Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για την ακρίβεια, επιλέγεις το "no paging file".

Ενδείκνυται για 8+GB RAM.

Επηρεάζει κάπου αλλού το σύστημα, εκτός του Battlefield, η μη ύπαρξη paging file;

Δημοσ.

Επηρεάζει κάπου αλλού το σύστημα, εκτός του Battlefield, η μη ύπαρξη paging file;

Όχι ΔΕΝ σε επηρεαζει πουθενά εφόσον έχεις αρκετή μνήμη. Το paging file το χρησιμοποιεί συνήθως όταν δεν φτάνει η κανονική SDRAM, οπότε και χρησιμοποιεί τον σκληρό ουσιαστικά. Εσύ του λές απλώς σε καμία περίπτωση να μην κάνει access απο τον σκληρό. Μερικές φορές και χωρίς λόγο...

Αφού κάνεις το uncheck, τι επιλέγεις; Να δώσεις εσύ τιμές; Να τις δώσει το σύστημα ή να το απενεργοποιήσεις;

Το απενεργοποιείς αν έχεις το ίδο θέμα με το "Grafeio Teleton" παραπάνω.

Aντι να το κανει τελειως disabled μπορει να βαλει custom size μειωνοντας το οριο αλλα οκ ...

ΔΕΝ θέλεις να κάνει πρόσβαση στον HDD ενώ πάιζεις και εφόσον έχεις αρκετή μνήμη. Κουράζει τον σκληρό και μειώνει το προσδόκημο χρόνο ζωής του και εσύ βλέπεις το λόξυγγα που έλεγα στον Grafeio Teleton. 

Δημοσ.

Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα απλά δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με το paging file και αν βελτιώνει έστω και λίγο την απόδοση θα το απενεργοποιήσω. Έχω και 8gb ram οπότε δεν θα μου λείψει.

Δημοσ.

Δεν προκειται να το φτιαξουν ποτε το game. Απο  24000 hit  μονο 1.800 kills. Καθε μερα θα εχουμε στη μαπα το netcode.

Εγω πλεον το ευχαριστιεμαι το παιχνιδι!! Αν και με κατευθηντικες κεραιες στα 2 χιλιομετρα δειχνει να πηγαινει καλυτερα απ'οτι 1 μηνα πριν σε γραμμη hol!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...