aetos1988 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Σήμερα επειδή είχα όρεξη έκανα ένα benchάκι στον χάρτη Zavod 311 TeamDM με 64 παίχτες τα αποτελέσματα αρκετά καλά min:29 fps max:122fps avg: 64fps
ennia Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Wind 1.5Mbps και περιμένεις να παίξεις ωπα λαθος.....15mbps
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Τι λειτουργικό σύστημα έχεις είπαμε ;Τα γραφικά τα έχεις ρυθμισμένα ; Γιατί το σύστημά σου δεν είναι και από τα καλύτερα..
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Το punkbuster το έχεις updated ; Οδηγούς τελευταίους για κάρτα γραφικών έχεις ; Πιστεύω αυτό που κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά είναι ο dual-core επεξεργαστής σου, δοκίμασε να ρίξεις στο Low τα γραφικά.
ennia Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 θα δοκιμασω και θα ποσταρω... το εκανα update αλλα ειδα διαφορα. επισης δεν βρισκω σερβερ κατω απο 140 ping. ενω στο 3 εβρισκα και με 55
Millennium Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 BF4 multi με διπύρηνο πάντως δεν είναι ο καλύτερος συνδυασμός.
Bigi444444 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι τρώει net lag και όχι gfx lag...
konstantinos77 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Mπα μην βαζεις το χερι σου στην φωτια ,εγω νομιζω ειναι και αυτο που λεει ο Millennium οτι εχει διπυρηνο επεξεργαστη που ειναι οτι χειροτερο για bf4 .Eιδικα αν μπαινει σε 64αρη map με full κοσμο αστο ...
ennia Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 το μεγαλυτερο προβλημα το αντιμετωπιζω στο login.... κολλαει εκει... το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να μπω σε σερβερς. κολλαει στο login. αυτο εχει να κανει στον επεξεργαστη?
Bigi444444 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Έχω τρομερό πρόβλημα με τη wind τις τελευταίες ημέρες.Δε σημαίνει βέβαια κατ' ανάγκη ότι επειδή σέρνονταν σ' εμένα όλες οι συνδέσεις wind που είχα ή έχω, το ίδιο θα γίνεται και στους υπόλοιπους, αλλά πάντως αν θες να παίζεις online πας σε άλλη εταιρεία.Φυσικά και το pc σου δεν είναι και το πιο δυνατό για bf4 multi, αλλά έχεις isp bottleneck κι εσύ. Δες και τίποτα firewall,ports κλπ πάντως.
konstantinos77 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Εννοεις οτι αφου πατας να μπεις σε ενα server κολλαει και μενει εκει ,ναι αυτο δεν ειναι επεξεργαστης .Αυτο πολυ φοβαμαι εχει να κανει με τα windows 7 ή καποια ρυθμιση ισως στην προστασια των windows.To microsoft essentials εχεις ?Απενεργοποιησε το σε real time και δοκιμασε να ξεκινησεις το Bf4 σαν admin. Έχω τρομερό πρόβλημα με τη wind τις τελευταίες ημέρες.Δε σημαίνει βέβαια κατ' ανάγκη ότι επειδή σέρνονταν σ' εμένα όλες οι συνδέσεις wind που είχα ή έχω, το ίδιο θα γίνεται και στους υπόλοιπους, αλλά πάντως αν θες να παίζεις online πας σε άλλη εταιρεία.Φυσικά και το pc σου δεν είναι και το πιο δυνατό για bf4 multi, αλλά έχεις isp bottleneck κι εσύ. Δες και τίποτα firewall,ports κλπ πάντως. Τα ping που του βγαζει επειδη ειναι μεγαλα και οπως λεει επαιζε στο bf3 πιο χαμηλα σημαινει οτι ειναι μαλακια η συνδεση .Απο την αλλη το να μην μπαινει ομως καθολου απο την στιγμη που κανει login (δηλαδη δεν κανει joining server ) ειναι νομιζω αλλο θεμα .
ennia Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 έκλεισα To microsoft essentials και μπηκα και τις 2 φορες που προσπάθησα. το κολλημα μεσα παραμενει. μαλλον ειναι απο τον επεξεργαστη ή ειναι καμια ρυθμιση της καρτας γραφικων.
nikosggg3 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 και εγω wind εχω αλλα δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα
padelis71992 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αν και σχετικά λίγο spm (οχι οτι κάνω περισσότερο γενικά αλλα βάζω ενα στάνταρ κάθε φορά) τα γάζωσα! http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/420645471585636928/360969964/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα