Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω ξερω οτι δεν πρεπει να μιλουσε για θητεια αλλιως πως ξερει οτι καποιος δεν πετυχαινει τον αλλο στα 2m...

Oπς νατος κατεφθασε !!!!...Hρθε ο Psychoooo με το m320..

Πέσε και πάρε τον αριθμό του όπλου σε κάμψεις.

Θητεία στον ΕΣ δεν έκανε;  :P

Στο battlefield έκανα θητεία.

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επαιξα ενα td στο bf3.Πως γινεται εκει να κανουμε καλα σκορ και σε αυτη τη βλακεια να μην λειτουργει τιποτα.Ο netcode του bf3 μπροστα στο netcode του  bf4 ειναι η μερα με τη νυχτα.Δεν ηταν τελειος και στο 3 αλλα πολυ καλυτερος.Γιατι τους στρατιωτες τους εχουν κανει και φαινονται σαν μυρμηγκια με τα μαυρα δεν μπορω να καταλαβω.Ακομα και στα οχηματα ο ελεγχος ηταν καλυτερος στο 3.

Ξεχασα να δωσω συγχαρητηρια στους admin που επιτρεπουν στα κολληταρια τους cheaters να παιζουν ακομα.Αντι να τους κανουν ban τους δινουν και καμμια 30+ skill σε καθε game.Φτιαξτε το game, διωξτε τους cheaters η δωστε τα λεφτα μας πισω.

Δημοσ.

Ναι όντως κάτι ακούγεται..Φταίει και η ΕΑ όμως για τα θέματα του BF και όχι μόνο η DICE.

Nαι σε οτι αφορα το κομματι του χρονου που πιεσε την dice να το βγαλει γρηγορα .Αν κρινουμε δηλαδη απο το bf3 που δεν ειχε προβληματα στο netcode πραγματι η βιασυνη αυτη δειχνει οτι εχει στοιχισει στο τεχνικο κομματι του παιχνιδιου .

Δημοσ.

Με σκοτώνει τέσσερις φορες ενώ ήμουν πίσω του και σημάδευε άλλον.το λεω στον admin και έκανε τον κινέζο .Με ρίχνει πίσω απο τοίχο ούτε και αυτό ήταν αρκετό.Μου λέει αφου δεν υπάρχουν cheater τι λες?οποτε καταλαβαίνετε αυτό που λένε άντε να αποδείξεις οτι δεν εισαι ελέφαντας .Δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα leaderboards ούτε τα ρεκόρ απλα γιατι να μας Χαλάνε το game μερικοί βλάκες.

Δημοσ.

Με σκοτώνει τέσσερις φορες ενώ ήμουν πίσω του και σημάδευε άλλον.το λεω στον admin και έκανε τον κινέζο .Με ρίχνει πίσω απο τοίχο ούτε και αυτό ήταν αρκετό.Μου λέει αφου δεν υπάρχουν cheater τι λες?οποτε καταλαβαίνετε αυτό που λένε άντε να αποδείξεις οτι δεν εισαι ελέφαντας .Δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα leaderboards ούτε τα ρεκόρ απλα γιατι να μας Χαλάνε το game μερικοί βλάκες.

Μαλακες είναι όχι βλακες...

Δημοσ.

αν με το παρακατω συστημα παιζω το 3 με 30-50 fps, το 4 θα το παιζω?

m/b: asus M3A-H

cpu: amd phenom 8450 o/c στα 2.5

gpu: gainward gtx 550ti o/c στα 1015

ram: kingston hyper-x ddr2 1gig, 4 dimms

o/s: windows 7 ultimate

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

έχω αγοράσει τον κωδικο του battlefield 4 από ένα παιδί. αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα. όταν πάω να βρω σέρβερ δεν μπαίνει σχεδόν σε κανεναν και όταν μπει μετά από πολλές προσπάθειες μου κάνει πολλά στιγμιαία κολλήματα αρκετά συχνά. είναι πολυ σπαστικά.

έχω το 4 το απλό. με το σύστημα της υπογραφής μου. τρέχει πάνω σε ssd. και η σύνδεση μου είναι της Wind με 1,5 mbps.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...