spirit)earth)aflame Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 αυτό ήταν όντως πολύ γρήγορο κατέβασμα, ας ελπίσουμε να γίνει το ίδιο και με το china rising
gildo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 καλα ο server του china πως ειναι γεματος? μπηκα ακυρο δεν γινεται.αλλου θα εχει μπει πιο γρηγορα
spirit)earth)aflame Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 α, όσοι δεν έχουμε premium (ή δεν είχαμε κάνει preorder δεν ξέρω αν ισχύει 100%) πάμε για 17 Δεκέμβρη για το China ε, μόλις το 'δα.
Zapee995 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 α, όσοι δεν έχουμε premium ή δεν είχαμε κάνει preorder πάμε για 17 Δεκέμβρη για το China ε, μόλις το 'δα. Εγω ειχα κανει preorder αλλα οχι πολυ καιρο πριν, 5-6 μερες νομιζω..τωρα παντως δε μου δινει προσβαση.
konstantinos77 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 α, όσοι δεν έχουμε premium ή δεν είχαμε κάνει preorder πάμε για 17 Δεκέμβρη για το China ε, μόλις το 'δα. Ωχ σοβαρα ? Αυτοι που εχουν premium ποτε μπορουν να παιξουν ? Εγω ειχα κανει preorder αλλα οχι πολυ καιρο πριν, 5-6 μερες νομιζω..τωρα παντως δε μου δινει προσβαση. Οχι το preorder δεν εχει να κανει σε κατι .Αν εισαι premium μονο ,αλλα ειχα κρυφη ελπιδα οτι θα ισχυε και για αυτους που ειχαν παρει το πακετο με το china μεσα ...
spirit)earth)aflame Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ωχ σοβαρα ? Αυτοι που εχουν premium ποτε μπορουν να παιξουν ? Οχι το preorder δεν εχει να κανει σε κατι .Αν εισαι premium μονο ,αλλα ειχα κρυφη ελπιδα οτι θα ισχυε και για αυτους που ειχαν παρει το πακετο με το china μεσα ... αυτό έχω και 'γω, με το china μέσα. δεν. το είδα σε μια απάντηση στα forums, και αν ανοίξεις το origin και πας στο BF4, περάσεις το mouse πάνω του και πατήσεις το i που εμφανίζεται δίπλα από το play, κάτω κάτω θα δεις το china rising γκρι. πέρνα το mouse από πάνω του ->surprise 17dec . καλά δεν με πολυνοιάζει μιας και δεν έχω βαρεθεί τους χάρτες, δεν είμαι καν κοντά στο να βαρεθώ. απλά όταν μπούμε εμείς οι άλλοι θα έχουν ένα πλεονέκτημα, κλάιν οι premium σήμερα
konstantinos77 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Κατι μου λεει οτι θα παω για premium ..
gildo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ναι αυτό είδα 17 Δεκεμβρίου.θα μας φάνε λάχανο ξανά μεχρι να μπούμε . Εντάξει παντως με το patch κομπλέ τωρα σε ρίχνουν με μιάμιση σφαίρα.και ενα άλλο μπορει να σκοτώσεις κάποιον και να το δείξει μετά .εριξα μια ειδα δεν το πέτυχε και μου γράφει headshot enemy killed . 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ χτες πριν το patch έπαιξα κάνα δυο hardcore matches και έπεφτε πολύ headshot..Δηλαδή με το παραμικρό έκανα headshot..Μάλλον για να δικαιολογήσουν το γεγονός ότι ψοφάς πιο εύκολα..Αλλά τα kills μου φάνηκαν πολύ πιο εύκολα.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 @konstantinos αν το αποφάσιζες λίγο νωρίτερα, λόγω black friday έπαιζε στα 33e, που ήταν πολύ καλά. και εγώ το σκέφτομαι, αλλά θέλω λίγο να δω πως θα τα πάω με το παιχνίδι. κρίμα είναι να το παρατήσω και να τα χω σκάσει τσάμπα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ λεφτά άλλα δεν τους δίνω, φτάνει το 50άρικο που πήραν για να τρώω τα crash.. 3
DJ_Duker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Τα connection issues μου μέσα... τρεις φορές τώρα έχει γυρίσει σεdesktop την ώρα που παίζω και αφού μόλις έχω σκοτώσει κάποιον..
Zapee995 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Αν δεν ημουν τοσο μεγαλος φαν της σειρας δε θα το σκεφτομουν καν για premium...Αλλα το γ@μιδι σε τραβαει για τα καλα..Βεβαια με Assassins Creed/NBA 2k14/Rayman εχω να παιξω 2 match σερι εδω και δεκα μερες αλλα θα γυρισω.. Στο kinguin εχει το premium στα 35,99..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα