Prospector8 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Πάμε πάλι: Συνεβει και στον φιλο μου,αλλα αυτος δεν γελαει,σπαει ποντικια και πληκτρολογια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Νzeppos, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, δοκίμασε να βάλεις το network smoothing στο 0%. Υποτίθεται ότι φτιάχνει το latency αλλά μπορεί να σου βγάλει σπασμένα animations / warping των αντιπάλων, αλλά εκεί που θα τους βλέπεις θα είναι (υποτιθεται πάντα). Στο 3 τα είχα δει τα σπαστά animations (οπότε ανεβάζεις κατά 5% κάθε φορά μέχρι να φτιάξουν), στο 4 πάλι, δεν παρατήρησα κάτι και το έχω στο 0%, πάντως σκοτώνω σχετικά. M249 = nice. (χαλάλι την τελευταία αποστολή 3 φορές για την επιλογη zzzzzzz) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 4K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 με 30hz λόγω του hdmi 1.4? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ξεκινησα και εγω το single player. Γραφικα πηγε αυτοματα ολα high και παιζει χωρις κολληματα. ultra δεν δοκιμασα γιατι ξερω οτι θα σερνεται . Θα το ξαναπαιξω σε ultra οταν παρω καινουργια καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Τωρα το εγκατεστησα και παω να το ξεκινησω. Μου βγαζει το εξης error οταν κανω κλικ στο εικονιδιο του παιχνδιου. Η εκινηση του προγραμματος δεν ειναι δυνατη επειδη το στοιχειο MSVCP110.dll λειπει απο τον υπολογιστη σας. Αυτο λεει. ειχα εγω στη αρχη-αρχη θεμα με win 8.1 και μου κρασαραν εναλλαξ και το msvcp-msvcr 100 και το 110 τα κατεβασα απο το dll files τα εβαλα και στο system 32 και στο syswow 64 και μου εστρωσε μετα απο 2 επανεκινησεις απο τοτε ολα οκ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Εγώ στο παιχνίδι του θείου και πάντα για το single player κομμάτι δε με κρασαρε ούτε μια φορά στα Windows 8.1 γνήσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Θα βγάλουν patch να φτιάξουν τα crashes ή θα μας πρήξουν για πολύ ακόμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Το ετοιμαζουν λενε...Btw, μεσα στο παιχνιδι εχει και καλα stability/benchmark test το οποιο τεσταρει τη συνδεση στο internet αλλα και fps. Το ετρεξα (δε δειχνει κατι) και μου βγαζει οτι τα fps ειναι πολυ χαμηλα και πρεπει να κατεβασω τις ρυθμισεις. Τρολαρω λοιπον και τις κατεβαζω και παλι το ιδιο μηνυμα...Η σοβαρη εταιρια Dice λοιπον προσπαθει να φταιξει ενα παιχνιδι στο οποιο ουτε το benchmark δε δουλευει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τρολια θα ηταν μαλλον Προφανως ο σερβερ ειναι flagrun. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2013 από Zapee995 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 ERROR Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: You have been round banned for killing on flagrun. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Πλάκα κάνει και ο prospector.. Ναι, το κατάλαβα αργότερα, ήταν πολύ πρωί τότε Θα δοκιμάσω το κόλπο με το network smoothing που πρότεινε ο GhostRider. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 επειδη τωρα πηγα 10 λεβελ και μπορω να παιξω commander. υπαρχει καποιος οδηγος να δω τι δυνατοτητες εχει? γτ μπηκα μεσα 1 φορα και δε καταλαβαινα τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 4K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα