konstantinos77 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Οπως θα εισαι μεσα στο παιχνιδι και θα παιζεις θα πατησεις esc και κατω δεξια θα δεις καπου σου λεει boosts available θα πατησεις πανω και θα επιλεξεις 1 το οποιο θα ενεργοποιηθει για 1 ωρα.
billvwrulez Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Αν ρίξεις μια ματιά στις προηγούμενες 239 σελίδες θα δεις ότι υπάρχουν ακόμα πολλά προβλήματα που σε κάνουν πολλές φορές να θες να πετάξεις το PC από το παράθυρο. Προσωπικά ακόμα και έτσι προβληματικό το προτιμώ από το αντίπαλο COD. Θα φτιάξει σε μελλοντικά updates (θεωρητικά) οπότε δες μερικά βιντεάκια και αν σου αρέσει το gameplay, τσίμπα το. Δεν βρηκα κατι καλυτερο σε fps και λεω να ξεκινησω ... 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δεν βρηκα κατι καλυτερο σε fps και λεω να ξεκινησω ... Δοκίμασε και PlanetSide 2. 1
Raikkonen86 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Στο planetside 2 θα λαγκαρει στο tutorial... Πόσο μάλλον όταν μπει κανονικά. Άσε που θέλει κάτι χρονια για να το καταλάβεις το game...
wargasm Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Τελικά με τα ribbons points τι παίζει?? Κερδίζω 20 ribbons και μου δίνει μόνο 800 βαθμούς! Τι παίζει? Sent from my Lumia 800
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δεν τα μέτραγε παλιότερα. Ακόμα δεν τα μετράει; Στο planetside 2 θα λαγκαρει στο tutorial... Πόσο μάλλον όταν μπει κανονικά. Άσε που θέλει κάτι χρονια για να το καταλάβεις το game... Υπερβολές. Θέλει λίγο ψάξιμο αλλά δεν είναι τόσο πολύπλοκο.
BlackBird79 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Τελικά με τα ribbons points τι παίζει?? Κερδίζω 20 ribbons και μου δίνει μόνο 800 βαθμούς! Τι παίζει? Νομίζω πως υπάρχει θέμα με τα ribbons. Και εμένα μου δίνει κάτι εξεφτελιστικούς πόντους για ένα σκασμό ribbons. Τέλοσπαντων, το λιγότερο είναι αυτό... @Grafeio Teleton Τί θέματα έχεις; Είχα κάποια ctds και κατάφερα και τα έλυσα πλέον...no ctds for me now Νταξει εχθές πολύ κατάντια...στο χάρτη με το satellite dish στο κέντρο, δεν θυμάμαι όνομα, τρία squads απο την αντίπαλη ομάδα έκαναν συνέχεια spawn στα αντιστηρίγματα και φυσικά έγινε του sniper το πανηγύρι. Μιλάμε απο παντού ερχόντουσαν, έτσι; Εντωμεταξύ να μην μπορούμε να τους κατεβάσουμε με τίποτα. Φυσικά έχασαν αφου είχαμε καταλάβει όλες τις σημαίες απο την αρχή και δεν έκαναν καμία αντεπίθεση να τις ανακαταλάβουν. Καμιά φορά βούταγε κανένας απο την "φωλιά των αετών" αλλά καθαριζόταν με συνοπτικές διαδικασίες. Δυστυχώς δείχνει οτι για την ποιότητα της εμπειρίας στο παιχνίδι παίζουν και πάρα πολύ και οι gamers. Ασ πούμε εχθές σχετικά με bugs με έφαγαν κανα δύο φορές απο σημείο που δεν υπήρχε καθαρό LOS κλπ. Εντωμεταξύ τί γίνεται με αυτούς του kamikaze με τα jet και βουτάνε όπου νάναι για να φτάσουν στα πιο ψηλά σημεία ή για να πάρουν κανα kill παραπάνω, ΑΗΔΙΑ!
DJ_Duker Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Εντωμεταξύ τί γίνεται με αυτούς του kamikaze με τα jet και βουτάνε όπου νάναι για να φτάσουν στα πιο ψηλά σημεία ή για να πάρουν κανα kill παραπάνω, ΑΗΔΙΑ! Κλασικό, το είχαμε και στο BF3 πολύ πάνω κάτω σε όλες τις ανοιχτές πίστες.
konstantinos77 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Moυ εχει ανοιξει ο κωλος εντωμεταξυ και κανω κατι σκορ ,ειχα χθες ενα 45-25 με 70αρι ping ..Για να ειμαι ειλικρινης πρεπει να εφαγα παντως 2-3 με "οne shot one kill" με το m416 but still ...
Zapee995 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Απο τα λιγα καλα ματσακια που εχω βγαλει με το σκορ να γυρναει απο 380-520 σε 288-0...Επισης απο τις λιγες φορες με accuracy πανω απο 10%... http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/421323223266886912/325388368/
konstantinos77 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Εφαγες κοσμο ,εισαι κακος ,μεγαλος αλητης ...
Zapee995 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Αχ αυτα τα physics και το destruction του παιχνιδιου..Απλα απιστευτα!!
padelis71992 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Νταξει εχθές πολύ κατάντια...στο χάρτη με το satellite dish στο κέντρο, δεν θυμάμαι όνομα, τρία squads απο την αντίπαλη ομάδα έκαναν συνέχεια spawn στα αντιστηρίγματα και φυσικά έγινε του sniper το πανηγύρι. Μιλάμε απο παντού ερχόντουσαν, έτσι; Εντωμεταξύ να μην μπορούμε να τους κατεβάσουμε με τίποτα. Στη rogue transmission λες ναι γίνεται συχνά αυτό σε αυτο το map αλλά όπως λές παίρνεις τις σημαιες εκεί και μετά βγάινεις και εσυ με sniper και τους γλεντάς απο κάτω εγώ αυτό κάνω. Moυ εχει ανοιξει ο κωλος εντωμεταξυ και κανω κατι σκορ ,ειχα χθες ενα 45-25 με 70αρι ping ..Για να ειμαι ειλικρινης πρεπει να εφαγα παντως 2-3 με "οne shot one kill" με το m416 but still ... Γιατί ρε κώστα να ναι one shot one kill και να μην είχε λίγο υγεία; η να είσαι καλός; :-D χαχαχαχαχαχα πέθανα... ε το κακομοίρη τι είδαν τα μάτια του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα