Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλά τα kills μου φάνηκαν πολύ πιο εύκολα.

E ναι με το m320 που μου παιζεις ...χαχαχαχα

@konstantinos αν το αποφάσιζες λίγο νωρίτερα, λόγω black friday έπαιζε στα 33e, που ήταν πολύ καλά. και εγώ το σκέφτομαι, αλλά θέλω λίγο να δω πως θα τα πάω με το παιχνίδι. κρίμα είναι να το παρατήσω και να τα χω σκάσει τσάμπα.

Βασικα τωρα επειδη εχει γαμηθει η prepaid Κυπρου η οποια ουτε ξερω τι γινεται αν ισχυει ή οχι θα το τσιμπαγα απο το πλαισιο που το εχει code in a box ..

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

M320 φίλε απόλαυση..Να σκύβει το γίδι και να νομίζει ότι δεν μπορείς να τον πετύχεις και να του έρχεται κατακέφαλα το m320, χαχαχαχαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά πείτε κανά Id να παίζει και ο noobas παρέα

id: BlackBird_3001 (αν κ ψιλο noobas κ γω)

Πρώτη φορά στον κόσμο του BF...

Δημοσ.

Το blur που εκανε δεν το εχω δει φαινεται οτι φτιαχτηκε .

Εχει διορθωθει και το one shot one kill νομιζω αλλα αυτο θα το αφησω λιγο να το δω γιατι δεν ειμαι σιγουρος ..

Δημοσ.

Τελικα το χτυπισα το premium στα 30,50 απο ebay..Ενα map προλαβα να παιξω και πιστευω οτι επρεπε να μπει το συγκεκριμενο στη Vanilla εκδοση...Anyway, θα δω και τα αλλα συντομα.:)

Δημοσ.

παλι ειδα one kill shot αρκετες φορες οχι οσο πριν. 2 τυποι καπου χαζευαν η ειχαν κολλησει τους εριξα ενα γεμιστηρα δεν εδειχνε να περνουν hit εννοειται με 2 hit με εφαγαν.ενα αλλο ειδα οτι το οπλο  οταν ριχνεις φαινεται σαν να ριχνει πολυ αργα ενοοω οτι εχει διαφορετικο αποτελεσμα ριχνεις 5 πχ και κοιτας εχει ριξει 10 η το αντιστροφο.ενω βλεπεις τον αντιπαλο νιωθεις οσα να ριξεις δεν θα πεσει.και συνεχιζω τα χαλια games me 0.45k/d ratio.                                                     

• Like 1
Δημοσ.

Χμου, το Mobile AA μήπως θέλει nerf; Με σωστή κάλυψη για αντίπαλους engineers και tanks ή «παρκάρισμα» στα σωστά σημεία χωρίς να πλησιάζω εχθρικές βάσεις, είμαι στην κυριολεξία άτρωτος και χρειάζονται συντονισμένες κινήσεις από αντιπάλους (π.χ. flanking με δυο ελικόπτερα ταυτόχρονα) ή να κάνω χοντρή μαλακία για να με φάνε... Καλά δε το συζητάω για καμπέριασμα στη βάση, έχω δει 40-0 μόνο από AA που καμπέριαζε μέσα στη βάση των Κινέζων στην Dawnbreaker.

Δημοσ.

Kαλή τιμουλα ,απο οτι βλεπω τα maps ειναι πολυ καλα .Θυμιζουν bc2 ..

Χαμηλοτερη στην Ευρωπη αλλα και απο αξιοπιστη πηγη δε βρηκα..Αν δεν ειχα τοσα crash θα τα ειχα περασει ολα τα maps αλλα δυστυχως μονο 2 εχω τσεκαρει μεχρι τωρα. Παντως γενικα θυμιζει BC2 με τα βουνα αλλα και τα ανοιχτα σημεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...