Zapee995 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Το Siege Of Shanghai κάνει 3 χρονια loading Ειναι μεχρι να ξαναχτιστει ο ουρανοξυστης. Λογικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Πάντως το campaign μέχρι στιγμής είναι κλάσης ανώτερο του Battlefield 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Πάντως το campaign μέχρι στιγμής είναι κλάσης ανώτερο του Battlefield 3. Αυτό δεν λέει και πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ρε σεις... Λυπηθείτε μας λίγο...δουλεύουμε που δουλεύουμε τέτοια ώρα (για μέρα δε συζητάω καν), έχουμε πει να περιμένουμε λίγο, να πέσει κάτω από τα 30€, για το γμτ και μόνο! Μη μας λέτε πόσο καλό είναι, πόσο ωραία πάει, τί ωραία που φαίνεται... Αντε.... :cry: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Είναι αρκετά πιο ανοιχτό και δεν σου κρατάει το χέρι όπως έκανε το Battlefield 3. Μέχρι στιγμής έχει ωραία τοπια και set pieces. Επίσης πληροφοριακά, οι drivers βελτίωσαν την ήδη καλή απόδοση της 7970 μου στο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 πως ειναι απο γραφικα και απαιτησεις στο single player? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 μεχρι στιγμης παει αερα και τα γραφικα τελεια.πανω απο 80fps παντα και μερικες φορες πεφτει στα 60 και μια φορα επεσε στα 45.ολα αυτα ultra settings με x2 msaa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aspidas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Παίζει στα Medium στο pc μου με χωρίς msaa... Πρέπει κάποια στιγμή να κάνω αναβάθμιση στο Pc για να δω τις γραφικάρες που βλέπω στην προηγούμενη σελίδα του θέματος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Φαν του online δεν είμαι, αλλά από το λίγο που έπαιξα τη beta μετά από αρκετούς μήνες arma, ένιωσα σα να έχω πάρει ecstasy. Όλα στα fast forward, ασταμάτητο τρέξιμο, άπειρα ammo, ίχνος ρεαλισμού πουθενά. Θα το τιμήσω το campaign, πάντως, ως εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Σε εμενα θα πρεπει να παιζει high μαλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 να φανταστώ με μια ταπεινή 555 να μην το σκεφτομαι καν ε; το σετ συμπληρώνει ενας ι7 τρίτης γενιάς και 12 γίγα ραμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Παίζει στα Medium στο pc μου με χωρίς msaa... Πρέπει κάποια στιγμή να κάνω αναβάθμιση στο Pc για να δω τις γραφικάρες που βλέπω στην προηγούμενη σελίδα του θέματος... Στα 1080p ή σε χαμηλότερη ανάλυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 κορδέλα Χ64 εχει βγει;Οχι τπτ αλλο αλλά δε μπορω να αλλάξω τα γραφικά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aspidas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 1080p. FPS 26-57 (57 σε κλειστούς χώρους) μέχρι στιγμής. Δεν έχω παράπονο μπορώ να πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Βγήκε απο "αλλαγή γεμιστήρα". 1080p. FPS 26-57 (57 σε κλειστούς χώρους) μέχρι στιγμής. Δεν έχω παράπονο μπορώ να πω...Nice! Thx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα