spirit)earth)aflame Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αν και λίγο spam σήμερα είχα 3 memory leaks σε λιγότερο από 2 ώρες παιχνιδιού Κάνας άλλος; Ή τα τρώω μόνος μου;
konstantinos77 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αν και σχετικά λίγο spm (οχι οτι κάνω περισσότερο γενικά αλλα βάζω ενα στάνταρ κάθε φορά) τα γάζωσα! http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/420645471585636928/360969964/ Kαι ενταξει πες εσυ εφαγες και 14 deaths ,τον αλλο απο κατω σου κοιτα χαχαχαχα....
padelis71992 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Πήρε και aim king λογικά θα έπαιζε πετούμενος.
Fulgore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αν και σχετικά λίγο spm (οχι οτι κάνω περισσότερο γενικά αλλα βάζω ενα στάνταρ κάθε φορά) τα γάζωσα! http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/420645471585636928/360969964/ Πωπω κοιτα εδω full ελληνικα ονοματα το παιχνιδι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Πήρε και aim king λογικά θα έπαιζε πετούμενος. Αφού το γράφει βρε πως ήταν σε τανκ. Αεροπλάνο / ελικόπτερο δεν παίρνει aim king, εκτός αν παίζουν μόνο TV Missile.
DJ_Duker Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αν και λίγο spam σήμερα είχα 3 memory leaks σε λιγότερο από 2 ώρες παιχνιδιού Κάνας άλλος; Ή τα τρώω μόνος μου; Είχα καιρό να φάω αλλά το τσίμπησα και γω χτες στην Hainan resort. Μάλιστα πλέον έχω βάλει PC monitor εφαρμογή στο κινητό που μου δείχνει σε real time την ram του σταθερού. Όταν δω να αρχίσουν να φεύγουν τα gb (έχω 16) τότε βγαίνω και κάνω restart πριν γεμίσει όλη και αρχίσει το lag.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 καλή ιδέα. και μένα καιρό είχε να εμφανιστεί τόσο έντονα το πρόβλημα. anyway, θα παρακολουθώ και γω τη RAM αυτές τις μέρες, γιατί μετά ούτε restart δεν μπορείς να κάνεις. thanks!
padelis71992 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Πωπω κοιτα εδω full ελληνικα ονοματα το παιχνιδι Είναι ελληνικός σέρβερ hosted στη Γερμανία και εγώ κατα τύχη τον βρήκα. Γενικά έχει αρκετούς Ελληνες αλλα έχει και ξένους. Εγώ μόνο εκεί παίζω πλέον γιατί είχα συνηθίσει απο cod2 να παίζω με Ελληνες μόνο, στα public. 64αρης είναι με 1000 τικετς και πάει νομίζω σε όλα τα μαπς εκτός απο του china rising και τη flood zone. Αφού το γράφει βρε πως ήταν σε τανκ. Αεροπλάνο / ελικόπτερο δεν παίρνει aim king, εκτός αν παίζουν μόνο TV Missile. Καλά έχω δεί κάτι πετούμενους να παίρνουν aim king και να είναι με 1 death και αυτό με suicide. Αλλα που το λέει και δε το είδα (και έψαξα κιολας )
gildo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 απο το πρωι βγαζει αυτο το origin.Συμβαση παραχωρησης αδειας χρησης τελικου χρηστη.Αφου πατησα ενταξει καθε φορα που ανοιγω το pc το ζηταει.
Raikkonen86 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Πάντως κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το παιχνίδι παιδιά... Η κατάσταση έχει ξεφύγει... Από που να αρχίσεις και να που να τελειώσεις... Net code?????? Έχω 100 life και πεθαίνω με μια σφαίρα από έναν με ak5c... <br> Hitboxes... Αυτό το είδα στο youtube μέχρι που το παρατήρησα και σε εμένα. Όταν βαρας κάποιον που τρέχει δεν δέχεται damage η δεν είναι το φυσιολογικό... Lag... Εκεί που κατεβαίνει ο άλλος τα σκαλιά ξαφνικά πετάγεται στο δρόμο... Όπλα... 0 recoil να έχει το όπλο είναι σίγουρο ότι θα αστοχησεις σε κάποιες σφαίρες... Φεύγει δεξιά-αριστερά μόνο του... Πραγματικά τώρα καταλαβαίνω ότι έκανα μλκια που αγόρασα το game... Ελπίζω η EA και η DICE να βγάλουν πολλαααααααααααα patches... Το παιχνίδι είναι για κλάματα... Πασαλειματα έκαναν... Τουλάχιστον έχουν βγάλει καμία ανακοίνωση ότι θα διορθωθούν τα προβλήματα???
konstantinos77 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Εγω εντωμεταξυ μπηκα σημερα λιγο απο το γραφειο και τα ping ηταν αυξημενα απο 80 και πανω λιγα και τα περισσοτερα 90αρια ...Τι σκατα παλι εγινε δεν ξερω..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Παλιό το link NoisePollution. Εγώ ακόμα περιμένω μυγοσκοτώστρα για τα Scout Choppers. Αυτό το να κάνουν πιο γρήγορα repairs από το να τις τρώνε είναι μεγάλη μαλακία (σόρρυ κιόλας). Δεν γίνεται να έχεις πάντα 4 άτομα να τα κρατάει το SC την στιγμή που μπορεί εύκολα να τους σκοτώσει αν δεν έχουν κάτσει διάσπαρτα, κλπ. Κάτι ακούγεται (φήμες μόνο) ότι μπορεί να nerf-άρουν τα repair rates σε αυτά, αλλά εγώ νομίζω ότι θα γίνει πριν βγει το 5.
gildo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Στη zavod εβαλα 4 c4 και μου εδωσε μειον 11 skill.Paracel storm και κατι αλλες μακρια.Μπαινουν κατι τυποι που καμπερωνουν στο a10 και βλεπεις κατι 50-0.Λενε οτι μπορει να φταιει το ping που ριχνεις και δεν πεφτει o αντιπαλος.Στο bf3 με παραπανω ping πως επεφταν ρε παιδια.Αυτο με το network smoothing factor το εχει δοκιμασει κανεις?Απο τη στιγμη που δεν δουλευει σωστα το game δεν βγαζεις ακρη.Τα 7/10 kill που εχω φαει εριχνα πρωτος επαιρνε hit δεν πεθαινε και μια σφαιρα με σκοτωνε.Αυτη η κατασταση υπαρχει ακομα και δεν μπορω να ευχαριστηθω ενα game.Ακομα και με οχηματα συμβαινει να του ριχνω και να μην πεφτει.
Silverage Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ρε παίδες κάνα tip για να ξεφεύγω απο τον άλλο που είναι πίσω μου στο μαχητικό;Δεν πα να κάνω οτι ακροβατικά μπορείτε να σκεφτείται, ο άλλος απο πίσω μένει και με σκίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα