SPANK Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μάλλον θα αργήσει αυτο το γεγονός 1 2 season ακόμα
Muchacho Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Παντως η προσθηκη του ζευγαριου στην ομαδα ηταν καλη επιλογη,και στο επομενο κυκλο σιγουρα θα εχουν πρωταγωνιστικο ρολο.Μακαρι στον επομενο κυκλο να τους ακολουθησει και ο μαυρος που εσωσε τον ΡΙΚ και του πηραν τα οπλα.
skiabox Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Τελικά όντως δεν έδειξε τι γίνεται με τον governor μετά την απόφαση του governor να επιστρέψει με τους άλλους 2 ή είδα εγώ κάποια κομμένη version;
panagos Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 http://thechive.com/2013/04/03/a-few-things-that-make-no-sense-about-the-walking-dead-33-photos/ lol έλιωσα με το #14 2
DhZou Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Εγώ πάντως πανηγύριζα όταν δαγκώθηκε η Άντρεα. Επιτέλους την ξεφορτωθήκαμε, χαλούσε όλη τη σειρά η παλιoκαριόλα! 1
Phoenix7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Παιδιά είμαι τεράστιος fan της σειράς Game Of Thrones, αλλά θέλω να ξεκινήσω να βλέπω και κάποια άλλη για να περνάει η ώρα. βρήκα το Walking Dead..αξίζει σαν σειρά?
Kapami Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Παιδιά είμαι τεράστιος fan της σειράς Game Of Thrones, αλλά θέλω να ξεκινήσω να βλέπω και κάποια άλλη για να περνάει η ώρα. βρήκα το Walking Dead..αξίζει σαν σειρά? Eίναι σκαλιά κάτω απο το GoT.. Aλλά οκ βλέπεται αν σου αρέσει το θέμα γιατί απο ανάπτυξη χαρακτήρων κλπ .
Chrisxxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Καλύτερα ρώτα στο αντιστοιχο θέμα. Οι 2 σειρές παντως δεν εχουν καμια σχέση μεταξύ τους ούτε σε πλοκη ύτε σε εξελιξη, σειρά που να μοιάζει με το GoT ειναι το Rome που πιθανότατα θα σου αρέσει. 1
leepap Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Παιδιά είμαι τεράστιος fan της σειράς Game Of Thrones, αλλά θέλω να ξεκινήσω να βλέπω και κάποια άλλη για να περνάει η ώρα. βρήκα το Walking Dead..αξίζει σαν σειρά? Έχει πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση και αγωνία. Αν αντέχεις κάτι αηδίες (λιωμένα κεφάλια, έντερα κλπ.) δες το οπωσδήποτε. Συν του ότι το budget του είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από το GoT (ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται ).
panagos Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Έχει πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση και αγωνία. Αν αντέχεις κάτι αηδίες (λιωμένα κεφάλια, έντερα κλπ.) δες το οπωσδήποτε. Συν του ότι το budget του είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από το GoT (ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται ). Ε όχι δα.. με τίποτα όμως. Το the walking dead πλέον έχει τόσα λάθη σε τόσα διαφορετικά σημεία, που, για μένα τουλάχιστον, έχουν αρχίσει να δένουν μεταξύ τους και να μην με πειράζουν πια. Γουστάρω μη σου πω. Γουστάρω τα απανωτά headshots απο 50 μέτρα με πιστόλι πάνω σε κινούμενο όχημα. Γουστάρω κουκουρούκου χαρακτήρες. Γουστάρω βλέμα Ρικ. Γουστάρω κωλόπαιδο Καρλ που γίνεται ολοένα και πιο αντιπαθητικός σαν την μάνα του. Οδεύει προς καλτιά η σειρά. Αν σου αρέσει το GOT, δες και το The pillars of the earth.
DKNI Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Eίναι σκαλιά κάτω απο το GoT.. Aλλά οκ βλέπεται αν σου αρέσει το θέμα γιατί απο ανάπτυξη χαρακτήρων κλπ . ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ??? Αν υπερτερει σαφεστατα καπου το TWD ειναι στην αναπτυξη χαρακτηρων και μαλιστα στη δυναμικη τους σε σημειο που καταντα μειονεκτημα (τρωνε τοση ωρα να αναπτυξουν χαρακτηρες και μετα να τους αλλαξουν πορεια που ξεχνανε να δειξουν υποθεση) Αν εχω ενα παραπονο απο το GoT ειναι οτι απο την 1η στιγμη, το 90% των χαρακτηρων ειναι what you see is what you get Με εξαιρεση την Νταινερυς και ισως τον Θηον, ολοι οι αλλοι χαρακτηρες τι ακριβως "πορεια" εχουν? 21 επεισοδια μετα ειναι ακριβως οι ιδιοι που γνωρισαμε την 1η φορα που τους ειδαμε
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Χμ.. δεν θα έλεγα σαφέστατα. Το TWD έχει πρόβλημα με πολλούς χαρακτήρες του (δεν θα έλεγα ότι αναπτύσσει παρά πάνω από 5αδα, ενώ ασχολείται κατά βάση με 2-3). Επίσης φέτος κάποιους τους χειρίστηκαν πολύ πρόχειρα/αναποφάσιστα (πχ και τον κυβερνήτη και τον γιατρό), ενώ και την Michonne αργήσαν πολύ να την βάλουν στο παιχνίδι (δηλαδή τελικά και ήταν αδικαιολόγητο που δεν μίλαγε σχεδόν καθόλου, και δεν μάθαμε και κανένα σοβαρό background info για αυτήν). Και η ομάδα του Tyrese πέρασε και δεν ακούμπησε. Ε, και χαρακτηριστικά πχ την γυναίκα του Rick, την κατέστρεψε και το σενάριο (όχι ότι ήθελε και πολύ) όταν την έβαλαν στο τέλος της προηγούμενης season να ψυχραίνεται για τον θάνατο του Shawn(?) που η ίδια είχε παροτρύνει.... Στο GoT νομίζω πως είναι περισσότεροι (από αυτούς που αναφέρεις) που έχουν προχωρήσει από σημείο α σε αρκετά διαφορετικό σημείο β (Πχ Arya, Sansa, Snow, Bran, Robb, Tyrion, μέχρι και o Sandor-The Dog- Clegane ). Εντάξει, όταν έχεις ένα βιβλίο ως βάση, και με το σκεπτικό ότι το ακολουθείς στενά, είναι ίσως και πιο εύκολο να έχεις ένα ειρμό και στόχο στους χαρακτήρες σου. 2
Kapami Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Πλάκα μας κάνεις ρε DKNI ; Οι τύποι δεν έχουν αφήσει χαρακτήρα για χαρακτήρα που να μην έχουν χαλάσει.. Τυχαίο που μόνο ο daryl είναι αγαπητός στους περισσότερους fans της σειράς? Απο την άλλη στο GoT έχει ενα balance.. Τέλος πάντων δεν θέλω να γίνει TWD vs GoΤ το νήμα,im out .
leepap Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Πλάκα μας κάνεις ρε DKNI ; Οι τύποι δεν έχουν αφήσει χαρακτήρα για χαρακτήρα που να μην έχουν χαλάσει.. Τυχαίο που μόνο ο daryl είναι αγαπητός στους περισσότερους fans της σειράς? Απο την άλλη στο GoT έχει ενα balance.. Τέλος πάντων δεν θέλω να γίνει TWD vs GoΤ το νήμα,im out . Το ότι άνθρωποι κάτω από συνθήκες αποκαλυψης , αναγκάζονται να κάνουν μαλακίες , είναι λογικό θα έλεγα. Αλλωστε δεν έχουμε να κάνουμε και με την αφρόκρεμα της κοινωνίας. Απλοί άνθρωποι είναι και αυτοί που μπορούν να κάνουν και μαλακίες. Σ' αυτό το κομμάτι η σειρά ξεχωρίζει, άλλο αν εμάς μας την σπάει γιατί έχουμε μάθει σε σειρές όπου οι πρωταγωνιστές είναι αλάνθαστοι .
DKNI Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Pra, διαφωνω για τους χαρακτηρες που λες για GoT Ειναι οι ιδιοι χαρακτηρες σε αλλη φαση. Πχ το ιδιο δεν θα μπορουσες να ισχυριστεις και για τον Τζοφρυ? Οσο για τους χαρακτηρες του TWD, δεν ειπα οτι δεν ειναι πολυ flawed αρκετοι (οπως και αρκετοι του GoT), αλλα σιγουρα δεν θα προτεινα σε καποιον GoT over TWD για να φχαριστηθει characterization, βρισκω πολλους καλυτερους αλλους λογους να το κανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα