konstantinos77 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Αν ειναι ετσι να βαλουν και ψαρια μεσα στην θαλασσα .
Fulgore1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 δεν απορω που η EA ειναι η χειροτερη εταιρεια στην αμερικη. Γιατι η Activision ειναι καλυτερη? http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-ghosts Ενταξει σε συγκριση με το bf3 και το netcode αυτο που εχω να πω ειναι οτι πλεον με το που βλεπω καποιον με σκοτωνει στην στιγμη .Οταν λεω στην στιγμη το εννοω ,δεν προλαβαινω το κουμπι απο το mouse να πατησω .Προχθες ηταν νορμαλ ,χθες ομως και σημερα πραγματικα δεν παλευεται .Εντωμεταξυ αυτο το πραγμα να με σκοτωνει ο αλλος και να ειναι πισω απο τον τοιχο ενταξει δηλαδη ελεεινο .Καποιοι servers ειναι εντελως unplayable δηλαδη ,και δεν μιλαω για ατομα με pings 14-20 γιατι το ελεγχω αρκετες φορες.Οι περισσοτεροι εχουν ping ιδια με τα δικα μου πανω -κατω .Δηλαδη δεν μπορει ο αλλος απο του διαολου την μανα να με σκοτωνει με το burst με μια βολη ή με το πιστολι τωρα με την μια ,οσο καλοπροαιρετος και να εισαι . τα ειχα δει και απο την Beta αυτα αλλα ελπιζα οτι καπως θα ειχαν μειωθει στο τελικο παιχνιδι. Γενικα πολλη διαφημιση για το τιποτα για το BF4 ακομα και σε παρουσιασεις καρτων γραφικων απο Amd και Nvidia. Μονη εμφαση δυστηχως στα γραφικα,και κατα τα αλλα απαιτησεις στο θεο και τρεξτε ολοι να αγορασετε καρτες γραφικων για το BF4(θα μου πεις υπαρχουν και χειροτερα βλεπε CoD Ghosts )
konstantinos77 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Το μεγαλυτερο προβλημα αυτη την στιγμη ειναι το memory leak για μενα και τα κρασαρισματα.Το πρωτο τουλαχιστον σε μενα για την flood zone κατω απο το νερο διορθωθηκε με 2 τροπους .Πρωτον κανω minimize-maximize το παραθυρο και διορθωνεται ,ή κατεβαζω την αναλυση στα 1680-1080 οπου και παλι διορθωνεται και παιζει οπως θα επρεπε .Αυτες τις λυσεις βρηκα ...
Alejandro Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Στην αρχή πραγματικά είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι μήπως γέρασα πιο πολύ απ' όσο πρέπει. Κλαίω! Το έχω αναρωτηθεί και εγώ αυτό. Άραγε πόσο πρέπει; 1
nzeppos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δεν έχω ιδέα. Πλέον το έχω πάρει απόφαση ότι ούτε τόσο γρήγορα αντανακλαστικά έχω, ούτε περιμένω να αρχίσω τα συνεχόμενα headshots, ούτε αντέχω/προλαβαίνω να παίξω πάνω από καμια ώρα. Αλλά να βλέπω τον άλλον να με καθαρίζει δέκα συνεχόμενες φορές, πριν καν προλάβω να πατήσω τη σκανδάλη, ε αυτό πήγαινε πολύ. Έλα μου όμως που τελικά δεν έφταιγα εγώ. Διαφορετικά πάλι θα με είχε καθαρίσει, αλλά τουλάχιστον θα τον είχα φτάσει στο 20%
rhomio Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Εμενα παντως με βοηθησε λιγο το ανεβασμα του field of view. Παει σφαιρα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ανέβασες τo FOV και πάει πιο καλά...;
konstantinos77 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Εξηγειστε μου λιγο πως ακριβως δουλευει το FOV...Aν το ανεβασεις βλεπεις περισσοτερα λογικα ε?Αρα γινεται πιο βαρυ ..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ναι, ανεβάζει ας πούμε την "περιμετρική όραση", οπότε φαρδαίνει το view και βλέπεις περισσότερα.
RoS23 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Πως τρεχει το παιχνιδι σε εσας? Εχει κανεις 7950 να μου πει?
Prospector8 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Αν θυμαμαι καλα με oc 7950,ειχα βγαλει 55fps averag,ολα max,αν δεν κανω λαθoς.. Γιατι εχεις θεματα?
rhomio Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Oταν λεω παει σφαιρα...εννοω ο παικτης οχι το παιχνιδι γινεται πιο ευκινητο πιο γρηγορο πιο ευκολο...δοκιμαστε..
nikosggg3 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 UPDATE #6 (Nov 11): Quick Update Update Just a quick update: We don't have an ETA on the below R8 Server Update and client updates just yet, but we will have information on these soon. We will let you know as soon as we have more detail. Stay tuned, and thanks for your patience. αρα σε 1-2 βδομαδες να περιμενουμε το patch. nice.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα