Zapee995 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν παιδιά επειδή αυτήν την στιγμή κατεβάζω το game( αυθεντικό από το origin) θα ήθελα μια βοήθεια. Το σύστημα μου αποτελείται από: AMD fx 4100 3.6ghz, MSI 6770 1gb, 4gb ram,windows 7 64bit και 750gb hdd ( μητρική δεν θυμάμαι). Σε τι ρυθμίσεις να βάλω το game για να παίζω σχετικά άνετα? Το τρεχεις και κοιτας..Το συστημα το εχεις, το παιχνιδι το εχεις, οποτε βλεποντας και κανοντας...Ξεκινας απο low και ανεβαινεις, οπου σταματησει να σε ικανοποιει το framerate, σταματας.
Fulgore Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν παιδιά επειδή αυτήν την στιγμή κατεβάζω το game( αυθεντικό από το origin) θα ήθελα μια βοήθεια. Το σύστημα μου αποτελείται από: AMD fx 4100 3.6ghz, MSI 6770 1gb, 4gb ram,windows 7 64bit και 750gb hdd ( μητρική δεν θυμάμαι). Σε τι ρυθμίσεις να βάλω το game για να παίζω σχετικά άνετα? Αρα απο οτι φενεται ακυρο το νεο pc που ελεγες οτι θα παρεις http://www.insomnia.gr/topic/506292-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CF%83-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%83/ Η οθόνη μου είναι μια LG 21.5 ίντσες full hd. Το bf3 πάντως το έχω σε 1080p ανάλυση και τις ρυθμίσεις στο low και παίζει τέλεια... Ναι μιλάω για multi μιας και το single θα με κρατήσει απασχολημένος για κάνα 5ωρο( τόσο κρατάει μάλλον)... και απο οτι φενεται ακυρη και η οθονη που θα επερνες μεχρι 400ευρω
Raikkonen86 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Αρα απο οτι φενεται ακυρο το νεο pc που ελεγες οτι θα παρεις http://www.insomnia.gr/topic/506292-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CF%83-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%83/ και απο οτι φενεται ακυρη και η οθονη που θα επερνες μεχρι 400ευρω Το ειχαμε ξανασυζητησει αυτο οποτε δεν απανταω...
fazer87 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Έκανα επιτέλους Fastpath Cyta και έχω ping απο 80-85 σε 50-60ms!! Τέλειο! Μακάρι να είχαμε και ποικιλία server γιατί έχουν βάλει πάρα πολλά rules και αυστηρά και μου την δίνει. Στο PS4 είναι όλοι τις DICE και γίνεται καλό παιχνίδι.. Ας είναι τι να κάνουμε...!
Silverage Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μπορώ να το μεταφέρω στον ssd χωρίς να χρειαστεί να το ξανακατευάσω;Δεν πάει άλλο.Πιο πολύ ώρα φορτώνει παρά παίζω.
gildo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 ναι γινεται.αντιγραφη και επικολληση τα αρχεια στο φακελο του bf4.εγω το εβαζα να κατεβαζει εφτιαχνε φακελο για το bf4 πατησα pause και εκανα αντιγραφη τα αρχεια απο τον ενα δισκο στον αλλο.μετα πατησα να συνεχιζει να κατεβαζει και αφου τα βρηκε αμεσως εκανε εγκατασταση.ανοιξε το φακελο που λεει bf4, αντεγραψε ολα τα αρχεια και πηγαινε στο φακελο τον καινουργιο που θα φτιαξει και θα λεει bf4 και κανε επικολληση εκει.
gildo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 αν δεν βαριεσαι δοκιμασε το σε εμενα δουλεψε.μπορει καποιος αλλος φιλος να εχει καλυτερη λυση.
gozzar07 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μπορώ να το μεταφέρω στον ssd χωρίς να χρειαστεί να το ξανακατευάσω;Δεν πάει άλλο.Πιο πολύ ώρα φορτώνει παρά παίζω. Copy->paste στον ssd με κλειστό το Origin (φυσικά δεν κάνεις delete τον φάκελο για να είσαι σίγουρος). Αφου τελειώσει ανοίγεις το Origin και στις ρυθμίσεις του δείχνεις τον νέο φάκελο που δημιούργησες στον ssd. Κλείνεις/ανοίγεις άλλη μια φορά το Origin, και πατάς download στο Library. Λογικά σε μερικά δευτερόλεπτα θα σου πει ότι το game είναι έτοιμο.
BlackBird79 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Έκανα επιτέλους Fastpath Cyta και έχω ping απο 80-85 σε 50-60ms!! Τέλειο! Μακάρι να είχαμε και ποικιλία server γιατί έχουν βάλει πάρα πολλά rules και αυστηρά και μου την δίνει. Στο PS4 είναι όλοι τις DICE και γίνεται καλό παιχνίδι.. Ας είναι τι να κάνουμε...! Με τσι υγείες σας που λένε και στην Κρήτη!
Raikkonen86 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μπορώ να το μεταφέρω στον ssd χωρίς να χρειαστεί να το ξανακατευάσω;Δεν πάει άλλο.Πιο πολύ ώρα φορτώνει παρά παίζω. Copy->paste στον ssd με κλειστό το Origin (φυσικά δεν κάνεις delete τον φάκελο για να είσαι σίγουρος). Αφου τελειώσει ανοίγεις το Origin και στις ρυθμίσεις του δείχνεις τον νέο φάκελο που δημιούργησες στον ssd. Κλείνεις/ανοίγεις άλλη μια φορά το Origin, και πατάς download στο Library. Λογικά σε μερικά δευτερόλεπτα θα σου πει ότι το game είναι έτοιμο. Δηλαδή για να καταλάβω φτιάχνεις καινούργιο φάκελο για το origin μέσα στον ssd και μετά φτιάχνεις μέσα σε αυτόν τον φάκελο BF4 και κανείς όλα τα αρχεία αντιγραφή - επικόλληση???
gozzar07 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή για να καταλάβω φτιάχνεις καινούργιο φάκελο για το origin μέσα στον ssd και μετά φτιάχνεις μέσα σε αυτόν τον φάκελο BF4 και κανείς όλα τα αρχεία αντιγραφή - επικόλληση??? Κανε έναν φάκελο στον ssd. "games" πχ.. Στα program files στο pc σου έχει εναν φάκελο Origin Games αν δεν κάνω λάθος (δεν είμαι σπίτι να τσεκάρω δυστυχώς) και μέσα εκεί είναι ο φάκελος "Battlefield 4". Copy αυτό όπως είναι στον "games". Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα!
nikosggg3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 καποιος μου ειπε οτι προχθες hackers κλεψανε accounts απο την blizzard, lol, και E.A. ισχυει αυτο?. αν ναι, εμεις με το battlefield θα εχουμε προβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα