Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα επειδή είχα όρεξη έκανα ένα benchάκι στον χάρτη Zavod 311 TeamDM με 64 παίχτες τα αποτελέσματα αρκετά καλά 

min:29 fps

max:122fps

avg: 64fps 

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το punkbuster το έχεις updated ; Οδηγούς τελευταίους για κάρτα γραφικών έχεις ; Πιστεύω αυτό που κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά είναι ο dual-core επεξεργαστής σου, δοκίμασε να ρίξεις στο Low τα γραφικά.

Δημοσ.

θα δοκιμασω και θα ποσταρω... το εκανα update αλλα ειδα διαφορα. επισης δεν βρισκω σερβερ κατω απο 140 ping. ενω στο 3 εβρισκα και με 55

Δημοσ.

Mπα μην βαζεις το χερι σου στην φωτια ,εγω νομιζω ειναι και αυτο που λεει ο Millennium οτι εχει διπυρηνο επεξεργαστη που ειναι οτι χειροτερο για bf4 .Eιδικα αν μπαινει σε 64αρη  map με full κοσμο αστο ...

Δημοσ.

το μεγαλυτερο προβλημα το αντιμετωπιζω στο login.... κολλαει εκει...

το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να μπω σε σερβερς. κολλαει στο login. αυτο εχει να κανει στον επεξεργαστη?

Δημοσ.

Έχω τρομερό πρόβλημα με τη wind τις τελευταίες ημέρες.Δε σημαίνει βέβαια κατ' ανάγκη ότι επειδή σέρνονταν σ' εμένα όλες οι συνδέσεις wind που είχα ή έχω, το ίδιο θα γίνεται και στους υπόλοιπους, αλλά πάντως αν θες να παίζεις online πας σε άλλη εταιρεία.Φυσικά και το pc σου δεν είναι και το πιο δυνατό για bf4 multi, αλλά έχεις isp bottleneck κι εσύ. ^_^

Δες και τίποτα firewall,ports κλπ πάντως.

Δημοσ.

Εννοεις οτι αφου πατας να μπεις σε ενα server κολλαει και μενει εκει ,ναι αυτο δεν ειναι επεξεργαστης .Αυτο πολυ φοβαμαι εχει να κανει με τα windows 7 ή καποια ρυθμιση ισως στην προστασια των windows.To microsoft essentials εχεις ?Απενεργοποιησε το σε real time και δοκιμασε να ξεκινησεις το Bf4 σαν admin.

Έχω τρομερό πρόβλημα με τη wind τις τελευταίες ημέρες.Δε σημαίνει βέβαια κατ' ανάγκη ότι επειδή σέρνονταν σ' εμένα όλες οι συνδέσεις wind που είχα ή έχω, το ίδιο θα γίνεται και στους υπόλοιπους, αλλά πάντως αν θες να παίζεις online πας σε άλλη εταιρεία.Φυσικά και το pc σου δεν είναι και το πιο δυνατό για bf4 multi, αλλά έχεις isp bottleneck κι εσύ. ^_^

Δες και τίποτα firewall,ports κλπ πάντως.

Τα ping που του βγαζει επειδη ειναι μεγαλα και οπως λεει επαιζε στο bf3 πιο χαμηλα σημαινει οτι ειναι μαλακια η συνδεση .Απο την αλλη το να μην μπαινει ομως καθολου απο την στιγμη που κανει login (δηλαδη δεν κανει joining server ) ειναι νομιζω αλλο θεμα .

Δημοσ.

έκλεισα     To microsoft essentials και μπηκα και τις 2 φορες που προσπάθησα. το κολλημα μεσα παραμενει. μαλλον ειναι απο τον επεξεργαστη ή ειναι καμια ρυθμιση της καρτας γραφικων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...