{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μετά από ποσα χρονια δεν ξέρω πας σε shop και βλέπεις ότι έχουν στοίβα με BF4 και COD. Κάποτε έπρεπε να παλέψεις για να βρείς κόπια. Τουλάχιστον ο κόσμος μαθαίνει. No offense αλλα απορώ γιατί ακόμα ασχολείστε. Not criticizing just sayin 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Προσωπικά είναι το τελευταίο BF που αγοράζω, θα πρέπει να αλλάξουν δραματικά τα πράγματα και πάλι δεν πρόκειται να ξανακάνω pre-order.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 1GB λολ. Μόνο; Αλλά οκ, πρώτο patch είναι. απορώ γιατί ακόμα ασχολείστε. Not criticizing just sayin Eίναι το μόνο παιχνίδι που παίζουν τα παιδιά από την clan μου. Τα υπόλοιπα που παίζω, δεν τα παίζουν.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δεύτερο είναι νομίζω, το πρώτο ήταν ~600MB. 1
newlynx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Eίναι το μόνο παιχνίδι που παίζουν τα παιδιά από την clan μου. Τα υπόλοιπα που παίζω, δεν τα παίζουν. Και εγώ έτσι την έχω "πατήσει". Βέβαια ασχολούνται λίγο και με Warthunder οπότε βλέπουμε και κάτι διαφορετικό. Στο PS2 με υποστήριξαν λίγοι στην αρχή αλλά μετά αποχώρησαν
Fulgore1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μετά από ποσα χρονια δεν ξέρω πας σε shop και βλέπεις ότι έχουν στοίβα με BF4 και COD. Κάποτε έπρεπε να παλέψεις για να βρείς κόπια. Τουλάχιστον ο κόσμος μαθαίνει. No offense αλλα απορώ γιατί ακόμα ασχολείστε. Not criticizing just sayin Αν ο κοσμος μαθαινει γιαυτο και παλι ολοι με BF4/CoD Ghosts ασχολουνται/παιζουν 3
PETERANOS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Να ρωτήσω ρε παιδιά, αγόρασα το BAttlefield 4 premium από σκρουτζομάγαζο, μου ήρθε ένα κουτί που δεν έχει μέσα DVD αλλά έναν κωδικό, από που κατεβάζω το παιχνίδι? στο origin μου βγάζει μόνο την beta έκδοση....
DJ_Duker Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Υποτίθεται ότι βελτιώνει τα προβλήματα σύνδεσης και lag, όταν κατέβει ενημερώστε μπας και το πάρουμε ποτέ...
ultraex2003 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 κατεβαινει το patch με 1.74 mb /sec για να δουμε τι αλλαξε !!
Fulgore1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Να ρωτήσω ρε παιδιά, αγόρασα το BAttlefield 4 premium από σκρουτζομάγαζο, μου ήρθε ένα κουτί που δεν έχει μέσα DVD αλλά έναν κωδικό, από που κατεβάζω το παιχνίδι? στο origin μου βγάζει μόνο την beta έκδοση.... Το Premium που αγορασες περιεχει μονο τους χαρτες(maps)dlc που θα βγουν αργοτερα,δεν περιεχει και το παιχνιδι μαζι. Το παιχνιδι πρεπει να το αγορασεις ξεχωριστα .Αρα δυστηχως δεν αγορασες το παιχνιδι παρα μονο τους χαρτες που θα βγουν αργοτερα . Το λεει και εδω με κοκκινα γραμματα http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-paixnidia-games/EA-Battlefield-4-Premium-Service-Code-in-a-box.htm 1
konstantinos77 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Εγω τωρα μπηκα να κατεβασω το patch .Bλεπω επισης οτι μπαινει αυτοματα στο origin δηλαδη μετα απο καιρo κρατησε το password 1GB το patch ε?
PETERANOS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Το Premium που αγορασες περιεχει μονο τους χαρτες(maps)dlc που θα βγουν αργοτερα,δεν περιεχει και το παιχνιδι μαζι. Το παιχνιδι πρεπει να το αγορασεις ξεχωριστα .Αρα δυστηχως δεν αγορασες το παιχνιδι παρα μονο τους χαρτες που θα βγουν αργοτερα . Το λεει και εδω με κοκκινα γραμματα http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-paixnidia-games/EA-Battlefield-4-Premium-Service-Code-in-a-box.htm Τέλεια, δεν το πρόσεξα..........
rhomio Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Πιο πολυ Lag Πιο πολυ rubberbunding και φυσικα κρασαρα στο τελος.
polaki Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα και από έναν PS3 player... Εμείς τουλάχιστον στο multiplayer που παίζω γιατί single ούτε καν.. δεν έχουμε τόσα κολλήματα, συγκεκριμένα μετά από 18 ώρες μου έχει κολλήσει 3 φορές, αλλά οι 18 ώρες που έχω γράψει είναι σε διάσπαρτες φορές, καμιά 10αριά φαντάζομαι, οπότε οκ δεν το θεώρησα τραγικό. Το θέμα μου είναι ότι στον server browser όπου και να πάω είναι τελείως άδειος, και επίσης όταν μπω μέσα (και καλά για να περιμένω άλλους) μετά δεν μπορω να βγω ΚΑΝ, δεν υπάρχει η επιλογή quit και έτσι αναγκαστικά το κλείνω και το ξανα ανοίγω.... WTF....
konstantinos77 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Πιο πολυ Lag Πιο πολυ rubberbunding και φυσικα κρασαρα στο τελος. Oχι ρε...Σας τα λεγα χθες δεν σας τα λεγα? Παντως ας το αφησουμε να στρωσει λιγο πρωτη μερα σημερα.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα