fazer87 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Φιλε και γω τοσο ping εχω...80-90... Στο ps3 που επαιζα bf3 ειχα απιστευτο ping,παιζει να ειχα 150 σιγουρα...Αλλα με τον καιρο οταν εμαθα καλα δεν μετρουσε τοσο πολυ..Πεταγονταν ο 100 service star μπροστα μου και τον ετρωγα και γελουσα..Εχει τυχει να φαω και 3 ατομα με τετοιο ping...Αμα συνηθισεις δεν θα σου φαινεται περιεργο μετα.. Αυτο που περιγραφεις εσυ ειναι τρελο lag, τυπου 200 ping ξερω γω... Φίλε μου στο BF4 πίστεψε με παίζει μεγαλύτερο ρόλο ίσως και λόγω του Netcode αλλά συν του ότι παίζω και με διπύρηνο στα 4,3GHz βέβαια αλλά θέλει μπόλικους πυρήνες το παιχνίδι αυτό, ίσως και αυτό να με ζορίζει. Πάντως μου δίνει την αίσθηση ότι ο άλλος με βλέπει σχεδόν ένα δευτερόλεπτο πιο γρήγορα απο μένα και μέχρι να τον στοχεύσω ήδη με έχει πυροβολήσει 5-6 φορές. Καλημέρα! Να μην μετακομίσεις, σου έχω καλύτερη λύση αν δεν το έχεις ήδη κάνει. Πέρνεις τηλέφωνο την CYTA και ζητάς να σου ενεργοποιήσουν την υπηρεσία FAST PATH. Κάνει πιο unstable την σύνδεσή σου αλλά βελτιώνει δραματικά το latency σου ή αλλιώς ping (αν έχει συχνά disconnection πριν την ενργοποίηση μήν το κάνεις καθώς μπορεί να χειροτερέψουν). Εγώ απο Αθήνα είχα αρχικά 80~90 καθημερινά στην καλύτερη των περιπτώσεων ~65, ενεργοποίησα την υπηρεσία και πλέον βλέπω και 49άρια. Συνήθως είμαι 49~55ms...Ιταλικούς και Γερμανικούς srvr. Για δοκίμασε το... ΥΓ: Ξέχασα να πώ πως είναι ΔΩΡΕΑΝ ; Ναι φίλε μου αυτό ακούγεται μια καλή λύση για να μειωθούν τα ping και είναι και αναστρέψιμη αν δώ ότι έχει αποσυνδέσεις, που δεν νομίζω γιατί έχω σταθερή 8άρα σύνδεση παρόλο που έχω κάμποσα σφάλματα στην γραμμή δεν αποσυνδέεται σχεδόν ποτέ.
BlackBird79 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Θα δείς το φώς σου σίγουρα. Ενημέρωσε με για τα νέα βελτιωμένα σου ping!
fazer87 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Πω ρε γ@μ*& με πέταξε πάλι 3 φορές έξω ενώ παλιά δεν μου το έκανε! Καλά είναι για γερά νεύρα το παιχνίδι λέμε!! Πάντως θα ενεργοποιήσω το fast path και βλέπουμε. Θα postaro εντυπώσεις BlackBird!
g8anos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Τερμάτισα το single player campaign σε 2 απογεύματα... αρκετά διασκεδαστικό! Και εκεί που πριν λίγο καιρό σκεφτόμουν οτι είχα κάνει μλκια με τον 8120 και γιαυτο κάποια παιχνιδια σέρνονταν, το bf4 το έπαιζα στα ultra και μάλιστα πολύ smooth!
konstantinos77 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Εχει φαει σημερα ενα κολλημα ..Αντεγραψα τον φακελο bf4 απο τα origin games και τον εκανα paste στο δευτερο pc για να μην ξανακατεβαζω το china ,και καθε φορα που δοκιμαζω να μπω σε server μου πεταει το μηνυμα οτι πρεπει να κατεβασω και να εγκαταστησω το expansion .Eντωμεταξυ καποιες φορες εχω μπει κανονικα ,αλλα τις περισσοτερες μου πεταει αυτο .Το εχει κανεις αλλο με premium ?
gildo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μήπως αν πατησεις επιδιόρθωση εγκατάστασης δουλέψει ?μηπως κανά αρχείο
konstantinos77 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Eιναι περιεργο πρωτον γιατι αυτη την δουλεια την εκανα συνεχεια με το Bf3 οταν μετεφερα το παιχνιδι με τα expansions απο το ενα pc στο αλλο και δευτερον οτι σε καποιους servers με βαζει κανονικα .
gildo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μετα το copy paste για πατά εκει που κατεβάζει το dlc να δεις.ετσι και αλλιώς αν το βρει στα αρχεία δεν θα το ξανά κατεβάσει απλα μηπως λείπει κανά. Αρχείο το είχα πάθει στο 3 με premium Ενώ έμπαινα μου έλεγε λείπει το back to karkand και το είχα βάλει κανονικά
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Έδωσες και άλλα λεφτά για premium ; Καλό πρόβατο είσαι και 'συ..Μπεεεεεεε 1
gildo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Εκει που πατάς για κατεβάσει το game η το dlc πατά να ξεκινήσει να κατεβάζει αυτό θα βρει το αρχείο στο δίσκο και απλα θα κανει εγκατάσταση αν λείπει μόνο κάποιο αρχείο θα σε ρωτήσει αν θέλεις να το κανεις εγκατάσταση αν ειναι όλα οκ τα αρχεία δεν θα χρειαστεί να βάλει κατι άλλο μέσα
konstantinos77 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Mα δεν παταω καπου να κατεβασω το game .Στο οrigin στα details μου βγαζει ολα τα εικονιδια απο το expansion και εχει την επιλογη play απλα ..
gildo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Αν πατησεις δεξί κλικ επιδιόρθωση μηπως.η μηπως δεν ειναι αυτό και κανει τίποτα τρέλα το game Εμενα παντως τότε μου έλεγε να ξανά κατέβασω το dlc ενώ το είχα στο δίσκο πάτησα να κατέβει αλλα επειδη βρήκε τα αρχεία στο δίσκο ολοκληρώθηκε αμέσως και μου έλεγε οτι λείπουν κάποια αρχεία αν θελω να τα εγκαταστήσω αυτό
konstantinos77 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Eνταξει να μην με εβαζε ρε παιδι μου σε κανενα οκ να το καταλαβω .Το να με βαζει εντελως τυχαια σε καποιους και σε καποιους αλλους να λεει κατεβασε το dlc ε ειναι λιγο κουφο .Τελος παντων το πολυ πολυ ξανακατεβαζω και σε αυτο το pc το china και τελειωνει η υποθεση .Προς το παρον το εκανα ολο Unistall και κατεβασα το origin ξανα να δω μηπως τωρα με καθαρη εγκατασταση λειτουργησει .
Caiden Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Διαβασα οτι αναβαλλονται τα DLC για να διορθωθουν μαλλον τα προβληματα στο MP. Αληθευει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα