Toxoman_UK Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Λοιπόν θα βάλουμε σε λίγο να δούμε το τελευταίο.Το χει δει κάποιος?Δώστε ιδέα αν πιάνει το 4ο που ήταν πόρωση.
DKNI Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Oχι, δεν πιανει, ειναι λιγο relaxation μετα απο 4 full throttle επεισοδια, εχει βεβαια καποιες σκηνες και το σημαντικοτερο ποιος στον πεοντα ειναι στην αλλη ακρη της γραμμης και γιατι παιρνει τηλεφωνο? και πως λειτουργει ακομα το δικτυο? 5
Blacktan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 η 3η σαιζον ειναι μακραν καλυτερη της 2ης , συναγωνιζεται πλεον την 1η και νομιζω θα την ξεπερασει , το 5ο επεισοδιο ηταν πολυ καλο και μας κραταει σε αγωνια για το 6ο ...
thomasG4 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 @DKNI Προσοχη ακολουθει μικρο spoiler απο τα comic Στην φαντασια του ειναι. 1
ANHLIKOS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 @DKNI Προσοχη ακολουθει μικρο spoiler απο τα comic Στην φαντασια του ειναι. Αυτο φαντάστηκα και γω, οτι του σάλεψε!
DKNI Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Nαι guys, το διαβασα και σε 2-3 αλλα σημεια οτι ειναι η Λορι και του εχει σαλεψει. Δεν μπορω να δεχτω ως σοβαρο οτι η Καρολ πεθανε και απλα δεν το εδειξαν γιατι βαρεθηκαν, no point there 1
NikosPanorama Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Ρε μάγκες μη κάνετε spoil απ'τα κόμιξ.Έλεος! προσοχή, spoiler από το κομιξ Ντάξει, τα χει χάσει ο Ρικ αλλά στο τέλος δε πήγε το μυαλό μου ότι το τηλέφωνο ήταν της φαντασίας του.
tzinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 εχχμμ βρε νικο, οι αλλοι το χουνε σε σποιλερ, εσυ το χεις ξεφουρνισει στα ανοιχτα!! και δεν ειναι και μικρο σποιλερ, ολο το κεντρικο θεμα του επομενου θα ναι λογικα.
NikosPanorama Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 :fear: ελπίζω να μη πρόλαβαν να το δουν πολλοί... σόρρυυυ
Toxoman_UK Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Οκ το είδαμε,πιο κάτω οι ρυθμοί αλλά come on ποιός δε πορώνεται να το δει μετά από το wtf τέλος.Γμτ γιατί δε το κάνουν 24 ή 31 επεισόδια,θα πάθω στέρηση
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Πέρα από το ότι αύξησαν ρυθμούς, έπιασαν πολλαπλά μέτωπα και έγιναν σημαντικές εξελίξεις, μου αρέσει το focus αυτής της season στο θέμα ότι το group στο οποίο θα ενταχθείς σε ένα zombapocalypse σκηνικό, θα διαμορφώσει σημαντικά χαρακτήρα, συμπεριφορά και αντιμετώπιση της πραγματικότητας. Εννοώ περισσότερο την αντιπαράσταση που έχουμε με το group στη φυλακή και το group στο Woodburry. Ακόμα και για το θεατή που έχει μείνει με το group του Rick για όλη τη σειρά, η όλη κατάσταση στην πολιτεία φαίνεται κάπως αρρωστημένη (δεν βοηθάει βέβαια και το ενυδρείο του Philip ή το ότι έχει ένα zombie κοριτσάκι που το χτενίζει). Ωστόσο διαφορετική σειρά επιλογών, αποφάσεων, συν το κόστος να συντηρήσεις μια πολιτεία σε zombapocalypse, μάλλον οδηγούν σε διαφορετικά ήθη και αντιλήψεις (ίσως αρκετά δικαιολογημένα από μια διαφορετική οπτική γωνία). Τέλος πάντων, ελπίζω να κρατήσουν κάποιες ισορροπίες (αν και ο Philp μάλλον θα είναι αναπόφευκτα main vilain) και να μην κάνουν ξερω-γω όλους τους πολίτες του Woodburry να έχουν φτιάξει cult που του αξίζει αφανισμός.
Toxoman_UK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Για πείτε λίγο ποιός νομίζει οτι η Carol είναι νεκρή?Άρχισα να τη γουστάρω πολύ στη τρίτη σεζόν που το έχει με τα όπλα συν ότι έπερνε πρωτοβουλίες για το μωρό,καισαρική κοκ.Πάντως νομίζω ότι είναι ακόμα ζωντανή και εξυπηρετεί προφανώς το plot για κάτι μελλοντικό...
ANHLIKOS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=R1v0uFms68U Ερωτηση: Θυμάται κανεις αν μας εχει δείξει τι έγινε με τον πατερα και τον γιο στο πρώτο επεισόδιο; Oxi oti εχω καμιά σκορδοκαΐλα, αλλα δεν θυμάμαι απ οταν χωρίστηκαν και μοίρασαν τα ασύρματα να ξαναβρεθηκαν. Στο 02:00 ειναι αυτοι που λεω
Merdock Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=R1v0uFms68U Ερωτηση: Θυμάται κανεις αν μας εχει δείξει τι έγινε με τον πατερα και τον γιο στο πρώτο επεισόδιο; Oxi oti εχω καμιά σκορδοκαΐλα, αλλα δεν θυμάμαι απ οταν χωρίστηκαν και μοίρασαν τα ασύρματα να ξαναβρεθηκαν. Στο 02:00 ειναι αυτοι που λεω Νομίζω δεν τους έχει ξαναδείξει αλλά λογικά κάποια στιγμή θα τους δείξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα