Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

cheater σημερα στη locker.299kill 57 death.5.518.000 σε 67 ωρες.δεν λεω ονομα δεν ξερω αν το επιτρεπει το foroum.

χρησιμοποιουσε aimbot και lagiging.

και ελεγα μονο το ghosts ειχε lol.γιατι δεν τους κανουν ban το account?οχι kick απο το server ban με τη μια.

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ban με τη μία τρώνε από παντού απλά το θέμα είναι να μην λείπει ο admin από το server.Πάντως δεν καταλαβαίνω, αγοράζουν το γκέιμ για να φάνε μπαν ; Πόσο μυαλό πια..

Δημοσ.

με το double xp για 58 ωρες.γεμισε cheaters.κοιταξτε  ποσοι σε 25-27 ωρες εχουν 10.000.000.μερικοι μαλλον εχουν φαει ban.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είναι κανείς online? κολλημένος στο Joining Server, ψάχνω λύση. μην πούμε καλό λόγο πια

εδιτ: έφαγα μια ωρίτσα. αρκούσε ενα restart.\%%6634346324γςγη34;354θξηςρυνμ

Επεξ/σία από spirit)earth)aflame
Δημοσ.

Έπαιξα commander .έφαγα ενα μείον 16 skill στη locker με έβαλε με 2 άτομα και βγήκα,αργότερα μπήκα σε σε κατι άλλους servers.εχει πλάκα έκανα ενα multi kill 4 άτομα με missle και άλλο ενα σκότωσε κανά 2 ακόμα.για ενα δυο game ειναι μετα βαριέσαι .

Δημοσ.

Πάντως η κατάσταση με τους campers έχει ξεφύγει... Πρέπει να βάλουν κάποιους κανόνες στους σέρβερ. Δεν γίνεται να έχει 28-0 ο άλλος που είναι πάνω στο βουνό και εμείς να γαμιομαστε στο τρέξιμο να πάρουμε τις σημαίες και να βοηθάμε... Και σαν να μη φθάνει αυτό όταν τους λες campers σε λένε και " just skill noob"... Και δε μιλάω μόνο για την αντίπαλη ομάδα...

Δημοσ.

Εδώ που τα λέμε το sniper θέλει όντως skill ειδικά από μια απόσταση και μετά αλλά ναι θέλει κανόνες του στυλ να επιτρέπονται μόνο δύο snipers ξέρω 'γω για να μην συμβαίνει αυτό που λες.

Δημοσ.

Για αυτό εγώ με το που ακούω το πρώτο τσίικ απο sniper ξεκινάω και χοροποηδάω σα το κατσίκι δεξιά και αριστερά και δε με πετυχαίνει και τελικά του γράφω εγώ : "κατσίκα skill noob"

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, τρελό skill...

Στα περισσότερα όπλα είναι με oneshot/onekill στα 100+ μέτρα...

Lens flare, όποτε θυμηθεί η μηχανή του παιγνιδιού...Με thermal/night, εξαφανίζεται η αντανάκλαση εντελώς(!!!)...

Κι όπως έχουμε ξαναπεί (και νοιώσει, οι περισσότεροι), σε μάχη στα 3 μέτρα, εγώ θέλω 2-3 σφαίρες, ο μάγκας πάντα μία, σημαδεύοντάς με με τα 6-8-12χ πιο γρήγορα και χαλαρά (που δε θα έπρεπε καν να μπορεί να με εντοπίσει) από ότι εγώ με PKS/Cobra κλπ.

Δημοσ.

Ε τώρα παιχνίδι είναι τι ψάχνεις να βρεις..Στην πραγματικότητα οι περισσότεροι δεν πετυχαίνουν ούτε στα 2 μέτρα, θυμάμαι από το στρατό..Όπου να 'ναι ο καθένας έριχνε..

Δημοσ.

Ε τώρα παιχνίδι είναι τι ψάχνεις να βρεις..Στην πραγματικότητα οι περισσότεροι δεν πετυχαίνουν ούτε στα 2 μέτρα, θυμάμαι από το στρατό..Όπου να 'ναι ο καθένας έριχνε..

που ησασταν σε πραγματικη μαχη ε?...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...