Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Καταρχήν μην γράφεις κεφαλαία, είναι κουραστικό.. Κατά δεύτερον οι διαφορές μεταξύ BF3 και BF4 είναι πιο πολλές - σημαντικές από αυτές που ανέφερε ο τύπος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xXRTCx07 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Σορρυ απλα ετσι γραφω απο τ κντ ... Δεν θα τ ξανακανω :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klidpsol Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δεν είναι όπως τα λες.. Μακαρι να πεσω εξω!... απλως εκφρασα την δυσαρεσκεια μου για την εξελιξη του παιχνιδιου. Απο κει και περα δε θα κατσω να γραψω ενα σωρο παρατηρησεις που εχουν ειπωθει απο ενα σωρο απογοητευμενους παιχτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ PRE ALPHA ΣΤΑΔΙΟ ... ΤΟ BETA ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ GAME ... ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ... ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΡ ... ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ;-) ... ΑΑ Κ ΕΓΩ Τ ΕΚΑΝΑ PREORDER ME 40 ΕΥΡΩ ;-) Που το βρήκες με 40 ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Εντωμεταξύ δεν έχουν βάλει ακόμα τη Deluxe Edition για Pre-order.. Πότε έχουν σκοπό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xXRTCx07 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Εεε στο online key store ... Εχω παρει πολλα games απο εκει ... Απλα ειναι μονο το cd key ... Δηλαδη δεν εχεις το δισκακι ... Προσωπικα πιστευω οτι αξιζει ... Αποστολή από το GT-S7500 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 κάποια παιδιά από την clan έχουν πρόσβαση στο bf4 alpha trial.. Βασικά,μου έστειλαν και εμένα email ότι έχω επιλεγεί..!Αλλά δεν το βλέπω στα παιχνίδια μου ή κάποιο κλειδί (ακόμα και κάνοντας κλικ με πάει να το κάνω preorder) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xXRTCx07 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Πσσσσ πες τους να κανουν κανα βιντεακι να δουμε κ εμεις :-P;-) Αποστολή από το GT-S7500 με τη χρήση Insomnia App Εεε σου εχουν στειλει κλειδακι ?? ... Μηπως πας στ origin και πατας redeem code ?? Tsekare το ... Μην παει χαμενο :-P Αποστολή από το GT-S7500 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Εντωμεταξύ δεν έχουν βάλει ακόμα τη Deluxe Edition για Pre-order.. Πότε έχουν σκοπό ; Την έχει το γαλλικό και γερμανικό amazon.Δεν ξέρω βέβαια σε τί γλώσσα θα έρθει. Επίσης να ρωτήσω κάτι.Είδα οτι έχουν βγάλει έκδοση που δίνει κανονικά μεταλλικά dogtags.Που μπορώ να την βρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Αυτή θα μου άρεσε και μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Εντωμεταξύ δεν έχουν βάλει ακόμα τη Deluxe Edition για Pre-order.. Πότε έχουν σκοπό ; Καπου πηρε το ματι μου οτι την δινουν με αγορα amd gpu οπως crysis 3 ,tomb raider κτλ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Λοιπόν βρήκα οτι τα δίνει μαζί με την deluxe edition στο Ιταλικό gamestop.Όμως δεν μπορώ να βρώ αν στέλνει Ελλάδα.Τί στο καλό δεν έχουν μια σελίδα που να τα γράφει αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoS23 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=EYq9fsPnyOY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ωραία γραφικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα