ex3Lmei Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ναι αυτό που λέτε ισχύει! Περιμένουμε να δουμε... 4
speedy23 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Eπισης, οσοι διαβαζετε κομικς, τον αδελφο του Νταριλ θα τον δουμε ποτε? Χαχα δεν ζηταγες κατι αλλο?Συμφωνα με το imdb εμφανιζεται στην σεζον αυτην και μαλιστα απο το επομενο επεισοδιο. Στοιχηματιζω οτι ειναι αυτος που κρυβεται πισω απο καποιον(φτηνο σκηνοθετικο τρικ) που εβλεπε την γυναικα να προσπαθει να κανει ανατομια σε ενα ζομπι. 1
DKNI Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Καθόλου παράλογο! Έχει περάσει, πόσος καιρός - κανα δυο χρόνια; - τα ζόμπι έχουν αρχίσει να "χαλάνε" πολύ. Γρήγορα και δυνατά είναι όταν πρωτογίνονται, που είναι ακόμα φρέσκος ο μυϊκός ιστός. Τώρα έχει περάσει τόσος καιρός και η ανανέωση των ζόμπι -παραγωγή καινούριων- ανα τον κόσμο είναι ελάχιστη εως καθόλου. Υποτίθεται πως σε μερικά χρόνια τα ζόμπι θα αρχίσουν να εκλείπουν. Καθός θα φτάνουν σε ένα στάδιο που δε θα είναι πια "λειτουργικά" (τι σκ@τ@ κάθομαι και αναλύω ) Και από τι στιγμή που δεν είναι (ευτυχώς) resident evil ώστε ορισμένα να εξελίσσονται ως τέρατα είναι σίγουρο πως η πορεία τους θα είναι πτωτική Δεν θα το ελεγα, μονο 10 μηνες ειναι, τοσο ειπαν οι φυλακισμενοι, επισης για τους δικους μας βλεπουμε οτι περασε μονο ενα καλοκαιρι και 3-4 μηνες μετα, αρα 10 μηνες ειναι ψιλοsafe, κατω απο χρονος. Δεκτο αυτο που λες αλλα στην ουσια λες οτι στην καλυτερη περιπτωση(να ειδαμε ζομπι του 1ου μηνα του outbreak) τα ζομπι 3 μηνες πριν ηταν ΟΚ και στο καλοκαιρι που περασε εγιναν χαπατα? Αυτο που λες ειναι σωστο σαν επιχειρημα αλλα θα επρεπε ισως να γινει σε μεγαλυτερο time span. Τεσπα, θα το μαθουμε οταν δουμε το 1ο φρεσκο ζομπι απο δαγκωμα. Αν ειναι επισης τοσο χαλια τοτε μαλλον ειναι σκηνοθετικη επιλογη @demessakis Μεχρι εκεινο το σημειο επαιζε safe ο Ρικ ενω και σε προηγουμενες σεζον κοιταζαν ο ενας τον αλλον και για γρατζουνιες. Εγω σου λεω και με το δαγκωμα, τι γινεται με το δαγκωμα που δεν γινεται με το να σου μπει ζομπο-αιμα στο στομα? Ισως το σαλιο? Αλλα τοτε οι γρατζουνιες τι τους πειραζουν? Γενικα νομιζω ειναι μια παραδοχη που καλουμαστε να κανουμε (εξαλλου αλλιως δεν θα ειχε και νοημα να βγαζουν τα ζομπι απο τα πηγαδια νερου) Καθόλου παράλογο! Έχει περάσει, πόσος καιρός - κανα δυο χρόνια; - τα ζόμπι έχουν αρχίσει να "χαλάνε" πολύ. Γρήγορα και δυνατά είναι όταν πρωτογίνονται, που είναι ακόμα φρέσκος ο μυϊκός ιστός. Τώρα έχει περάσει τόσος καιρός και η ανανέωση των ζόμπι -παραγωγή καινούριων- ανα τον κόσμο είναι ελάχιστη εως καθόλου. Υποτίθεται πως σε μερικά χρόνια τα ζόμπι θα αρχίσουν να εκλείπουν. Καθός θα φτάνουν σε ένα στάδιο που δε θα είναι πια "λειτουργικά" (τι σκ@τ@ κάθομαι και αναλύω ) Και από τι στιγμή που δεν είναι (ευτυχώς) resident evil ώστε ορισμένα να εξελίσσονται ως τέρατα είναι σίγουρο πως η πορεία τους θα είναι πτωτική Δεν θα το ελεγα, μονο 10 μηνες ειναι, τοσο ειπαν οι φυλακισμενοι, επισης για τους δικους μας βλεπουμε οτι περασε μονο ενα καλοκαιρι και 3-4 μηνες μετα, αρα 10 μηνες ειναι ψιλοsafe, κατω απο χρονος. Δεκτο αυτο που λες αλλα στην ουσια λες οτι στην καλυτερη περιπτωση(να ειδαμε ζομπι του 1ου μηνα του outbreak) τα ζομπι 3 μηνες πριν ηταν ΟΚ και στο καλοκαιρι που περασε εγιναν χαπατα? Αυτο που λες ειναι σωστο σαν επιχειρημα αλλα θα επρεπε ισως να γινει σε μεγαλυτερο time span. Τεσπα, θα το μαθουμε οταν δουμε το 1ο φρεσκο ζομπι απο δαγκωμα. Αν ειναι επισης τοσο χαλια τοτε μαλλον ειναι σκηνοθετικη επιλογη @demessakis Μεχρι εκεινο το σημειο επαιζε safe ο Ρικ ενω και σε προηγουμενες σεζον κοιταζαν ο ενας τον αλλον και για γρατζουνιες. Εγω σου λεω και με το δαγκωμα, τι γινεται με το δαγκωμα που δεν γινεται με το να σου μπει ζομπο-αιμα στο στομα? Ισως το σαλιο? Αλλα τοτε οι γρατζουνιες τι τους πειραζουν? Γενικα νομιζω ειναι μια παραδοχη που καλουμαστε να κανουμε (εξαλλου αλλιως δεν θα ειχε και νοημα να βγαζουν τα ζομπι απο τα πηγαδια νερου)
demessakis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μεχρι εκεινο το σημειο επαιζε safe ο Ρικ ενω και σε προηγουμενες σεζον κοιταζαν ο ενας τον αλλον και για γρατζουνιες. Εγω σου λεω και με το δαγκωμα, τι γινεται με το δαγκωμα που δεν γινεται με το να σου μπει ζομπο-αιμα στο στομα? Ισως το σαλιο? Αλλα τοτε οι γρατζουνιες τι τους πειραζουν? Γενικα νομιζω ειναι μια παραδοχη που καλουμαστε να κανουμε (εξαλλου αλλιως δεν θα ειχε και νοημα να βγαζουν τα ζομπι απο τα πηγαδια νερου) Κοίτα, εφόσον δεν έχουν δείξει κάτι, μόνο εικασίες μπορώ(-ούμε) να κάνω(-ουμε). Καταρχήν, τον ιό, τον έχουν όλοι. Για λόγους συντομίας, η κατάσταση των πρωταγωνιστών είναι η κατάσταση Ψ και των ζόμπι η κατάσταση Ω. Το πότε όμως γίνεται από Ψ σε Ω, δεν έχει γίνει γνωστό. Γιατί μέχρι στιγμής το μόνο σίγουρο που ξέρουμε, είναι, πως αν κάποιος Ψ πεθάνει, μετατρέπεται αυτόματα σε Ω. Οπότε πρέπει να κάνουμε συμβιβασμούς από δω και πέρα. Γιατί αν με ένα δάγκωμα (ή γρατζουνιά) κάποιος από Ψ να γίνεται Ω, σημαίνει πως πεθαίνει με το δάγκωμα (ή την γρατζουνιά). Το καλό που έχει ο σεναριογράφος μιας σειράς ή ταινίας φαντασίας, είναι πως μπορεί να φτιάξει ότι θέλει. Έχει πλήρη ελευθερία. Αλλά πρέπει να εξηγήσει γιατί συμβαίνουν κάποια πράματα. Οπότε περιμένω κι εγώ απαντήσεις σχετικά με τις ιδιότητες που έχει το αίμα και το σάλιο των καταστάσεων Ψ και Ω. ΥΓ. Δική μου γνώμη είναι, πως κατά κάποιο τρόπο, γίνεται πιο ευάλωτος ο οργανισμός των Ψ, και επομένως η δράση του ιού επιταχύνεται, όσο μιλάμε για δάγκωμα/γρατζούνισμα. Και πως το αίμα/σάλιο των ζόμπι, εκτός σώματος, χάνουν τις ιδιότητές τους. Τώρα αν πάει ο Ρικ, και δαγκώσει κανά ζόμπι...
viper2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 dont hate me αλλα δεν το βαριεστε καπως...?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 μπα, βαρεθήκαμε την 2η τόσο που ότι καλύτερο φαίνεται τρομερό...
skiabox Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 dont hate me αλλα δεν το βαριεστε καπως...? Εγώ το βλέπω σταθερά, δεν κουράζει πιστεύω. Βέβαια δεν φθάνει άλλες σειρές , αλλά βλέπεται.
Archer_UK Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Πάντως εγώ καραγουστάρω με χίλια.Δε ξέρω αλλά ειδικά η αδιάφορη Carol κάπως μου γεμίζει το μάτι πιο πολύ σε αυτή τη σεζόν.Καλή έκπληξη που στις άλλες σεζόν χασμουριόμουν όταν την έβλεπα κ έλεγα,τώρα θα την φάνε οι walkers να όπου να ναι,άντε σκοτώστε την να πούμε.
kalidor Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Λιγο εργη η πλοκη αλλα τι να κανουμε...οι Walkers ''σερνονται''... 1
firewalker Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Σας φάνηκε κάπως γελοία η πτώση; Με τον καπνό κ.τ.λ. Σαν από b movie για την t.v. 1
DKNI Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Πολυ καλο το διαλλειμα, πολυ αναζωογονητικο και καθε επεισοδιο χωρις Λορι ειναι καλο Μου αρεσει που σε αντιθεση με τις προηγουμενες σεζον δεν τα μπλεκει. Ηταν αναγκαιο ενα intro για τον Governor και αν ειχαμε cuts στους αλλους στη φυλακη, θα βλεπαμε εναν αχταρμα οπου ούτε η μια ουτε η αλλη κοινωνια θα ειχαν ενδιαφερον Μ'αρεσε, οχι σπεσιαλ επεισοδιο, αλλα ενα διαλλειμα το θελαμε
viper2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 αυτος ο governor δεν ειναι καπως περιεργος σαν χαρακτηρας...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα