Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 3 (Spoilers up to season 2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα σκοπός δεν ειναι να δούμε ποιος εχει δίκιο,γιατι δεν ειναι κατι που μετριέται τοσο με αντικειμενικά κριτήρια αλλα οσο με υποκειμενικά, γουστα ειναι αυτα.

Απο κει και περα θεωρώ πως το επεισόδιο ήταν ενα απο τα καλύτερα μεχρι τωρα και έδωσε ενα σοβαρό boost στη περαιτέρω εξέλιξη της ιστορίας.

Δημοσ.

Εγώ πάντως βρήκα απόλυτα φυσιολογική και ρεαλιστική την αντίδραση του.

εγω παλι οχι

αλλα τι να κανουμε, διαφορετικα σεναρια απαιτουν διαφορετικους ρολους

εντομεtaxi

αναρωτιεμαι ποιος ειναι ποιο ψυχακι

o governor απο το the walking dead ή o hourglass agent απο το hunted...

ψηφοφορια...?

Δημοσ.

Έχω μια υπόθεση για τη συνέχεια στο spoiler. Πιθανότατα δεν ισχύει, αν και θα ήταν κάπως cool....

Για το διάστημα που δεν γνώριζαν ακόμα ποιος άνοιξε το φράχτη και τις σειρήνες (και όσο ο Merle έλεγε ότι θα ψάξει για τον αδελφό του), σκεφτόμουν μήπως το κομμάτι που βλέπουμε με τον Κυβερνήτη και το κομμάτι στις φυλακές δεν τρέχουν στον ίδιο χρόνο (οπότε θα μπορούσε ο Merle να έχει ήδη φτάσει ως την φυλακή)... Έχουμε κάποια ένδειξη ότι είναι σύγχρονα πέρα από το ότι έτσι μας τα δείχνουν;

Ηταν 100% ο μαυρος που πυροβολησαν μετα.Αφου εδειξε την ωρα που εκανε το σαμποταζ ν'αφηνει την 'λιχουδια' για να προσελκυσει τα ζομπι και παρ'ολο που δεν εδειξε προσωπο εδειξε το χερι του.

Πολυ ωραιο επεισοδιο και πολυ ειχαν αναρωτηθει αν ακολουθησουν το κομικ σε αυτο το επεισοδιο με τους δυο θανατους.Αρκετοι πιστευαν οτι δεν θα σκοτωναν τους δυο χαρακτηρες επειδη εχουν ξεφυγει αρκετα απο τα κομικ αλλα ελα ομως που εδω το ακολοθησαν πιστα.Δεν θα μας λειψει η αχωνευτη.

• Moderators
Δημοσ.

Βασικά μάλλον δεν ήμουν αρκετά σαφής.

Κατάλαβα ποιός ευθυνόταν. Απλά είπα ότι θα ήταν ενδιαφέρον αν ίσχυε και η υπόθεση που έκανα (άσχετα από το τί είδαμε στο επεισόδιο)

. Δηλαδή, όχι ότι ο Merle ευθυνόταν, αυτό ξεκαθαρίστηκε. Αλλά το ότι η ιστορία με τον Κυβερνήτη είναι μερικούς μήνες ή βδομάδες πίσω.

.

Δημοσ.

Πολυ ωραιο επεισοδιο και πολυ ειχαν αναρωτηθει αν ακολουθησουν το κομικ σε αυτο το επεισοδιο με τους δυο θανατους.Αρκετοι πιστευαν οτι δεν θα σκοτωναν τους δυο χαρακτηρες επειδη εχουν ξεφυγει αρκετα απο τα κομικ αλλα ελα ομως που εδω το ακολοθησαν πιστα.Δεν θα μας λειψει η αχωνευτη.

Οχι και πιστά.

spoiler από τα comics

Η lorie πεθαίνει αρκετά πιο μετά στα comics.

Δημοσ.

Ξερουμε αν η ολη φορα που εχει παρει η σειρα οφειλεται στην απολυση του σκηνοθετη? Η' τα επεισοδια που βλεπουμε ειχαν γυριστει πιο πριν??

Δημοσ.

Καλά ε,μιλάμε έχυσα ποτάμια!!Ένα από τα πιο τέλεια επεισόδια έβερ το τελευταίο.Το βλέπαμε παρέα με τον δικό μου και η πόρωση είχε φτάσει στο θέο.

Εμένα μου άρεσε αρκετά η ερμηνεία του Ρικ στο τέλος,αν και διάβασα επικρίσεις για το πολύ δακρύβρεκτο και σε ξένα φόρα.Σε κάθε περίπτωση αν συνεχίσει έτσι μιλάμε θα σαρώσει.Ελπίζω να κρατήσει το μομέντουμ,θα δείξει.

Δημοσ.

Καλά ε,μιλάμε έχυσα ποτάμια!!Ένα από τα πιο τέλεια επεισόδια έβερ το τελευταίο.Το βλέπαμε παρέα με τον δικό μου και η πόρωση είχε φτάσει στο θέο.

Εμένα μου άρεσε αρκετά η ερμηνεία του Ρικ στο τέλος,αν και διάβασα επικρίσεις για το πολύ δακρύβρεκτο και σε ξένα φόρα.Σε κάθε περίπτωση αν συνεχίσει έτσι μιλάμε θα σαρώσει.Ελπίζω να κρατήσει το μομέντουμ,θα δείξει.

τι ακριβως εννoεις?
Δημοσ.

Ηταν με το αγορι της και συγκινημενη απο το τελος εβαλε τα κλαματα.

Πεθανε η καριολα επιτελους!

Δημοσ.

Μετα απο πολυ καιρο ειδα πρωτα το Walkind Dead και μετα Homeland και Dexter.Η σεζον ειναι πολυ ανωτερη απο την προηγουμενη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...