Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nαι Silverage ακουσε με για να μην παιδευεσαι ...Το ειχα ποσταρει πιο παλια ,στο china δυστυχως το copy paste εχει προβλημα για πολλους αν οχι για ολους καθοτι και εγω ετσι παντα μετεφερα το bf3 και τα expansions αλλα με το china ειχε παθει κατι και δεν το αναγνωριζε αν δεν το κατεβασεις .Σε καποιους χαρτες μπορουσα να παιξω αλλα στους περισσοτερους ελεγε οτι πρεπει να το κατεβασω...Κατσε λοιπον κατεβασε το να ησυχασεις και οταν το διορθωσουν καποιος εδω θα το σφυριξει ..:)

Δημοσ.

Crashes με το skype ανοιχτό σε Win8.1 διαβάζω Guru3D και ίσως πολλά από τα sound-loop crashes που έχω φάει να οφείλονται στο skype μιας και το έχω πάντα ανοιχτό.Βέβαια με το τελευταίο patch δεν έχω δει crash μέχρι στιγμής.

είναι το origin down σε σας?

Όχι.

Δημοσ.

Καλημέρα!

επειδή μετά απο όλα αυτα τα patches και ξανά patches συνεχίζω να έχω standard ενα ctd ανα παιχνίδι, υπάρχει κάποιος άλλος εδώ που να έχει και αυτός crashes για άγνωστο λόγο;

Έτσι για να μην νοιώθω μοναχούλι μου στον πόνο μου, να τον μοιραστώ ρε αδερφε...

Δημοσ.

Εγώ το crash που είχα με το μήνυμα που είχα βάλει εδώ λίγες σελίδες πρίν διαβασα στο γοογλη οτι είναι λόγω ανοιχτού xfire, raptr. Πλέον τα κλείνω πρωτού παίξω και δε μου το έχει ξανα κάνει.

Δημοσ.

πλάκα πλάκα πρέπει να ισχύει αυτό, γιατί και 'γω έπαιζα μέσω AMD Gaming Evolve που συνδέεται με raptr. Το έκανα λόγω ενός διαγωνισμού, στον οποίο πήρα απόφαση ότι δεν παίζει να κερδίσω τίποτα, οπότε δεν το ξανάνοιξα. Από τότε σταμάτησαν τα crashes τα πολλά. Μόνο 1 έχει βγάλει σε loading screen συνοδευόμενο από could not connect to server στο battlelog και ένα memory leak.

Δημοσ.

Πως ενεργοποιω το auto-deploy feature στο παιχνιδι;

το αναφερε ενα απο τα tips στην loading screens, αλλα δεν προλαβα να το διαβασω ολο και δεν το ξαναβρισκω.

Δημοσ.

Tι ειναι το raptr και το xfire?

είναι προγράμματα που καταγράφουν τι παιχνίδια έχεις, πόσο έπαιξες, συνδέεσαι με φίλους για chat όσο είσαι ingame (σε διαφορετικά παιχνίδια ο καθένας) κλπ, και δίνουν δώρα κατά καιρούς. Στην ουσία είναι καταγραφή των συνηθειών και συλλογή των δεδομένων μας, καθώς και του πως περνάμε το χρόνο μας στο gaming. σαν τις εκπτωτικές κάρτες στα σουπερμαρκετ :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...