AnimaTronic Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ειναι σαν να σταματαει για κλασματα δευτερολεπτου το game... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 40x Ballistic scope nice... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Για αυτο κανονας ,στο bf δεν καθεσαι ποτε ακινητος ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sofian7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ρε μαγκες δωστε μια γνωμη: Ενω παει πολυ στρωτα απο πλευρας γραφικων, καθε ~3 λεπτα μου κανει ενα διαολεμενο spike που μου σπαει τα νευρα... Εψαχνα διαφορα και μεσα σε αυτα εχω τρεξει το directX που βρισκεται μεσα στο φακελο του παιχνιδιου, καθως και κατι που ειχε αναφερθει στο γειτονικο forum σχετικα με σπασιματα στην κινηση και την virtual memory (system managed size). Το game τρεχει πολυ καλα, αλλα μου κανει αυτη τη λαλακια... Καμια ιδεα???? 3570Κ, 2x4GB. Gigabyte 770 2GB OC, WHQL 331.65, Windows 8.1 Pro x64 (γνησια) Κι εμένα το κάνει αλλά πιο γρήγορα κάθε 20-30 δευτερόλεπτα..7850.Και παρατήρησα κάθε φορά που γίνεται κολάει ελάχιστα...μυστήρια πράγματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Τωρα το εγκατεστησα και παω να το ξεκινησω. Μου βγαζει το εξης error οταν κανω κλικ στο εικονιδιο του παιχνδιου. Η εκινηση του προγραμματος δεν ειναι δυνατη επειδη το στοιχειο MSVCP110.dll λειπει απο τον υπολογιστη σας. Αυτο λεει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/forum/threadview/2955065213610803017/last/ GO TO BF4 FOLDEROPEN _INSTALLEROPEN VCOPEN VC2012UPDATE3OPEN REDISTTHEN LAUNCH THE vcredist_x64.exe Εναλλακτικά μπορείς να βρεις το dll που λείπει και να το εγκαταστήσεις μόνος σου, αλλά καλύτερα μέσω του παραπάνω τρόπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 @oroku κατεβασε το Download zip-file που βρισκεται στο κατω μερος,και τοποθετησε το στον φακελο εγκαταστασης του παιχνιδιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Για αυτο κανονας ,στο bf δεν καθεσαι ποτε ακινητος ... Ή περιμένεις να βγει ένα FPS στο οποίο να απαγορεύονται δια ροπάλου οι βρωμοκαμπεροsnipers. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ή περιμένεις να βγει ένα FPS στο οποίο να απαγορεύονται δια ροπάλου οι βρωμοκαμπεροsnipers. Υπηρχε Nασο στο bc2 sniper limit σχεδον σε ολους τους servers που εμπαινα αλλα απορω γιατι εφυγε απο το bf3 και bf4...Αρκει να σκεφτουν καποιοι τι θα γινονταν αν ολοι περναμε απο ενα sniper και αραζαμε ,δεν θελει πολυ μυαλο δηλαδη ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 υπηρχε και στο 3.. τουλαχιστον σε πολους σερβερ που επαιζα υπηρχε λιμιτ 4 ανα ομαδα(οχι squad) και αμα εμπαινε 5ος ετρωγε kill by admin.. σε hardcore Ομως δε ξερω αν υπηρχε κ σε νορμαλ.. ενταξει ας περιμενουμε λιγο για αυτα τα "εξειδικευμενα" modes. εδω το πρωι παταγα στο φιλτερ "show minimap" στο hardcore και οταν παταγα apply το battlelog Μου το εβγαζε μονο του το filtrer.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 To sniping στο 3 ηθελε skills...Εδω απλα θελει καθαρο σημειο και....παρε να χεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Γελάω όμως, όταν έστω και με 80ms latency ρίχνω στον άλλον 20 σφαίρες από 2 μέτρα απόσταση και δεν πεθαίνει. Γελάω, τι άλλο να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ρε φιλε αμα δεν ξερεις να σημαδευεις το παιχνιδι σου φταιει?? Το παιχνιδι ειναι μια χαρα,σταματηστε να κανετε παραπονα,διοτι κατι κανετε λαθος Εσεις Κυριοι!! - In parallel universe xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Πάμε πάλι: Γελάω όμως, όταν έστω και με 80ms latency ρίχνω στον άλλον 20 σφαίρες από 2 μέτρα απόσταση και δεν πεθαίνει. Γελάω, τι άλλο να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Πλάκα κάνει και ο prospector.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα