LifeScarcity Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Oχι ενταξει χαλασε με το patch παλι το netcode φως φαναρι τουλαχιστον σε μενα ...Θα δω και στην συνεχεια . Ποτέ δεν είχε φτιάξει. Πάντως ψιλογελάω...πόσο σκατά παίζει να ΄ναι το παιχνίδι για να μην έχει φτιαχτεί κοντά 1 μήνα μετά από κυκλοφορία.
konstantinos77 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Ποτέ δεν είχε φτιάξει. Πάντως ψιλογελάω...πόσο σκατά παίζει να ΄ναι το παιχνίδι για να μην έχει φτιαχτεί κοντά 1 μήνα μετά από κυκλοφορία. Ειχε φτιαξει πριν το τελευταιο patch ,δεν ειχε καμια σχεση οπως ηταν στην αρχη .Τωρα παλι δειχνει οτι ψιλοχαλασε αλλα οχι στα αρχικα χαλια ..Ιδωμεν ...
rhomio Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/413358812106162688/188197697/ μουχαχαχαχα
spirit)earth)aflame Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 πως τα κάνετε αυτά ρε... πόσο άσχετος παίζει να είμαι :ph34r:
DJ_Duker Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό που με έχει εκνευρίσει σε πίστες όπως η Locker είναι ότι ενώ τριγύρω μπορεί να έχει 15 assaults, ΕΝΑ REVIVE ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ! Κάθομαι εγώ κάνω, σκοτώνω κανα άτομο ταυτόχρονα, αλλά όταν τελικά πεθάνω, δε σηκώνει κανείς.
rhomio Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Aυτο ακριβως μου την δινει και μενα. Νομιζω οι περισοτεροι ειναι απο cod και απλα ξες run n gun. Χωρις ομαδικοτητα δεν γινεται τπτ. Μπορεις να κανεις μονο revive και να πετας κανα medic και παλι νασαι στην αρχικη πενταδα με πολυ xp.
gildo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 locker και ξερο ψωμι με assault.ανεβασα κατακορυφα τα stats skill και σκορ.ελα σε μενα ειμαι ο ανθρωπος του revive. απο το 3 νομιζα οτι ηταν ομαδικο αλλα βλεπω πολυ run and gun.αν τυχεις παντως σε ατομα που παιζουν ομαδικα ανεβαινει επιπεδο το game και το ευχαριστιεσαι. 1
NoisePollution Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Τι γίνεται με τα 200αρια xp boost? Ούτε ένα δεν έχω πάρει. Με έχουν φλομώσει στα 25αρια.
rhomio Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 4 Εχω παρει μεχρι στιγμης αλλα μετα το 70 level δεν μου δινει. Μονο 25αρια.
padelis71992 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Είναι random τα boost που δίνει εμένα στην αρχή μονο 25αρια εχω μαζέψει καμια 20αρια+ και τώρα τελευταία δυο 200αρια και αλλα δυο 100αρια. Οσο για τα revive μπορεί να είναι assault ο αλλος αλλά assault δε σημαίνει απαραίτητα και γιατρός. Οι περισσότεροι επειδή όπως λετε παίζουν run n gun και επειδή παίζουν μόνοι τους και όχι με παρέα δεν βάζουν καν το defliblirator και το medic bag παρα έχουν εκείνα τα όπλα του assault που δε τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Γιατί αν και εγώ cod player πρώτη φορά σε bf ο φίλος μου που παίζω που παίζει καιρό bf και απο τα προηγούμενα βρίζει πολύ αν δεν γίνεται revive, ε και το μαθα και εγώ όποτε βλέπω σηματάκι και είναι ασφαλες να τον σηκώσω τον σηκώνω μη πάρει και δεύτερο death ο άνθρωπος. Γιατί γίνεται και το πιο γελοίο να γίνεται μάχη στις πόρτες στη locker και να ψοφάει κάποιος μπροστά στη πόρτα και να πηγαίνουν να τον κάνου revive παρτον κάτω πάλι φυσικα.
Alithinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Επενδυτές της EA μήνυσαν ανθρώπους της EA επειδή τους 'εξαπάτησαν' πριν αγοράσουν μετοχές λέγοντας τους πως το παιχνίδι θα είναι άριστης ποιότητας,ενώ αποδείχθηκε πως ήταν γεμάτο bugs. http://www.gamasutra.com/view/news/207386/EA_investors_file_suit_over_Battlefield_4.php Η αρχή των bug-free games μήπως ?
Heatspreader Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Με το τελευταίο Update και πάντα με τους τελευταίους Drivers έφτιαξε κάπως το Stuttering, σε σημείο που να μπορείς να παίξεις το παιχνίδι και τώρα κάνει Flickering το SLI. Απορώ... Ευτυχώς και με μία κάρτα είναι Playable αν ρίξω 2-3 Settings. Παρόλα αυτά θα περιμένω για τους επόμενους Drivers. Αυτό το παιχνίδι έχει γίνει σίριαλ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα