konstantinos77 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δεν σας θυμισε τα σαγονια του καρχαρια λιγο ? 1
GrafeioTeleton Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 @BlackBird79 Θα στο εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ.... Δεν συγχρονίζεται ο ήχος - οι κινήσεις μου - η εικόνα ΚΑΙ τρώει σκαλοματάκια π.χ. Αρχίζω να πυροβολάω στον αντίπαλο και μόλις αφήνω το αριστερό κλικ συνεχίζει να βαράει για 1-2 δευτερόλεπτα.(1/20 φορές αυτό) Περπατάω με WASD και μόλις το αφήνω μπορεί να προχωράει μόνο του πάλι για 1-2 sec με τις ίδιες κινήσεις που έκανα στο τέλος. Πως ας πούμε λες ότι έχεις lag και σε πάει σε 1~2 sec σε προηγούμενη θέση που ήσουν. Εμένα κάνει το ανάποδο και πάει η κίνηση των χεριών μου μπροστά και η εικόνα προσπαθεί να με προλάβει. Πυροβολώ μέσα από το πλοίο και ο ήχος καθυστερεί. 35-50 fps έχω σχεδόν συνέχεια. Ping 50-55
mikelamar Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Εχω μερικές απορίες σχετικά με το παιχνίδι. Παίζω που και που κανα multiplayer και ειμαι σχεδόν 10lvl. Βλέπω σε διάφορα βίντεο στο YouTube τον Engineer να κουβαλάει ενα όπλο με διοπτρα επάνω κ αναρωτιεμαι πως γίνεται αυτο. Σε ενα άλλο βίντεο ένας assault κι αυτός κουβαλούσε ενα sniper όπλο με διοπτρα κτλ. που έριχνε πολλές βολές & οχι μια-μια δηλαδή ρίχνω-οπλιζω-ξαναριχνω-ξαναοπλιζω κτλ. Με εχει φάει η περιέργεια γιατι εγω εχω ακομα τα αρχικά όπλα που ρίχνουν στο γάμο του καραγκιόζη. Δεν εχω καταλάβει τι ακριβώς γίνεται, δεν ασχολούμαι κ πολύ αλλα με τρώει το μαύρο χώμα οπότε παίζω. Οι άλλοι βαστανε κατι σούπερ όπλα κι εγω ακομα με τα πρώτα πρώτα. Περισσότερο ειμαι ξάπλα παρά όρθιος. Καμία φορα βουτάω κανα καλό κι εγω απο κανένα πτώμα που βρίσκω...μα όταν ψοφισω πάλι με το γιαταγανι βρισκομαι Sent from my iPhone using Insomnia
Alejandro Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Εχω μερικές απορίες σχετικά με το παιχνίδι. Παίζω που και που κανα multiplayer και ειμαι σχεδόν 10lvl. Βλέπω σε διάφορα βίντεο στο YouTube τον Engineer να κουβαλάει ενα όπλο με διοπτρα επάνω κ αναρωτιεμαι πως γίνεται αυτο. Σε ενα άλλο βίντεο ένας assault κι αυτός κουβαλούσε ενα sniper όπλο με διοπτρα κτλ. που έριχνε πολλές βολές & οχι μια-μια δηλαδή ρίχνω-οπλιζω-ξαναριχνω-ξαναοπλιζω κτλ. Με εχει φάει η περιέργεια γιατι εγω εχω ακομα τα αρχικά όπλα που ρίχνουν στο γάμο του καραγκιόζη. Δεν εχω καταλάβει τι ακριβώς γίνεται, δεν ασχολούμαι κ πολύ αλλα με τρώει το μαύρο χώμα οπότε παίζω. Οι άλλοι βαστανε κατι σούπερ όπλα κι εγω ακομα με τα πρώτα πρώτα. Περισσότερο ειμαι ξάπλα παρά όρθιος. Καμία φορα βουτάω κανα καλό κι εγω απο κανένα πτώμα που βρίσκω...μα όταν ψοφισω πάλι με το γιαταγανι βρισκομαι Sent from my iPhone using Insomnia Αυτά τα όπλα που λες είναι τα DMR και τα ξεκλειδώνεις για όλες τις κλάσεις παίρνοντας πόντους σαν sniper. Ρίχνουν επαναληπτικές βολές αλλά όχι ριπές. Μη μηδενίζεις όμως τα όπλα που έχεις, συνήθεια είναι και υπάρχουν αρκετά καλά. Πρέπει να βρεις αυτό που ταιριάζει στο στυλ σου και να το μάθεις καλά.
billvwrulez Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δοκίμασε και PlanetSide 2. planet side 2 ?? Δε το ξερω .... Ελεγα να παρω την καρτα γραφικων αυτη που δινει και το Battlefield 4 limited edition http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=57714 ξερει κανεις τι ειναι αυτο ??? ( ειναι το κανονικο παιχνιδι ?? )
BlackBird79 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Θα στο εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ.... Δεν συγχρονίζεται ο ήχος - οι κινήσεις μου - η εικόνα ΚΑΙ τρώει σκαλοματάκια π.χ. Αρχίζω να πυροβολάω στον αντίπαλο και μόλις αφήνω το αριστερό κλικ συνεχίζει να βαράει για 1-2 δευτερόλεπτα.(1/20 φορές αυτό) Περπατάω με WASD και μόλις το αφήνω μπορεί να προχωράει μόνο του πάλι για 1-2 sec με τις ίδιες κινήσεις που έκανα στο τέλος. Πως ας πούμε λες ότι έχεις lag και σε πάει σε 1~2 sec σε προηγούμενη θέση που ήσουν. Εμένα κάνει το ανάποδο και πάει η κίνηση των χεριών μου μπροστά και η εικόνα προσπαθεί να με προλάβει. Πυροβολώ μέσα από το πλοίο και ο ήχος καθυστερεί. @Grafeio Teleton Λοιπόν φίλε "εργολάβε" αυτό που έχεις λέγεται stuttering αν καταλαβαινω καλά, κάτι σαν να λέμε "λόξυγγας" ή σαν να πηδαέι η βελόνα για εμάς τους παλαιότερους. Ερώτηση πόση μνήμη έχεις αν και δεν παίζει και πολύ ρόλο στο προβλημα σου. Λοιπόν νομίζω πως το πρόβλημα σου είναι το "pagefile", και μια λύση είναι να το απενεργοποιήσεις και να τεστάρεις πώς τρέχει το παιχνίδι. Υποθέτω, και νομίζω πως έχω δίκιο, πως το παιχνίδι ΔΕΝ χρησιμοποιεί μόνο την RAM σου αλλά και το pagefile, για κάποιο λόγο. Δηλαδή φορτώνει textures και sound απο τον σκληρό αντί να τα φορτώνει απο την μνήμη RAM. Κανονικά θα έπρεπε ΟΛΑ να τα φορτώνει στην RAM αλλά για κάποιο λόγο τα φορτώνει μέσω του σκληρού και του pagefile (ή ενα μεγάλο %). Η access απο τον σκληρό φυσικά είναι πιο αργη απο αυτήν στη RAM και γι αυτο βλέπεις μάλλον αυτο τον λόξυγγα. Αν έχεις WIN7 όπως εγώ μπορώ να σου δώσω οδηγίες να την απενεργοποιήσεις έτσι ώστε να αναγκάσεις το BF4 να φροτώνει τα πάντα μέσω RAM. right click my computer>Properties>advanced sytem settings>advanced settings>advanced tab>performance settings button>advanced tab>click change in the virtual memroy box> και τέλος κάνε uncheck το automatically κάτι... Fingers crossed! Hope it works! Let me know!
GrafeioTeleton Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Φίλε BlackBird79 με έκανες μάγκα.... ούτε ένα παραμικρό κόλλημα παρά τα κλασσικά του bf4... επιτέλους ευχαριστήθηκα game.. Χίλια ευχαριστώ
BlackBird79 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Φίλε BlackBird79 με έκανες μάγκα.... ούτε ένα παραμικρό κόλλημα παρά τα κλασσικά του bf4... επιτέλους ευχαριστήθηκα game.. Χίλια ευχαριστώ Εργολάβε να είσαι καλά κ να το φχαριστηθείς! κ αν με ψαξεις στο BF4 είμαι BLACKBIRD_3001 Good hunting!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 planet side 2 ?? Δε το ξερω .... http://www.insomnia.gr/topic/413868-planetside-2/
mikelamar Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Εχω μερικές απορίες σχετικά με το παιχνίδι. Παίζω που και που κανα multiplayer και ειμαι σχεδόν 10lvl. Βλέπω σε διάφορα βίντεο στο YouTube τον Engineer να κουβαλάει ενα όπλο με διοπτρα επάνω κ αναρωτιεμαι πως γίνεται αυτο. Σε ενα άλλο βίντεο ένας assault κι αυτός κουβαλούσε ενα sniper όπλο με διοπτρα κτλ. που έριχνε πολλές βολές & οχι μια-μια δηλαδή ρίχνω-οπλιζω-ξαναριχνω-ξαναοπλιζω κτλ. Με εχει φάει η περιέργεια γιατι εγω εχω ακομα τα αρχικά όπλα που ρίχνουν στο γάμο του καραγκιόζη. Δεν εχω καταλάβει τι ακριβώς γίνεται, δεν ασχολούμαι κ πολύ αλλα με τρώει το μαύρο χώμα οπότε παίζω. Οι άλλοι βαστανε κατι σούπερ όπλα κι εγω ακομα με τα πρώτα πρώτα. Περισσότερο ειμαι ξάπλα παρά όρθιος. Καμία φορα βουτάω κανα καλό κι εγω απο κανένα πτώμα που βρίσκω...μα όταν ψοφισω πάλι με το γιαταγανι βρισκομαι Sent from my iPhone using Insomnia Αυτά τα όπλα που λες είναι τα DMR και τα ξεκλειδώνεις για όλες τις κλάσεις παίρνοντας πόντους σαν sniper. Ρίχνουν επαναληπτικές βολές αλλά όχι ριπές. Μη μηδενίζεις όμως τα όπλα που έχεις, συνήθεια είναι και υπάρχουν αρκετά καλά. Πρέπει να βρεις αυτό που ταιριάζει στο στυλ σου και να το μάθεις καλά. Σαν sniper ακομα το πρώτο εχω αλλα κ σαν assault κ engineer που παίζω πάλι το πρώτο εχω.Τα upgrade που σου δίνει για τα όπλα που έχεις, δηλαδή τα σκοπευτρα, σιγαστηρες, λαβες κτλ τα βαζει αυτόματα όταν τα ξεκλειδωσεις ή πρεπει να τα επιλέξεις για το κάθε ενα;Sent from my iPhone using Insomnia
mikelamar Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Απο που; Δε τα βλέπω κάπου; Sent from my iPhone using Insomnia
konstantinos77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Γιατί ρε κώστα να ναι one shot one kill και να μην είχε λίγο υγεία; η να είσαι καλός; :-D Οντως εχεις δικιο ,ειμαι καλος ...
Alejandro Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 right click my computer>Properties>advanced sytem settings>advanced settings>advanced tab>performance settings button>advanced tab>click change in the virtual memroy box> και τέλος κάνε uncheck το automatically κάτι... Αφού κάνεις το uncheck, τι επιλέγεις; Να δώσεις εσύ τιμές; Να τις δώσει το σύστημα ή να το απενεργοποιήσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα