Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στους συμπολεμιστές,

ένα δύωρο session εχθές μπορώ να πώ πως τα ctd έχουν μειωθεί για εμένα, σε ένα ανα παιχνίδι...

Σαν οι νέοι χάρτες να είναι πιο stable, my feeling.

Είδωμεν.

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στους νέους χάρτες, αν δεν είσαι μέσα σε όχημα ή sniper στην άλλη άκρη της πίστας,  είσαι χαμένος από χέρι! Δεν υπάρχει καμία κάλυψη για να μετακινηθείς πεζός.

Δημοσ.

Στους νέους χάρτες, αν δεν είσαι μέσα σε όχημα ή sniper στην άλλη άκρη της πίστας,  είσαι χαμένος από χέρι! Δεν υπάρχει καμία κάλυψη για να μετακινηθείς πεζός.

Πολυ σωστο ,με εξαιρεση την guilin peaks.

Δημοσ.

Πολυ σωστο ,με εξαιρεση την guilin peaks.

Ναι όντως η Guilin Peaks είναι διαφορετική και αρκετά καλή. Στις άλλες αν δεν υπάρχει και sniper limit είναι sniper practice φάση.

Δημοσ.

Πολύ ανοιχτάδα ρε παιδάκι μου, όντως παράδεισος για τους sniper (Καιρός να ακονίσω και να ξεσκουριάσω την bayonet μου ;)).

Στον όρχο στην αρχή πέφτει ξύλο ποιός θα πρωτομπεί σε όχημα! 

Ας είναι καλά ο άγιος SSD! :-(

Δημοσ.

Επενδυτές της EA μήνυσαν ανθρώπους της EA επειδή τους 'εξαπάτησαν' πριν αγοράσουν μετοχές λέγοντας τους πως το παιχνίδι θα είναι άριστης ποιότητας,ενώ αποδείχθηκε πως ήταν γεμάτο bugs.

http://www.gamasutra.com/view/news/207386/EA_investors_file_suit_over_Battlefield_4.php

Η αρχή των bug-free games μήπως ?

ΕΤΣΙ!  Πρεπει να καταλαβουν οι εταιριες οτι αν δεν ειμαστε χαζοι να αγοραζουμε τα προιοντα τους αν ειναι γεματα στα bugs!!

Δημοσ.

ΕΤΣΙ!  Πρεπει να καταλαβουν οι εταιριες οτι αν δεν ειμαστε χαζοι να αγοραζουμε τα προιοντα τους αν ειναι γεματα στα bugs!!

Δεν βλέπω να αλλάζει κάτι.

Πλέον τρόπους χρηματοδότησης για development όπως έχετε καταλάβει έχουν βρεί νέους...δεν έχουν και τόσο ανάγκη τους μετόχους.

Με κάτι preorders, κάτι premium για πρόσβαση σε "unique material", κάτι DLC (πρίν στρώσει το παιχνίδι, βλέπε ROME II, China Rising) και φυσικά όταν βγαίνουν τα παιχνίδια unfinished και εμείς τα αγοράζουμε, ουσιαστικά χρηματοδοτούμε την τελική ανάπτυξή τους...

Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία σας καταναλωτές στα PC games, τάχιστα γιατί παίζουμε το παιχνίδι τους αν δεν το έχετε καταλάβει.

• Moderators
Δημοσ.

Επενδυτές της EA μήνυσαν ανθρώπους της EA επειδή τους 'εξαπάτησαν' πριν αγοράσουν μετοχές λέγοντας τους πως το παιχνίδι θα είναι άριστης ποιότητας,ενώ αποδείχθηκε πως ήταν γεμάτο bugs.

http://www.gamasutra.com/view/news/207386/EA_investors_file_suit_over_Battlefield_4.php

Η αρχή των bug-free games μήπως ?

Nope. Θα βρουν κόλπα πάλι και θα ξεγλιστράνε.

Παλιά πουτάνα η ΕΑ.

Δημοσ.

Αγορασα το battlefield για pc σε cd και με αναγκαζει να το κατεβασω online.αλλα το προβλημα ειναι οτι αργει πολυ να κατεβει.Εσας ποση ωρα εκανε περιπου?

Δημοσ.

Αφου μπορείς να το κανεις install απο το cd μόνο που χρειάζεται να μπεις στο origin.αν βάλεις το cd δεν το κανει install?

Σε download παντως κάπου 4 ώρες και 30 λεπτά μου έγραφε.

Δημοσ.

καλά αυτό είναι και ανάλογα τη διαθέσιμη ταχύτητα του καθένα, οπότε δεν βγαίνει συμπέρασμα για την ώρα.

αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι κατεβάζει με max ταχύτητες, πιάνει δηλαδή τη μέγιστη ταχύτητα που υποστηρίζει η σύνδεσή σου.

Δημοσ.

Παιδες υπαρχει κανενας συγκεκριμενος σερβερ που μπαινετε εσεις εδω απο ινσομνια?Η γενικοτερα...υπαρχουν σερβερς που μαζευονται ελληνες?Ετσι για να μην παιζω με τον καθε ξεμπαρκο καθε φορα που καθεται afk η πυροβολαει τα jet της ομαδας του γιατι εχει πλακα να τρολλαρει :mad:

Δημοσ.

Νομίζω πως υπάρχει ένα "Ελληνικός" αλλά βρίσκεται στην Αγγλία...για ψάχτον στον server browser με την λέξη Greek.

Aν θυμάμαι καλά είναι hardcore, όμως.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ κέρδισα το BF4 από έναν διαγωνισμό της AMD στο Facebook και μετά από μερικές ώρες ασχολίας τελείωσα το single player campaign. Προβλήματα εγώ δεν είδα πέραν ενός σημείου που είμαι στο αεροπλανοφόρο και έπρεπε να ανέβω πάνω σε κάτι σκάλες και εκεί στην ουσία κόλλαγε και δεν είχα τον έλεγχο αλλά με ένα restart ξεκόλλησε και το πέρασα.

Το σύστημα μου είναι:

CPU: AMD Phenom II 965BE x4 stock 3,4Ghz

Ram: 4GB DDR2 800MHz

GPU: AMD R9 280X 3GB 

SSD: Samsung 840Pro 256GB 

Το τερμάτισα με τους 13.11 Beta 9.5 και τώρα έχω τους 13.12. Λέω να δοκιμάσω το multiplayer, τι προβλήματα να περιμένω σαν νέος; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...