Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σήμερα, 2 ώρες κοντά, ούτε ένα κόλλημα...

Χτες, ανάθεμα κι αν έβγαλα παιγνίδι... Ειδικά το μαμημένο το ΕSN κράσαρε συνέχεια και μαμούσε τα πάντα.

Οι 2-3 μεγάλες πίστες που έχει, είναι BF, έχω να πω.

Αν τις μάθουμε και λίγο και σταματήσει  ο καθένας να παίζει για την πάρτη του...προβλέπονται ωραίες μάχες.

Επίσης, στην Paracel, μόλις άλλαξε ο καιρός, έπαθα πλάκα...

Ξαναλέω: Hardcore και τα μυαλά (του αντιπάλου κατά προτίμηση) στα κάγκελα!

Α, μαγκιά: Αντίπαλος ορμάει σε δικό μου, τον καρφώνει...σχεδόν. Τη στιγμή που ήδη τον έχει αρπάξει και τον κατσαβιδιάζει, τον αρπάζω εγώ και χλατς!

Στο 3 δε γινόταν, μόνο να τον σκοτώσεις με όπλο μπορούσες. Δεν ήταν θέμα Ping σίγουρα, ηταν ήδη στη μέση του animation.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Ναι, το κατάλαβα αργότερα, ήταν πολύ πρωί τότε :P Θα δοκιμάσω το κόλπο με το network smoothing που πρότεινε ο GhostRider.

Ακόμη και με network smoothing 0 με τρώνε "πρώτοι" ή πίσω από γωνίες.

Dat Netcode. :P

Το δοκίμασα και είδα μια βελτίωση είναι η αλήθεια. Αν και παίζοντας σε πίστες που δεν τις ξέρω και με τα όπλα του level 2, δεν θα μπορούσα να περιμένω και περισσότερα. Φυσικά πάλι δεν έγινε παιχνίδι, αφού οι μισοί είχαν πιάσει τις γωνίες ως snipers και βάραγαν ακόμα και τα κουνούπια που περνούσαν.

Κατά τ' άλλα έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι ιδιαίτερα με τα κρασαρίσματα. Στις 10 φορές που παίζω, θα δω bf4.exe crash to desktop τουλάχιστον τις 3-4. Ακόμα και στο campaign (οπότε άντε πάλι από την αρχή ολόκληρη την αποστολή, ΕΛΕΟΣ). Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, κάνει και 3 λεπτά να φορτώσει το παιχνίδι, ούτε στο ZX Spectrum δεν έκανε τόση ώρα, ήμαρτον.

ps: τέλεια, τώρα κολλάει πάντα στο ίδιο σημείο, όταν φορτώνει την 6η αποστολή...

Σε σχεση με το bf3, ειναι πολυ καλυτερο στο Multi? Εχω μπει σε σκεψεις και τωρα το κανω εγκατασταση απο τον θειο για να δω γραφικα, αν και δεν νομιζω να μην το αγορασω....

Το network smooth δε δουλευει, ειναι απατη. Εγω παιζω απο εχθες στο 100% απο 0% που το ειχα και το performance μου ειναι ακριβως το ιδιο, χαλια δηλαδη. 

Τυχαινει πολλες φορες να αφηνω τον αντιπαλο με 5-10% ζωη και να προλαβαινει να κρυβεται στη γωνια. Επομενως πεταγομαι να τον τελειωσω και με τρωει για πλακα, λες και χρειαστηκαν μονο 2 σφαιρες. Τουλαχιστον δεν ειναι τοσο χαλια οσο στην αρχη που ειχα K/D ratio κατω απο 0.9, δειχνει να παλευεται καπως πλεον..

• Like 1

Στο 3 σίγουρα δούλευε (σπαστά animations γαρ).

Eδώ... ίσως δεν κάνει τίποτα ακόμα και το πήρα placebo;

Στο 0% το μονο που προσφερει ειναι σπασιματα στα animations, ειδικα στα killcams. Δυστυχως δεν ειδα να δουλευει θετικα εστω και λιγο...Το θεμα ειναι οτι μπαινω σε σερβερ που εχω 60-65ms ping αλλα και παλι, το netcod ειναι χαλια!

Και επειδη αναφερουμε συχνα τον ορο netcode, οσοι δεν γνωριζεται τι κακο κανει σε ενα online multiplayer παιχνιδι, δειτε το το video απο το bf3. Υποτιθεται οτι στο 4 το εχουν φτιαξει αρκετα...αρκετα...αρκετα... :P

http://www.youtube.com/watch?v=adfgUL5aM0I

Μου δίνετε ελπίδες, και πάνω που νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος. Τέλος το campaign επιτέλους (μετά από τόσα crashes). Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι του BF3 μού άρεσε περισσότερο.

υπαρχει καποια σκεψη να το βελτιωσουν αυτο η θα το αφησουν ετσι οπως ειναι?

Αν σκεφτεις οτι μεχρι και σημερα το bf3 εχει ακομα αυτο το προβλημα, τοτε πιστευω πως οχι, δε προκειται να δουμε βελτιωση...τουλαχιστον αξια αναφορας. Οταν ξεκινησε το promote για το bf4, ειχε γινει χαμος για το ποσο βελτιωμενο θα ειναι το netcode...μεχρι που ηρθαμε αντιμετωποι με την αληθεια. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...