Πέτρος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Για την ακρίβεια, επιλέγεις το "no paging file". Ενδείκνυται για 8+GB RAM.
Alejandro Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Για την ακρίβεια, επιλέγεις το "no paging file". Ενδείκνυται για 8+GB RAM. Επηρεάζει κάπου αλλού το σύστημα, εκτός του Battlefield, η μη ύπαρξη paging file;
konstantinos77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Aντι να το κανει τελειως disabled μπορει να βαλει custom size μειωνοντας το οριο αλλα οκ ...
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δεν χρειάζεται να βάλεις καθόλου από την στιγμή που έχεις 8GB και πάνω.
phanispal Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Κι εγώ το έχω καταργήσει τελείως εδώ και καιρό χωρίς πρόβλημα.
BlackBird79 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Επηρεάζει κάπου αλλού το σύστημα, εκτός του Battlefield, η μη ύπαρξη paging file; Όχι ΔΕΝ σε επηρεαζει πουθενά εφόσον έχεις αρκετή μνήμη. Το paging file το χρησιμοποιεί συνήθως όταν δεν φτάνει η κανονική SDRAM, οπότε και χρησιμοποιεί τον σκληρό ουσιαστικά. Εσύ του λές απλώς σε καμία περίπτωση να μην κάνει access απο τον σκληρό. Μερικές φορές και χωρίς λόγο... Αφού κάνεις το uncheck, τι επιλέγεις; Να δώσεις εσύ τιμές; Να τις δώσει το σύστημα ή να το απενεργοποιήσεις; Το απενεργοποιείς αν έχεις το ίδο θέμα με το "Grafeio Teleton" παραπάνω. Aντι να το κανει τελειως disabled μπορει να βαλει custom size μειωνοντας το οριο αλλα οκ ... ΔΕΝ θέλεις να κάνει πρόσβαση στον HDD ενώ πάιζεις και εφόσον έχεις αρκετή μνήμη. Κουράζει τον σκληρό και μειώνει το προσδόκημο χρόνο ζωής του και εσύ βλέπεις το λόξυγγα που έλεγα στον Grafeio Teleton.
Alejandro Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα απλά δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με το paging file και αν βελτιώνει έστω και λίγο την απόδοση θα το απενεργοποιήσω. Έχω και 8gb ram οπότε δεν θα μου λείψει.
gildo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δεν προκειται να το φτιαξουν ποτε το game. Απο 24000 hit μονο 1.800 kills. Καθε μερα θα εχουμε στη μαπα το netcode.
mikelamar Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Τα επιλέγεις. Και στα αρματα πρεπει να το επιλεξεις ????
Zapee995 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δεν προκειται να το φτιαξουν ποτε το game. Απο 24000 hit μονο 1.800 kills. Καθε μερα θα εχουμε στη μαπα το netcode. Εγω πλεον το ευχαριστιεμαι το παιχνιδι!! Αν και με κατευθηντικες κεραιες στα 2 χιλιομετρα δειχνει να πηγαινει καλυτερα απ'οτι 1 μηνα πριν σε γραμμη hol! 1
Silverage Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Και στα αρματα πρεπει να το επιλεξεις ???? Σε όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα