Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω... Τα προβληματα netcode,bugs τα εχουν φτιαξει καθολου ή ακομα αλαλουμ γινεται? Ρωταω γιατι σκεφτομαι να το αγορασω...

Δημοσ.

Με μια πρωτη ματια μπορω να πω οτι οι χαρτες δεν ειναι σε καμια περιπτωση για close quarters..Τα προβληματα βεβαια ειναι ακομα χειροτερα, τα οχηματα κολλανε για πλακα και επισης ενω εισαι μεσα σε αρμα μπορει να σου πεταξει killed in action χωρις λογο..Απο την αλλη φαινεται να τα πηγαινει καλυτερα με το Lag...

Απο την αλλη, snipers και αεροπλανα ειναι εντελως noobοκατασταση...Βλεπεις το αεροπλανο να ερχεται κοπιδια κατα πανω σου και τελευταια στιγμη να φρεναρει και να στριβει με 20km/h..Στο BF3 επαιζα που και που sniper και θυμαμαι μου ειχε παρει αρκετο χρονο και πολλα deaths μεχρι να μαθω που βαρανε τα 2-3 οπλα που δοκιμαζα...Εδω παιρνεις ενα και με το νεο συστημα που εβαλε η DIce βαρας αερα πατερα...

Δημοσ.

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω περιπου 4.5Gb.

Τόσο είναι, πάντως για τους λάτρεις των open maps είναι και γαμώ τα expansion ωραιές και οι τέσσερεις πίστες με ωραία σκηνικά και τοπία. Προσωπίκα μου άρεσε η Guilin Peaks είναι infantry based μέσα στη ζούγκλα. Οι υπόλοιπες τρείς είναι ''δώσε και μένα μπάρμπα ενα άρμα", αλλά επίσης πολυ καλοσχεδιασμένες πιστες. Air Superiority σφαγή με τα πετούμενα, εντάξει καλό αλλά όχι για

πολύ.

Τώρα για τον one-hit-kill δεν μπόρεσα να το καταλάβω αν το φτιάξαν ή όχι αλλά θέλω να πιστεύω οτι το κάναν. Πρέπει να στηθούμε(με την καλή την έννοια :-) ) σε έναν σέρβερ και να βαράμε κεφάλια.

Δημοσ.

Καλημέρα,

μετά απο ένα χθεσινό 2ωρο session έχω κάποια ενθαρρυντικά στοιχεία να προσθέσω.

1. Πλέον έχω λιγότερα crashes, εκεί που είχα ~2/ώρα συνήθως τώρα ένα ανα ώρα.
  2. Blur effect δεν είδα πουθενά
  3. Έχω μια υποψία πως το "one shot kill" δεν μας έχει αφήσει-ωστόσο περιμένω και απο άλλους τις παρατηρήσεις τους
  4. Το bug με τον ήχο και μετά ctd - για εμένα τουλάχιστον - is non existent, για το χθεσινό 2ωρο τουλάχιστον
  5. Κάτι άκουσα απο παίκτες για nerfing κάποιων όπλων αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω.

Σχετικά με το CR δεν έχω άποψη καθώς δεν είμαι premium.

All in all, για εμένα θετικό το πρόσημο μέχρι στιγμής...

Δημοσ.

Eγω παντως δεν το πολυβλεπω το one shot one kill αλλα νιωθω οταν προχωραω μεσα στο map οτι με κυνηγαει ενας αορατος εχθρος δεν ξερω,δηλαδη νιωθω οτι θα φαω μια σφαιρα και θα ξαπλωσω φαρδυς πλατυς  ...Ενταξει 1-2 φορες που χτυπαγα καποιον στην πλατη και γυρισε και μου την αναψε αυτο παιζει να ειναι και θεμα ping ..Παντως η αληθεια ειναι οτι πλεον εχω ξαναβρει τα kills που ειχα και στο bf3 αν και κατι μου λεει οτι τα assault rifles θελουν λιγο πειραγμα ..

Δημοσ.

Αυτο που λες οτι νομιζεις πως καποιος σε ακολουθει το φοβαμαι και εγω...Αλλα καθαρα επειδη στη γωνια κατω αριστερα υπαρχει ο ρουφιανος ο οποιος εβγαλε τον κοσμο απο τον κοπο να παταει το γ@μημενο το Q για να σποταρει...ευκολα snipers..noob friendly aircrafts...τραγικο hit detection...Προσωπικα παντως δε μπορω να παιξω οπως επαιζα στο 3, κατι μου φταει...Εχω να τελειωσω map με kdr>1 εδω και ποσες μερες, ολο 0,8 και κατι βγαινω.

http://www.youtube.com/watch?v=SXS9BISROCo

Και σε αυτο το βιντεο δειτε το τελευταιο death του τυπου..

http://www.youtube.com/watch?v=6B5gAIwmrn4

Δημοσ.

Γιαυτο και το hardcore αυτη τη στιγμη ειναι μονοδρομος...Αφου σε τρωνε που σε τρωνε για πλακα, βαζεις hardcore που εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να κανεις κανενα Kill..Αυτη τη στιγμη, hardcore mode + no minimap + no snipers = perfect game..:P

Δημοσ.

operation locker εφαγε ποσα hit το ειδα μενει με 50 life και με ριχνει με 1.το one shot ζει και βασιλευει εκτος αν κανουν καμμια λαδια cheat και τετοια

Δημοσ.

Και δεν ειναι μονο το KDr που χαλαει αλλα και ολα τα αλλα stats...Βαλε πχ το % quit που με τοσα crash ειχα φτασει να εχω 50% ή ακομα και το accuracy που με το αθλιο net code βαραμε στον αερα...Ενταξει μπορει τα στατς να μη παιζουν τεραστιο ρολο αλλα σιγουρα ειναι το πιο σημαντικο κομματι του Battlelog. Τα βλεπεις και ξενερωνεις..

Δημοσ.

Το hardcore το προτιμώ για πολλούς άλλους λόγους. Είναι αρκετά ρεαλιστικότερο καθώς δεν έχει χάρτη και spotting με το τρίγωνο πάνω από το κεφάλι, δεν έχει kill cam και πλέον στο 4, δεν έχει ούτε hitmarks. Προσωπικά ευχαριστιέμαι περισσότερο το παιχνίδι έτσι, δεν παίζω τόσο run+gun και είμαι και πιο προσεκτικός. Η ενασχόληση με το k/d ratio πιστεύω πως κόβει ευχαρίστηση.

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξερω ρε παιδια τι γινεται παντως εχω δει οτι τα hit βρισκουν στοχο αλλα δεν τους σκοτωνει ενω με μια με τρωνε.θα συμφωνησω οτι τα k/d ratio σε ξενερωνουν αλλα και οτι αν κατσεις να ασχοληθεις χανεις το game.απλα ξενερωνω να βλεπω οτι τους χτυπαω και δεν γινεται τιποτα.θα προσπαθησω σε hardcore 

φιλε αυτο με τα quit που λες το ιδιο επαθα και εγω

Δημοσ.

Πάντως τελευταία διασκεδάζω απίστευτα το operation locker 64άρη, γίνεται πραγματικά της πόπης και μ' αρέσει πολύ να σπαμάρω m320 και να είμαστε μαζεμένοι σε μια μεριά :P

Α, χτες ένας server(Operation Locker - Obliteration) ενώ είχαμε βάλει 3 φορές τις βόμβες είχε bug-άρει και δεν τέλειωνε η πίστα, χαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...