BlackBird79 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Xfire & Raptr δεν έχω πλέον, τα έχω απεγκαταστήσει. Συνεπώς δεν είναι αυτό. Όταν τρώω crash είναι πάντα σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή μέσα στο παιχνίδι. Εξηγούμαι: Αν στο πρώτο game με πετάξει έξω στα πρώτα n λεπτά πχ ΔΕΝ θα με πετάξει συνήθως στην συνέχεια του ίδιου παιχνιδιού-πίστας-map. Ωστόσο, στο επόμενο παιχνίδι πάλι θα με πετάξει μέσα στα πρώτα n λεπτά και μετά στο επόμενο και ξανά στο επομενο πάλι κοντά στο ίδιο χρονικό σημείο n που έγινε στο πρώτο παιχνίδι (Όπου n λεπτά απο 2~3 μέχρι το πολύ 25λεπτο). ΔΕΝ έχω καταφέρει να τελειώσω παιχνίδι χωρίς crash ΠΟΤΕ! Και γι αυτό ποτέ δεν έχω καταφέρει να κάνω υψηλό score και τα quits είναι ~55%. Αν λένε τα παραπάνω κάτι σε κάποιον, he is more than welcome to help!
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Πως ενεργοποιω το auto-deploy feature στο παιχνιδι; το αναφερε ενα απο τα tips στην loading screens, αλλα δεν προλαβα να το διαβασω ολο και δεν το ξαναβρισκω. Το auto-deploy από όσο ξέρω ενεργοποιείται μόνο όταν έχεις πεθάνει και μετράει κάποια δευτερόλεπτα πριν σου εμφανιστεί η επιλογή ''deploy'' και αν πατήσεις την ώρα που μετράει τα δευτερόλεπτα θα κάνει auto-deploy την στιγμή που θα τελειώσουν εκεί που πάτησες.
sharpshooter Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 @Blackbird Εδώ και κανά δυο εβδομάδες τρώω crash 9/10, ενώ πριν έτρεχε ρολόι το game. Τι uninstall το έκανα, τι repair έκανα εκεί αυτό, τα δικά του. next option είναι ο χορταρέας να κάνει τίποτα βουντού μπας και παίξουμε ποτέ σαν άνθρωποι το γαμωπαίχνιδο http://www.youtube.com/watch?v=oU1q2wEcDiA Ωραίο config από τον xfactor που μηδενίζει το blur effect οταν γίνεστε supressed.
BlackBird79 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Διαβάζω οτι σε πολλά θέματα με το παιχνίδι παίζει και μέσω ποιού browser κάνεις launch το battlelog. Χρησιμοποιώ το Chrome, λές αν πάω σε ΙΕ (φτού κακα μακριά) ή σε Mozzila να ισιώσει; Κάνοντας και ξανά το plug in reinstall...αλλιώς ξεκινάω τα βουντού και τις δεήσεις...
KilliK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Το auto-deploy από όσο ξέρω ενεργοποιείται μόνο όταν έχεις πεθάνει και μετράει κάποια δευτερόλεπτα πριν σου εμφανιστεί η επιλογή ''deploy'' και αν πατήσεις την ώρα που μετράει τα δευτερόλεπτα θα κάνει auto-deploy την στιγμή που θα τελειώσουν εκεί που πάτησες. ah,ok got it.
Zapee995 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 2 μηνες μετα το release και τα προβληματα απλα υπαρχουν ακομα...Σημερα καταφερα και επαιξα μετα απο καιρο μισαωρο round χωρις να crashαρει..Το κακο ειναι οτι με την αφιξη του mantle τα προβληματα θα πολλαπλασιαστουν..
sharpshooter Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Διαβάζω οτι σε πολλά θέματα με το παιχνίδι παίζει και μέσω ποιού browser κάνεις launch το battlelog. Χρησιμοποιώ το Chrome, λές αν πάω σε ΙΕ (φτού κακα μακριά) ή σε Mozzila να ισιώσει; Κάνοντας και ξανά το plug in reinstall...αλλιώς ξεκινάω τα βουντού και τις δεήσεις... Και γω σε chrome είμαι φίλε, ομολογώ πως δεν είχα σκεφτεί να αλλάξω browser. Θα δοκιμάσω ΙΕ μπας και στρώσει.
gildo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 καινουργια μαθηματικα απο την dice. skill 219 και εχουμε -15 και -7 =182 +5=181. δεν πατανε καλα.
BlackBird79 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Και γω σε chrome είμαι φίλε, ομολογώ πως δεν είχα σκεφτεί να αλλάξω browser. Θα δοκιμάσω ΙΕ μπας και στρώσει. Ενημέρωσε!
Πέτρος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 3+ ώρες σήμερα, μαζί με τον αδερφό μου (ίδιο σπίτι), κανένα κόλλημα και στους δύο. Για εμπειρία γενικότερα, άλλη συζήτηση, αλλά "τεχνικά" πήγε καλά. Και οι δύο με την αλεπού. 1
BlackBird79 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 ΚΑΛΑ ΝΕΑ... ERROR: GAME DISCONNECTED: CLIENT CLOSED DOWN THE CONNECTION Λοιπόν όποιος έχει το παραπάνω θέμα κατα την διάρκεια του παιχνιδιού ή στην αρχή ακολουθεί τα βήματα στο παρακάτω σύνδεσμο http://www.youtube.com/watch?v=QMB4FTqziqw Μου δούλεψε και για πρώτη φορά μετά απο 3 μήνες που έχω το παιχνίδι έπαιξα ένα τρίωρο ασταμάτητα χωρίς ούτε ένα ctd. Για εμένα είναι πρωτόγνωρο. Στο 3ωρο κανονικά έπρεπε να έχω κανα 6αρι ctds, τουλάχιστον. HINT: Όταν καταεβάσετε την εφαρμογή "Smart Port Forwarding" και μετα το installation φαίνεται να μην σας τρέχει, κάντε δεξί κλικ και κάντε run ως administrator. Αργησαν τα Χριστούγεννα αλλά ήρθαν!!! 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Και εγώ κανένα πρόβλημα με crashes, κανα 3ωρο. Σήμερα εκτίμησα την operation locker με λίγα άτομα. όλοι ακολουθούσαν τις οδηγίες, κάναν revive, πέφταν ammo, πολλά kills, πολύ xp, μια χαρά. Αν είχα και 15ms latency που είχε ένας που με πήγε 8-2 καλά θα ήταν χαχαχ. Τελικά οι 64άριδες servers ίσως παραείναι μεγάλοι για τα γούστα μου,πολύ χάος. Είχα πολλές μέρες να ευχαριστηθώ το παιχνίδι (καλά, δεν έπαιζα κιόλας ) και κάτι τέτοιες μέρες φαίνεται πόσο potential έχει. 1
Fulgore Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Διαβάζω οτι σε πολλά θέματα με το παιχνίδι παίζει και μέσω ποιού browser κάνεις launch το battlelog. Χρησιμοποιώ το Chrome, λές αν πάω σε ΙΕ (φτού κακα μακριά) ή σε Mozzila να ισιώσει; Κάνοντας και ξανά το plug in reinstall...αλλιώς ξεκινάω τα βουντού και τις δεήσεις... Καλα σοβαρα μιλας??? Tι ειναι το raptr και το xfire? είναι προγράμματα που καταγράφουν τι παιχνίδια έχεις, πόσο έπαιξες, συνδέεσαι με φίλους για chat όσο είσαι ingame (σε διαφορετικά παιχνίδια ο καθένας) κλπ, και δίνουν δώρα κατά καιρούς. Στην ουσία είναι καταγραφή των συνηθειών και συλλογή των δεδομένων μας, καθώς και του πως περνάμε το χρόνο μας στο gaming. σαν τις εκπτωτικές κάρτες στα σουπερμαρκετ Εκτως αυτου ειναι και forum που μπορεις να κουβεντιασεις για διαφορα παιχνιδια. Μπορω να πω οτι ειναι απο τις εφαρμογες που μου αρεσουν παρα πολυ προσωπικα,καθως μου θυμιζουν UI κινητων,και μου άδειασαν και τον υπολογιστη απο ολα τα Launcher των παιχνιδιων,και δεν ειναι χαος η επιφανεια εργασιας Και βεβαια ειναι για ολα τα συστηματα. Προσφατα ειχαν βγαλει και γραφημα για το τι επαιξε ο κοσμος το 2013 περισσοτερο(οσους χρησιμοποιουν αυτη την εφαρμογη)http://uk.ign.com/articles/2013/12/17/rapt-report-most-played-games-of-2013
DJ_Duker Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Τελικά οι 64άριδες servers ίσως παραείναι μεγάλοι για τα γούστα μου,πολύ χάος. Είχα πολλές μέρες να ευχαριστηθώ το παιχνίδι (καλά, δεν έπαιζα κιόλας ) και κάτι τέτοιες μέρες φαίνεται πόσο potential έχει. Η operation locker δεν είναι για παραπάνω από 32 άτομα με καμιά περίπτωση. Αν μπουν παραπάνω οι ομάδες θα κολλήσουν σε ένα point να σπαμάρουν στις γωνίες με ότι βρουν. Έχω βρει έναν που παίζει μόνο operation με 32 άτομα και ευχαριστιέμαι παιχνίδι. 1
Zapee995 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Η operation locker ειναι η νεα metro..Με 64 ατομα ειναι καθαρα για λογους boost και τιποτα αλλο, δεν υπαρχει battlefield gameplay αλλα kills και revives.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα