Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ρε παίδες κάνα tip για να ξεφεύγω απο τον άλλο που είναι πίσω μου στο μαχητικό;Δεν πα να κάνω οτι ακροβατικά μπορείτε να σκεφτείται, ο άλλος απο πίσω μένει και με σκίζει.

Κράτα το στα 310 χιλιόμετρα για τις καλύτερες στροφές.

Οι καλύτεροι πιλότοι έχουν μάθει να έχουν στα 310 την ταχύτητα όπου και να στρίψουν, έστω και στα 290 να πέσεις ενώ αντιμετωπίζεις έναν τέτοιον σε έγραψε.

• Like 1
  • Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...Είμαι σχεδόν έτοιμος να το πουλήσω ή να το σπάσω...

Δεν είχα ποτέ μου κανένα error...παραμελώ τα sound problems και κατι χαζά με τα γραφικά στην αρχή της πίστας....Αλλά να παίζω με 50-55 ping και να έχω συνέχεια net lag ε δεν πάει αλλο.

Τι να βαράω shotgun τον αλλον στα 3 μέτρα και ξαφνικά με πάει 2-3 δευτερολεπτα εκεί που ήμουν.

Να προχωράω μπροστά, να αφήνω το και αυτο να συνεχίζει για δευτερολεπτα να πηγαίνει μπροστά..

Και να έλεγα φταίει ο server να πω στο διάολο αλλα σε όλους το ίδιο ρε π@υστη μου..??

2+ μήνες και ακόμα 23 level είμαι από τα νεύρα μου.

Σοβαρά τώρα...

Υπάρχει ελπίδα να φτιάξει ή πάει για πούλημα?

Δημοσ.

Αυτά τα συγκεκριμένα που λες δεν τα είδα ποτέ μου, μήπως φταίει κάτι άλλο στο PC σου ; Έχω λίγες μέρες να παίξω αλλά δεν νομίζω ότι είναι του παιχνιδιού το πρόβλημα που έχεις.

Δημοσ.

και γω δεν τα εχω δει και παιζω 1,5 μηνα τωρα! γενικα το μονο θεμα που ειχα ηταν που με πεταγε το παιχνιδι αλλα εφτιαξε με το smart port forwarding. ουτε cheatakia εχει εκει που μπαινω.

εγω με κατι φιλαρακια εχουμε σερβερ και παντα ειναι καποιος απο μας μεσα για να μη μπαινουν cheaters οποτε μπορειτε να ερθετε και σε μας μια βολτα! τα βραδυα κατα τις 10-11 ειμαστε full

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/aca86464-0127-4c45-9384-40e8d30eee55/TITANS-Greek-Hardcore-Fast-Vehicle-Spawn/

• Like 1
Δημοσ.

@Liquido θα περάσω το βραδάκι μια βόλτα εγώ.

Ο server με τους έλληνες που είχε προτείνει ένας φίλος 1-2 σελίδες πιο πίσω δε μου άρεσε γιατί παίζω μόνο hardcore και μπήκα εκεί και ήταν μέρα με τη νύχτα για μένα που δεν έχω συνηθίσει στο normal.

@GrafeioTeleton Πώς θα το πουλήσεις; Δε φεύγει πλέον από τον λογαριασμό σου. Εκτός αν έχεις μόνο αυτό μέσα στο account και δώσεις όλο το λογαριασμό.

Δημοσ.

Το θεμα με τους βαθμους απο τα  Ribbons τι παιζει ρε παιδια?
Παιρνω 20 ribbons και μου προσθετει μονο 800 βαθμους...
Κατι? μια κουβεντα?
ενα νεο?

Δημοσ.

@DJ_Duker δεν το ήξερα καθόλου....νόμιζα ότι μπορούσες να μεταβιβάσεις το S/N...την φάγαμε τώρα.

Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι δεν έχετε παρόμοια προβλήματα σαν τα δικά μου.

Το έκανα Unistall το ξανακατέβασα, έβαλα καινούργιους drivers,

ε τι άλλο να κάνω??/

στο bf3 δεν είχα κανένα πρόβλημα..

τι να πω..έναν μήνα του δίνω ακριβώς για να δω αν θα φτιάξει αλλιώς.....

Δημοσ.

Μη το ματιάσω...

5η συνεχόμενη μέρα παιγνιδιού χωρίς κανένα κόλλημα σε εμένα κι ένα μόνο DXerror στον αδερφό μου ([email protected], 8GB@1600, 270Χ  stock, αυτός - [email protected]/5, 16GB@1600, 7950@1150/1450 εγώ).

Τα fps, από την άλλη έχουν γίνει λίγο erratic σε κάποιες πίστες που πριν ήταν σαφώς ομαλότερα (ίδιοι οδηγοί) οπότε τα αποδίδω όλα, καλά και κακά, στα τελευταία patch (και αυτά του China, αν και δεν το έχω).

Ε, θα το ρίξουν ένα 5-10%, να βγάλουν το mantle να πάει +20% να νιώθουμε πως κάτι καταφέραμε...

Από ποστιές, άλλο τπτ.

Στρώνουν και λίιιγο κάποιοι servers (οι "γνωστοί", "μεγάλοι") και κάπως ομαλοποιείται η ατάσταση.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, το παιχνιδι παιδια τι λεει online ????

Σκεφτομαι να ξεκινησω ενα fps game για online ....

Αν ρίξεις μια ματιά στις προηγούμενες 239 σελίδες θα δεις ότι υπάρχουν ακόμα πολλά προβλήματα που σε κάνουν πολλές φορές να θες να πετάξεις το PC από το παράθυρο. Προσωπικά ακόμα και έτσι προβληματικό το προτιμώ από το αντίπαλο COD. Θα φτιάξει σε μελλοντικά updates (θεωρητικά) οπότε δες μερικά βιντεάκια και αν σου αρέσει το gameplay, τσίμπα το.

Δημοσ.

Το bonus xp που πήρα από battlepacks πως το βάζω??? Για να μπαίνει αυτόματα δεν νμζ γιατί θα φαινόταν στο τέλος κάθε παιχνιδιού...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...