konstantinos77 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Ωραια αρχισαν νωρις τα προβληματα και ανησυχουσα...Παταω να κανω join και μενει στο joining server και δεν κανει τιποτα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Ωραια αρχισαν νωρις τα προβληματα και ανησυχουσα...Παταω να κανω join και μενει στο joining server και δεν κανει τιποτα... Ακριβώς αυτό! Θα έπρεπε να ανησυχούσες αν δεν υπήρχαν τέτοια προβλήματα! Τότε κάτι πολύ στραβό θα συνέβαινε με το ίδιο το παιχνίδι ps: παραγγελία από g2a.com, στα 41 ευρώ (μαζί και το China Rising), το κλειδί ήρθε μέσα σε 59", ήδη έχει κατεβάσει 11GB από Origin και θέλει ακόμα 2 ώρες και κάτι. Άρα αύριο πρωί για καμια πίστα στα γρήγορα και αν... pps: fuck Fast2Play, πραγματικά, φωτιά και τσεκούρι. Κανένα έλεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 3 ωρες εφυγα και προλαβε και γαμηθηκε το συμπαν δηλαδη ...Ενταξει αυτο πρεπει να ειναι παγκοσμιο ρεκορ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Ενταξει εκανα μια επανεκκίνηση και επανηλθε . Οποιος αντιμετωπιζει προβλημα με το refresh button μπορει ειτε να χρησιμοποιει το apply filter ή να βαλει τον chrome οπου δουλευει κανονικα γιατι με firefox μεχρι στιγμης δεν δουλευει σε καποιους . Η flood zone πολυ ωραια γραφικα . Η storm νομιζω πρεπει να ειναι η πιο βαρια ,και επισης ειναι και σκετη μπλεδουρα . Στις εκρηξεις οπου κουνιεται το συμπαν εχω διαπιστωσει μεγαλα στιγμιαια μεν αλλα μεγαλα frame drops ,οπως επισης και στις φωτιες οταν πχ πλησιαζεις ενα ελικοπτερο που εχει καταριφθει και φλεγεται .Ενταξει το τελευταιο ισχυε εν πολλοις και στο bf3 ειδικα με τον καπνο αλλα οκ απλα το αναφερω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Commander έπαιξα να δω πώς είναι. Μου ξυνίζει ότι δεν μπορείς να κάνεις manual spot στο άσχετο όπως παλιά και πρέπει να στέλνεις UAVs μόνο και Infantry / Vehicle scans. Πάντως αν είστε στας εξοχάς και σας έρθει Tomahawk από δυσμάς, τότε θα πετάτε για ανατολάς. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 οποιος θέλει με κάνει add,βεβαια δεν έχω παίξει ακόμα multi θέλω να τελειώσω το single πρώτα αλλα σαββατοκύριακο λογικά μέσα θα είμαι! Shadowman27GR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Σας κρασάρει καθόλου; Εμένα συχνά μπορώ να πω. εμενα μια φορα στο campaing χθες και 2 σημερα στο multi. δεν μαρεσε αυτο. μαλιστα σημερα δεν μπορεσα να παιξω καθολου 2 στις 2 crash. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Battlefield 4 multiplayer has a secret that will make you go “what the fuck”. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 H κρίση χτυπάει τον εξοπλισμό των αεροπλάνων. http://www.youtube.com/watch?v=umXC0Lg5Wqo&feature=youtu.be Πάλι για rockets με βλέπω ή laser guided. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Με τι προγραμματάκι κάνετε benchmark bf4 τύποι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 fraps Eντωμεταξυ δεν δουλευει και το queue system λεει η dice εξαιτιας bug ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 ε σε σας crasharei το παιχνιδι?. εγω δεν καταφερα να τελειωσω ουτε ενα multiplayer match. μετα απο 5-20 λεπτα κολλαει και ο μονος τροπος ειναι να το τερματισω με ctrl-alt-del απο διαχειριση εργασιων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Eντωμεταξυ δεν δουλευει και η dice εξαιτιας bug ... Fixed. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Ήρθε το παιχνίδι, για να δούμε τι θα δούμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Eχει γαμηθει το rank ,Δυο φορες ανεβηκα level 3 και με εχει ακομα το battlelog level 2 δινοντας αλλα xp χωρις τα ribbons .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα