Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τί έγινε ρε παιδιά, total failure το update;

Για ενημερώστε και εμάς που θα πάμε το βράδυ σπίτι απο την δουλειά να "ηρεμήσουμε" με λίγο BF4 τι να περιμένουμε;

Αν είναι να μου σπάσει τα νεύρα να μην το ανοίξω καθόλου... :mad:

Δημοσ.
WE'RE CURRENTLY ROLLING OUT A NEW SERVER UPDATE (R10) THAT WILL FIX A LOT OF THE SERVER CRASHES THAT WE'RE SEEING RIGHT NOW. MOST SERVERS WILL BE UPDATED WITHIN 2 HOURS.

Νταξει.. θα χω σχολάσει..

Δημοσ.

Επειδη ειμαι εκτος εδω και μια εβδομαδα, ας με ενημερωσει καποιος...Περιμενουμε κανενα διορθωτηρι για το κ@λοπαιχνιδο??

Δημοσ.

Επειδη ειμαι εκτος εδω και μια εβδομαδα, ας με ενημερωσει καποιος...Περιμενουμε κανενα διορθωτηρι για το κ@λοπαιχνιδο??

Oυυυ μονο ενα ? Ελα εδω να δεις τι σε περιμενει ,ποσο smooth θα παιζεις .

Δημοσ.

το net smoothing factor,απλά δεν κάνει καμία δουλειά..τί 0% τί 100% δεν αλλάζει τίποτα,το ping το ίδιο,όπως και οπτικά το ίδιο..

Τώρα δεν έχουμε client crashes αλλά server crashes :@ ..Βγήκε και battlelog update πριν 5-10λεπτά,έβαλαν το scoreboard και όντως κάνει refresh πλέον τους σερβερς και δείχνει τα pings..

να δούμε πότε θα φτιάξουν τα νέα κρασαρίσματα.

Δημοσ.

Άλλος έχει θέματα;;;; :unsure:

Άσχετη ερώτηση: έχει κάνει κανένας fastpath στον ISP του και αν ναί, είδε βελτίωση στα pings του;

Εγώ σήμερα ενεργοποίησα την υπηρεσία και περιμένω το βράδυ να δώ αποτελέσματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...