Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Πάρα πολυ καλό το 3x04. Ειδικά το ένα από τα δύο μέτωπα, γιατί το άλλο ήταν κάπως meh... Έχω μια υπόθεση για τη συνέχεια στο spoiler. Πιθανότατα δεν ισχύει, αν και θα ήταν κάπως cool.... Για το διάστημα που δεν γνώριζαν ακόμα ποιος άνοιξε το φράχτη και τις σειρήνες (και όσο ο Merle έλεγε ότι θα ψάξει για τον αδελφό του), σκεφτόμουν μήπως το κομμάτι που βλέπουμε με τον Κυβερνήτη και το κομμάτι στις φυλακές δεν τρέχουν στον ίδιο χρόνο (οπότε θα μπορούσε ο Merle να έχει ήδη φτάσει ως την φυλακή)... Έχουμε κάποια ένδειξη ότι είναι σύγχρονα πέρα από το ότι έτσι μας τα δείχνουν;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Πάλι καλά την ξεκάνανε γρήγορα στην σαιζόν την σπαστικιά... Εντωμεταξύ πήγαν να με πιάσουν τα γέλια με το κλάμα του Ρικ στο τέλος. Πιστευω ηταν παρα πολυ φυσικο το κλαμα του,το επαιξε πολυ καλα εκεινο το σημειο.Τωρα εσενα πως σου βγηκε σε γελιο,ενας θεος ξερει. 2
vlachaquito Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Φανταστικο επεισοδιο, απο τα καλυτερα και των 3 χρονων. Για αυτο που λεει ο Praetorian πρεπει να ηταν ο αλλο ο μαυρος που κρυβοταν στην γεννητρια. Λογικα αυτος προκαλεσε ολο τον πανικο αρχικα με το να ανοιξει τις πορτες και μετα με τις σειρηνες, ετσι ωστε να τους προσεκλυσει στο λεβητοστασιο 1
gchris7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Ποιος να περίμενε τέτοιο ξεκίνημα της τρίτης σεζόν μετά το χαλί της δεύτερης? 1 και 1 όλα τα επεισόδια μέχρι στιγμής. Έχω την εντύπωση πως ο χαρακτήρας που κατέστρεψε την δεύτερη σεζόν ήταν ο Shane. Κουραστικός όσο δεν πήγαινε και πάντα μέσα στην υπερβολή. Και μόνο που τον σκέφτομαι ξερνάω. Ευτυχώς ψόφησε και η σειρά φαίνεται να βρίσκει τον δρόμο της. 1
Darky Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Ενταξει καμια σχεση με την δευτερη σεζον,για εμενα το ιδιο καλη με την πρωτη και εχουμε ακομα να δουμε
viper2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Πιστευω ηταν παρα πολυ φυσικο το κλαμα του,το επαιξε πολυ καλα εκεινο το σημειο.Τωρα εσενα πως σου βγηκε σε γελιο,ενας θεος ξερει. για γκομενα φυσικα
CarbonFibre Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 για γκομενα φυσικα Εχω την εντύπωση ότι δεν γνωρίζεις τί θα πεί ψυχολογική κατάρευση. 1
viper2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 εχω την νοσηρη υποψια οτι δεν μπορεις να ξεχωρισεις αναμεσα στο Hollywood and real life... im just saying
DKNI Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 80% επεισοδιαρα, το αλλο 20% ηταν με τον Κυβερνητη οπου περιμενα να δω κατι σουπερ-ντουπερ για να δικαιολογησει το διαλλειμα που εκανε απο τον χαμο στην φυλακη αλλα τελικα τιποτα. Καταλαβαινω που το παει, αλλα το λιγο που εδειξε δεν ειχε νοημα ΠΕΘΑΝΕ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Το ξεραμε - απο τα κομικς -οτι θα ψοφησει αλλα ειχα φοβηθει για λιγο Επισης kudos στον Τι-Ντογκ, για χαρακτηρας εκτος κομικς μια χαρα επεζησε 2,5 σεζον Και μην ακουω γιωτομπαλιες για το κλαμα του Ρικ. Μια χαρα ηταν, αντιδραση παρανοιας της στιγμης, πως ακριβως περιμενατε να παιξει? Ενα δακρυ να κυλα αργα στο μαγουλο του σκληρου αντρα? Πολυ Σταλονε βλεπετε. Αν και ο ηθοποιος νομιζω ηθελε να μιμηθει τον Μπραντ Πιτ στο τελος του Seven, ειχε την ιδια ασταθεια Επισης, παρατηρησε κανεις οτι ενω τα ειχε παρει με τη γυναικα του, ουτε που γυρισε να κοιταξει το μωρο? Θυμηστε μου λιγο του ειχε πει η αλλη οτι ειναι του Σειν ή του ειχε πει 50-50? Γιατι αντεδρασε σαν να ειχε δεσει κομπο οτι ειναι του Σειν 1
RottenLungs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Πάνω στο κλάμα που λένε οι απο πάνω... Του Ρικ ήταν πολυ φυσικό. Του βγήκαν όλα μαζεμένα. Εκεί που γέλασα εγω ήταν στο κλάμα της Λόρι λίγο πριν αγκαλιάσει τον μικρό. Ψέυτικο όσο δεν πάει... 1
DKNI Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Συμφωνω Rotten Α, και κατι αλλο...μ'αρεσει σε αυτη τη σεζον το μακελειο που γινεται με θανατους και δαγκωματα. Ουτε ιστοριες μεγαλειου ουτε τιποτα. Τωρα σε γνωρισαμε, τωρα πεθανες ή ακομα και αν σε ξερουμε για 2,5 σεζον παει, σε δαγκωσαν στα πρωτα 10' του τυχαιου επεισοδιου 4 κτλ Μεγαλη μαγκια να σκοτωνεις χαρακτηρες οχι απλα κεντρικους αλλα και ετσι, χωρις να κανουν καποια υπερτατη θυσια, χωρις να υπαρχει endgame. Πληρης ελλειψη ασφαλειας 3
CarbonFibre Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 εχω την νοσηρη υποψια οτι δεν μπορεις να ξεχωρισεις αναμεσα στο Hollywood and real life... im just saying Απο αυτό που γράφεις ως απάντηση κατάλαβα ότι δεν γνωρίζεις. Είσαι ο μόνος που έχει αυτη την εντύπωση για την συγκεκριμένη σκηνή.Δικαιούσαι της απόψεώς σου αλλά μην πας να την περάσεις ως πλειοψηφία.
timoboll Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 γενικά δεν το χουν με τις ερμηνείες λιώνω όταν κλαίνε
viper2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Απο αυτό που γράφεις ως απάντηση κατάλαβα ότι δεν γνωρίζεις. Είσαι ο μόνος που έχει αυτη την εντύπωση για την συγκεκριμένη σκηνή.Δικαιούσαι της απόψεώς σου αλλά μην πας να την περάσεις ως πλειοψηφία. προσπαθησε να διαβαζεις και τα ποστ των υπολοιπων πριν βγαζεις τετοια συμπερασματα...
gchris7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 προσπαθησε να διαβαζεις και τα ποστ των υπολοιπων πριν βγαζεις τετοια συμπερασματα... Εγώ πάντως βρήκα απόλυτα φυσιολογική και ρεαλιστική την αντίδραση του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα