Silverage Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Αυτο εγώ το θεωρώ και το παίρνω και ως setting του hardcore γιατί στο νορμαλ σου βγάζει κανονικά με τη μια απο πάνω αν είναι δικος σου η οχι. Και εκτός αυτου σου λέει hardcore είναι να είσαι ικανός να καταλαβεις αν είναι δικος σου η οχι. Εχω φάει εγω shotgun στα μουτσουνια απο συμπαίκτη βγαίνοντας απο μια πορτα που εγώ κατάλαβα οτι ήταν δικός μου ενω εκείνος οχι, ασε! Τουλάχιστον εσυ έφαγες shotgun όχι πύραυλο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 2 κρασάκια και σήμερα..Άντε να δούμε και αύριο με το patch..
spirit)earth)aflame Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Το patch μπαίνει αυτόματα ή το κατεβάζουμε εμείς μέσω Origin;Να πω ότι δεν έχω πια το memory leak ευτυχώς. Και εγώ έφαγα 2 crashes σήμερα (πάλι μόνο σε loading screen), αλλά κατά τα τ'άλλα πήγε smoothly κανά 3ωρο.
BlackBird79 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Παίδες καλημέρα, σαν νέος στο antitanking, θέλω τα φώτα σας. Ποιό "εργαλείο¨προτιμάτε για να ανοίγεται τα κονσερβοκούτια και γιατί; Σαν engineer έχω ξεκλειδώσει το σύνολο των αντιαρματικών και για την ώρα καλά για τη δουλειά που θέλω θεωρώ πως για αστικό περιβάλλον προτιμώ το RPG και για πιο ανοιχτούς χάρτες το SMAW (αυτό με το wire guidance). Φχαριστώ!
BlackBird79 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 RPG και c4 .. Εσύ πάς στο σύστημα απο πάνω και ανοιχτήρι...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Παίδες καλημέρα, σαν νέος στο antitanking, θέλω τα φώτα σας. Ποιό "εργαλείο¨προτιμάτε για να ανοίγεται τα κονσερβοκούτια και γιατί; Σαν engineer έχω ξεκλειδώσει το σύνολο των αντιαρματικών και για την ώρα καλά για τη δουλειά που θέλω θεωρώ πως για αστικό περιβάλλον προτιμώ το RPG και για πιο ανοιχτούς χάρτες το SMAW (αυτό με το wire guidance). Φχαριστώ! SRAW (αυτό είναι το wire guided) για να κάνεις (αν δεν έχει βγει) το double SRAW "κόλπο" και για να τρως ελικόπτερα που κουνιούνται. Αλλά εγώ θέλω πολλή εξάσκηση με αυτό για να φάω ελικόπτερο που είναι μακριά και κάνει στροφές. Επίσης μην υποτιμάτε (μιας και C4 δεν έχει ο Engie) τις M2 SLAM που κολλάνε και σε κάθετες επιφάνειες. Μπορείς να τις κολλήσεις και σε αντίπαλο τανκ και να του ρίξεις ρουκέτα μετά. Και επειδή με το description μπερδεύεται κόσμος οι M2 SLAM δεν είναι για να σκοτώνουν πεζικό. 1
Alejandro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 800+ mb το update. Από αυτά που διαβάζω στην ανακοίνωση καταλαβαίνω ότι θα υπάρξει ξεχωριστό αργότερα σήμερα για το China Rising?
fr4ntic Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Επίσης μην υποτιμάτε (μιας και C4 δεν έχει ο Engie) τις M2 SLAM που κολλάνε και σε κάθετες επιφάνειες. Μπορείς να τις κολλήσεις και σε αντίπαλο τανκ και να του ρίξεις ρουκέτα μετά. Και επειδή με το description μπερδεύεται κόσμος οι M2 SLAM δεν είναι για να σκοτώνουν πεζικό. M2 SLAM ftw και απο μένα, είναι το απόλυτο anti-vehicle καταρχάς κολλάει όπου γουστάρεις (πινακίδες,δέντρα,τοίχους,ταβάνια,στα ρηχά της θάλασσας) και πιάνει σε απόσταση 5 μέτρων από το όχημα. 3 slamakia gg το τανκσάκι, επίσης αν τον πετύχεις ακίνητο και πας sneaky και του τα κολλήσεις μπορείς απλά να κάτσεις και να απολαύσεις το θέαμα γιατί καθώς θα επιταχύνει -boom-. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Διαβάζω ότι ήδη κατεβάζουν το China Rising (4,5 GBs).
fr4ntic Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 800+ mb το update. Από αυτά που διαβάζω στην ανακοίνωση καταλαβαίνω ότι θα υπάρξει ξεχωριστό αργότερα σήμερα για το China Rising? Ναι το china rising λογικά σε κάνα δίωρο θα ξεκινήσει.
nikosggg3 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 ενα πραγμα μου αρεσε στο battlefield. το ποσο γρηγορα κατεβαίνουν τα patch!
gildo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 αυτο βλεπω κατεβαζει με 3.14!!! συμπιεσμενο ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα