοσουνα. patience...
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Για την ακρίβεια είμαι ξενερωμένος εδώ και χρόνια όσον αφορά τον οπτικό τομέα στο PC.Επίσης με την 780 δεν βλέπεις καλύτερα, απλά έχεις περισσότερα frames στα μέτρια γραφικά.Προς το τέλος αυτής της χρονιάς, αρχές επόμενης θα αρχίσει το ενδιαφέρον ξεκινώντας από αυτό που έχω για άβαταρ.
konstantinos77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Εγώ αλλού το πάω, ότι και να θες να σκάσεις λεφτά για μια 780 π.χ ξενερώνεις όταν βλέπεις ότι ακόμα τα γραφικά δεν έχουν ''ξεκολλήσει''. Kαλα τωρα το γυρισες αλλου..Αυτο που λες ειναι δεδομενο ευθυς εξαρχης .. Προς το τέλος αυτής της χρονιάς, αρχές επόμενης θα αρχίσει το ενδιαφέρον ξεκινώντας από αυτό που έχω για άβαταρ. Βαστα μικρο καλαθι γιατι και ο οπτικος τομεας να ειναι καλος (που θα ειναι ) του συγκεκριμενου παιχνιδιου ενδεχεται να τρωνε ηττα καρτες κατω απο την 780ti ακομα και η ιδια η ti .Bγαζω εξω την παραμετρο bugs ,fps drops ,etc Για την ακρίβεια είμαι ξενερωμένος εδώ και χρόνια όσον αφορά τον οπτικό τομέα στο PC. ps4 και οne για exclusives γρηγορα ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα