Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παλιά ιδέα ο player commander (υπάρχει εδώ και 10  - 15 χρόνια νομίζω), ωραία υλοποίηση. Δεν είδαμε βέβαια τι ακριβώς κάνει μέσω του tablet από πλευράς interface και επιλογών...

• Moderators
Δημοσ.

5:43, dat counter. :P

Commander είχαμε από BF2 (2005).

Edit: αν ο commander βλέπει πράγματι με τέτοιες κάμερες / μέσα από τα μάτια άλλων, τότε οκ, I'm impressed with that one.

Edit 2: 3o trailer

• Like 2
Δημοσ.

Οκ απο το τελευταιο video τα γραφικα μου φαινονται λιγο σαν του 3 ρε πουστη μου ...Μπορει να ειναι και ιδεα μου ,εχουν αυτη την μουντιλα ομως ...

Δημοσ.

Ό,τι και να μου λέτε, εγώ βρήκα από τώρα χρήση του Commander. Θα βάζω την κοπέλα μου να παίζει με το τάμπλετ και να δίνει εντολές για να μη διαμαρτύρεται όσο είμαι στο battlefield :P Για μας δουλεύει η Dice! Εξού και η γυναίκα στο promo video!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ό,τι και να μου λέτε, εγώ βρήκα από τώρα χρήση του Commander. Θα βάζω την κοπέλα μου να παίζει με το τάμπλετ και να δίνει εντολές για να μη διαμαρτύρεται όσο είμαι στο battlefield :P Για μας δουλεύει η Dice! Εξού και η γυναίκα στο promo video!

"Αγάπη μου... νομίζω ότι δεν μου δίνεις σημασία..."

"Τι λες καλή μου; Πάρε tablet, πάρε commander και όπου βλέπεις κόκκινα βελάκια ρίχνε."

:P

• Like 1
Δημοσ.

"Αγάπη μου... νομίζω ότι δεν μου δίνεις σημασία..."

"Τι λες καλή μου; Πάρε tablet, πάρε commander και όπου βλέπεις κόκκινα βελάκια ρίχνε."

:P

Ποιά γυναικα.....???

Να οι μελλοντικοι commanders:

• Like 2
Δημοσ.

Το presentation ήταν πολύ καλο, το game...δεν ξέρω άμα ποτε ξανά BF ειδικά με τόσα MMO που βγαίνουν...το division φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον.

Και για μενα το division ηταν οτι καλυτερο ειδα χτες. Το θεμα ειναι θα βγει στο pc; Γιατι μεχρι τωρα μονο για κονσολες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...