Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η operation locker ειναι ισως η αγαπημενη μου πιστα στο 4..Δε ξερω γιατι αλλα μαλλον επειδη γινεται ο κακος χαμος στο κεντρο και μπορεις να παιξεις tactical απο τα χιονια..Ειναι καλη. :)

Απο την αλλη, ετσι bugαρε και σε εμενα εχθες στη silk road, οπου σε conquest ειχαν τελειωσει τα tickets μας αλλα το παιχνιδι συνεχιζε κανονικα..

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To hardcore παντως επειδη ειχε γινει παρομοια κουβεντα και στο bf3 θελει πιο πολυ υπομονη ,δηλαδη να καθεσαι σε ενα σημειο να παρατηρεις και κυριως θελει διαισθηση .Για μενα βεβαια hardcore χωρις sniper limit ειναι της πλακας υποθεση ...Παντως πραγματικα επειδη στο bf3 ειχα παιξει πολυ hardcore αν το συνηθισεις ειναι πολυ καλυτερο απο το normal και λεω αν το συνηθισεις γιατι το hardcore ειναι πραγματικα αλλο παιχνιδι και αλλη φιλοσοφια εντελως ...Σκοτωνεις πιο ευκολα αλλα σκοτωνεσαι και πιο ευκολα ,βεβαια με αυτο τον τροπο μειωνεται ο παραγοντας διαφορας ping μεταξυ των παιχτων .Για μενα ομως το εχω ξαναπει ,multiplayer με ping μεσα παντα θα εχει τον ασταθμητο παραγοντα οτι καποιος σε βλεπει ενα κλικ πιο γρηγορα για αυτο και για μενα επι της ουσιας skills στο multi δεν υπαρχουν παρα μονο στο lan οπου εκει ξεχωριζουν οι πραγματικα καλοι παιχτες,κανονας . Οσοι επαιζαν lan cs κτλ ξερουν πολυ καλα τι εννοω ..

Δημοσ.

Πήγαινε από το server του fr4ntic, έχει και sniper limit, είναι συνήθως γεμάτος και γίνεται καλό παιχνίδι. Το κακό του hardcore όμως είναι ότι πέφτουν τα punish βροχή. Μερικοί δεν μπορούν να καταλάβουν το λάθος...

Δημοσ.

Ένας εχθρός πάει να σφάξει έναν δικό μου. Ρίχνω στον εχθρό την ώρα που γίνεται το animation της σφαγής και τον σκοτώνω, πεθαίνει όμως και ο δικός μου, ο οποίος φυσικά μου κάνει punish. Πλέον θα αφήνω να τους σφάζουν και μετά θα ρίχνω.

Σε πολλά teamkills βέβαια φταίει και το παιχνίδι που αργεί χαρακτηριστικά να σου δείξει πότε κάποιος είναι συμπαίκτης σου και την τρώει άδοξα.

• Like 1
Δημοσ.

οποτε αν καποιος εχει καλο ping πχ 10 και o αλλος 70 πως να μην εχει το πλεονεκτημα.οχι οτι δεν υπαρχουν καλοι παικτες αλλα δεν γινεται να ξεχωρισεις αν υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα ταχυτητας.εννοειται οτι και ενα ελαχιστο ποιο γρηγορο να ειναι την κατσαμε

εκανα και ενα counter lol αν και νομισα οτι με εφαγε στην αρχη

Δημοσ.

Ο μονόδρομος δεν είναι το hardcore αλλά να παίζεις με παρέα / ομάδα που νιώθει. ;)

Αλλο το ενα αλλο το αλλο ...Η ομαδικοτητα ειναι βασικο στοιχειο ειτε harccore παιζεις ειτε normal ,δεν εχει να κανει με αυτο που λεμε .

• Like 1
Δημοσ.

οποτε αν καποιος εχει καλο ping πχ 10 και o αλλος 70 πως να μην εχει το πλεονεκτημα.οχι οτι δεν υπαρχουν καλοι παικτες αλλα δεν γινεται να ξεχωρισεις αν υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα ταχυτητας.εννοειται οτι και ενα ελαχιστο ποιο γρηγορο να ειναι την κατσαμε

εκανα και ενα counter lol αν και νομισα οτι με εφαγε στην αρχη

Κάπου youtube είχα δεί προ καιρού, ένας απο τους καλύτερους παίκτες στο BF4, όνομα μου διαφεύγει, έκανε την προτροπή όταν στρίβεις γωνίες να ρίχνεις ταυτόχρονα, έτσι ώστε όσο γίνεται να μειώνεις την αντίδρασή σου και την επίδραση του ping αν τύχει και βρίσκεται κάποιος εκεί και σε περιμένει.

Είναι κάτι που νομίζω πως πολλοί το χρησιμοποιούν αυτό το trick.

Δημοσ.

το καλύτερο που έχω δεί σε Ιταλικό srvr είναι ~45-48ms.

Στα standard μου κεντρική Ευρώπη κυμαίνομαι στα ~50-58 άντε βαριά ~60.

Πού κάτω απο 50, δεν υπάρχουν αυτά, βλέπω κάτι τύπους (ξένους) με 10άρια και ζηλέυω :unsure:

Δημοσ.

Προχθες βραδυ επιασα και ενα 48αρι σε εναν server ,και στο bf3 τυχαινε αλλα συγκεκριμενες ωρες και σε συγκεκριμενους server...

Αυτα ειναι...Εγω κατω απο 82 ποτε...Κανα δυο φορες μονο εχω πιασει 78 αλλα γενικα ειμαι παραπανω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...