konstantinos77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Yπηρχε m320 στον Μεγαλο Πολεμο ?Δεν θυμαμαι :lol: 1
Πέτρος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Για τον Μεγάλο Πόλεμο λέει. Yπηρχε m320 στον Μεγαλο Πολεμο ?Δεν θυμαμαι :lol: Metro@64pl, 10.000tickets εννοείς προφανώς. 1
CleanthisD Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Στα 100 μέτρα 1 shot 1 kill δεν παίζει...εκτός εαν μιλάμε για κεφάλι! Για την ακρίβεια πάνω από τα 12 μέτρα σε body hit χρειάζεται τουλάχιστον 2 σφαίρες με sniper
Raikkonen86 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μιας και ανέφεραν την μέτρο το second assault dlc ποτέ βγαίνει για pc??? Και κάτι άλλο. Γιατί τα tickets σε όλους τους σέρβερ είναι μόνο 800??? Δεν μπορώ να φανταστώ μέτρο με 800 tickets μόνο...
konstantinos77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Metro@64pl, 10.000tickets εννοείς προφανώς. no...
Πέτρος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Στα 100 μέτρα 1 shot 1 kill δεν παίζει...εκτός εαν μιλάμε για κεφάλι! Για την ακρίβεια πάνω από τα 12 μέτρα σε body hit χρειάζεται τουλάχιστον 2 σφαίρες με sniper Ναι, όλοι κεφάλι σε κινούμενους στόχους...και μέσα σε ελικόπτερα μη σου πω... Στο 3 (δεν έχω πιάσει μακρύκανο στο 4, ακόμα), όπου/όπως (σίγουρα πάνω από 12μ) πετύχαινα με το L96A1...RIP. Στα χαρτιά, του 4, δεν ξέρω τί ισχύει, στο παιγνίδι πάντως είναι αλλιώς τα πράγματα. no... Αστειευόμανε, προφανώς.
Millennium Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Yπηρχε m320 στον Μεγαλο Πολεμο ?Δεν θυμαμαι :lol: Γιατί έχει M320 ο ΕΣ;
konstantinos77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Γιατί έχει M320 ο ΕΣ; Ποιος μιλησε για ΕΣ? O αλλος ειπε για 2m αποσταση στον στρατο ,απο οσο ξερω βολες στα 2m στην θητεια δεν εχει ..Αρα στον πολεμο θα ηταν το παλικαρι και φυσικα με m320 ...μοχοχοχο
Silverage Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξέρω για σας αλλά εγω δεν μπορώ με τίποτα sniper.Νομίζω έχουν αυξήσει πολύ το bullet drop ή έχει μούφα σκόπευτρα στην αρχη.Αλλά πάλι οι άλλοι σε 2-3 βολές με ρίχουν με headshot.Μάλλον πρέπει να κάτσω να παιδευτώ λίγο.Δεν γίνεται στο 3 να έκανα ακροβατικά με το sniper και να τους πετύχαινα headshot και εδω ακόμα και με τρίποδο να πετυχαίνω στον γάμο του καραγκιόζι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ποιος μιλησε για ΕΣ? O αλλος ειπε για 2m αποσταση στον στρατο ,απο οσο ξερω βολες στα 2m στην θητεια δεν εχει ..Αρα στον πολεμο θα ηταν το παλικαρι και φυσικα με m320 ...μοχοχοχο Δεν κατάλαβες και τι θέλω να πω, αλλά τα τζιτζίκια έτσι είστε..Γιωτάδες μέχρι αηδίας..Εννοώ ότι είναι τόσο άχρηστοι οι περισσότεροι φαντάροι που δεν μπορούν να σημαδέψουν ούτε καν στα 2m, όταν στα 100 μέτρα δεν μπορείς να βάλεις όλες τις σφαίρες στο στόχο είσαι για κλωτσιές.
Millennium Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ποιος μιλησε για ΕΣ? O αλλος ειπε για 2m αποσταση στον στρατο ,απο οσο ξερω βολες στα 2m στην θητεια δεν εχει ..Αρα στον πολεμο θα ηταν το παλικαρι και φυσικα με m320 ...μοχοχοχο Θητεία στον ΕΣ δεν έκανε; Α νατος.
konstantinos77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Θητεία στον ΕΣ δεν έκανε; Α νατος. Εγω ξερω οτι δεν πρεπει να μιλουσε για θητεια αλλιως πως ξερει οτι καποιος δεν πετυχαινει τον αλλο στα 2m... Oπς νατος κατεφθασε !!!!...Hρθε ο Psychoooo με το m320.. 1
CleanthisD Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ναι, όλοι κεφάλι σε κινούμενους στόχους...και μέσα σε ελικόπτερα μη σου πω... Στο 3 (δεν έχω πιάσει μακρύκανο στο 4, ακόμα), όπου/όπως (σίγουρα πάνω από 12μ) πετύχαινα με το L96A1...RIP. Στα χαρτιά, του 4, δεν ξέρω τί ισχύει, στο παιγνίδι πάντως είναι αλλιώς τα πράγματα. Αστειευόμανε, προφανώς. Όταν παίζω sniper τις περισσότερες φορές είμαι με range finder και δεν έχω παρατηρήσει αποκλήσεις από αυτά που παρουσιάζονται στο symthic.com. Βέβαια το παιχνίδι με τόσα bug που έχει δεν θα μου φαινόταν καθόλου παράξενο εάν ερχόταν κάποιος και μου έλεγε ότι σε αυτόν δεν παίζει απολύτως τίποτα σωστά από τα στατιστικά των όπλων.
Millennium Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Εγω ξερω οτι δεν πρεπει να μιλουσε για θητεια αλλιως πως ξερει οτι καποιος δεν πετυχαινει τον αλλο στα 2m... Oπς νατος κατεφθασε !!!!...Hρθε ο Psychoooo με το m320..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα