konstantinos77 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Eνταξει ρωτησα και κατι παιδια σε εναν server λενε οτι το κανει και σε αυτους ,αρα δεν ειναι δικο μου θεμα...Ειπα και εγω...Καθομουν εβγαζα και εβαζα το παιχνιδι σαν μαλακας..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Διαβασα οτι αναβαλλονται τα DLC για να διορθωθουν μαλλον τα προβληματα στο MP. Αληθευει? Νομίζω ότι αναβάλλονται τα υπόλοιπα παιχνίδια της DICE (Mirror's Edge 2, Star Wars Battlefront) μέχρι να φτιαχτεί το BF. 4
Silverage Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Όχι, τα DLC.Σιγά μην αναβάλει όλα τα παιχνίδια για το multiplayer ενός. 1
konstantinos77 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Τελικα μαλακιες ελεγα,εδω στο σπιτι μπαινει μια χαρα σε ολους τους servers του CR. Aπλα ως φαινεται εχει bug με το copy paste σε καποιους servers ,ισως θα υπαρχει καποιο αρχειο καταγραφης για το download εξω απο τον φακελο origin τον οποιο επειδη δεν τον εβαλα καποιοι servers ζητανε το expansion ...Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο ..
Silverage Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό το γ@μημένο crash με τον ήχο που παίζει το ίδιο πράγμα θα το φτιάξουν ποτέ; 1
nikosggg3 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μακαρι να το φτιαξουν αν και δεν το βλεπω...
Silverage Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Είναι πολύ σπαστικό.Εκτός του οτι κάνει μια ώρα να φορτώσει μέσα σε 2 λεπτά πάρτο crash.
Zapee995 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Νομίζω ότι αναβάλλονται τα υπόλοιπα παιχνίδια της DICE (Mirror's Edge 2, Star Wars Battlefront) μέχρι να φτιαχτεί το BF. Αυτο που λεει ο Ghost αναφερουν και τα περισσοτερα αρθρα. Τα dlc ειναι σχεδον ετοιμα οποτε κατα 99% μιλανε για τα υπολοιπα παιχνιδια της εταιριας.
LifeScarcity Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Σκατά στα μούτρα τους (κουβάδες) που πουλάνε και τέτοια παραμύθια.Για τα μάτια του κόσμου και μόνο. Meanwhile http://fixthenetcode.com/ FPS με σκάρτο netcode...είναι μπροστά οι τύποι. 5
Zapee995 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Γαματο το site!! Αλλα περα απο τη πλακα, εμενα μου εχει γινει εφιαλτης.... 2
BlackBird79 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Meanwhile http://fixthenetcode.com/ FPS με σκάρτο netcode...είναι μπροστά οι τύποι. Καλοοοοοοοοοο!
gildo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Βρε το μπατλφιαλκι μας πότισε φαρμάκι ντιμπιντιμπιντιμπιdice ντιμπιdice ντιμπιdice Σας εχει τύχει να πεφτεις πάνω σε κάποιους που φαίνονται σαν να έχουν κολλήσει να τους ρίχνεις και μην δείχνει το hit και μετα γυρίζουν και με 2 το πολυ σφαίρες σε στέλνουν .εχθες έριξα σε έναν 30 απο το sar και μια γεμιστήρα απο p226 για να πέσει ήμουν πίσω του ο άλλος που ερχόταν με έφαγε έμεινα από σφαίρες.ενώ με μια σφαίρα έριξα έναν απο ενα τζιπακι ενώ περνούσε αυτα ειναι για το τραγούδι τρολολολο
Alejandro Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Αδερφέ, χωρίς σημεία στίξης, ποτίζεις εμάς φαρμάκι! Φιλικά πάντα!
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Έφαγα 2 crashes σήμερα, στο πρώτο έφταιγε ο server γιατί τους πέταξε όλους και στο δεύτερο ενώ ήμουν μέσα στο map έκανα alt-tab και ενώ ψαχνόμουν στο battlelog crash-αρε το client.Πέραν αυτού, σμούθ γκέιμινγκ, crash όπου κολλάει η εικόνα και ο ήχος δεν έχω φάει μετά το τελευταίο patch.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα