Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 3 (Spoilers up to season 2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χθες ειτε ειδα ειτε νομιζω οτι ειδα μια μεγαλη βλακεια που εγινε στην σειρα

Απο την ομαδα του Ταιρις που ειχε μπει πρωτα στην φυλακη και μετα πηγε στο γουντμπερι υπηρχε αυτος ο Αλεν που ειχε και ενα γιο,αυτον δεν τον σκοτωσε ο Μερλ στο προηγουμενο επεισοδιο?? οπως και τον γιο του?? ή εγω θυμαμαι/ειδα λανθασμενα?? Γιατι στο 3χ16 ξαναεμφανιζεται κανονικα...μπορει να λεω και πατατα βεβαια αλλα ετσι θυμαμαι...δεν εχω και ευκαιρο τωρα το 15ο,μπορει καποιος να το δει και να πει?

Δημοσ.

Καλούτσικη η τρίτη σαιζόν αν και στο δευτερο μισό άρχισε να πέφτει η αγωνία.

Εγώ δεν θα συνεχίσω να την παρακολουθώ.

Υποψιάζομαι οτι η επόμενες θα είναι πολύ καθοδικές και προβλέψιμες.

Αν γίνει έκπληξη και τελικά μάθω οτι κινείται πολύ ικανοποιητικά θα την δώ το καλοκαίρι του 2014.

Αλλά πραγματικά δεν πιστευω οτι έχει να προσφέρει τίποτα πια.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη ισως παιζει προβλημα με το επεισοδιο που ειδα και στα 43 λεπτα  τα παιζει ο ηχο και σταματαει καπως αποτομα,οντως  ετσι τελιωνει ή να το ξανακατεβασω?

Δημοσ.

Απο την ομαδα του Ταιρις που ειχε μπει πρωτα στην φυλακη και μετα πηγε στο γουντμπερι υπηρχε αυτος ο Αλεν που ειχε και ενα γιο,αυτον δεν τον σκοτωσε ο Μερλ στο προηγουμενο επεισοδιο?? οπως και τον γιο του?? ή εγω θυμαμαι/ειδα λανθασμενα?? Γιατι στο 3χ16 ξαναεμφανιζεται κανονικα...μπορει να λεω και πατατα βεβαια αλλα ετσι θυμαμαι...δεν εχω και ευκαιρο τωρα το 15ο,μπορει καποιος να το δει και να πει?

Όχι δεν τον σκότωσε ο merle , κάπου μπερδεύτηκες.. 

@Μuchacho 

Κατέβασα την repack edition οπού και καλά έφτιαξαν το πρόβλημα του ήχου και είναι 43:20. 

H τελευταία σκηνή είναι με τον ξύλινο σταυρό.

• Moderators
Δημοσ.

Και σιγα σιγα τα ζομπι γινοταν ολο και ποιο ακυνδινα.

Παρότι η σειρά το χρειάζεται να υπάρχει μια (θανάσιμη) απειλή συνέχεια, αυτό είναι εν μέρει συνεπές με διάφορες zombie-apocalypse ταινίες που υποθέτουν πως τα (παλιά) ζόμπι -που είναι και τα περισσότερα- εξασθενούν με γρήγορους ρυθμούς όσο περνάει ο χρόνος (και θεωρητικά σε κάποια φάση πεθαίνουν και από μόνα τους). Κι επίσης πλέον οι περισσότεροι επιζώντες είναι πιο προετοιμασμένοι/εξοπλισμένοι/συνηθισμένοι στο να τα αντιμετωπίζουν. Από την άλλη, σε σειρά που λέγεται Walking Dead, μάλλον χρειαζόταν να κρατήσουν πολύ πιο απειλητικά. 

Υπηρχε καποιο ενδιαφερον με τον αλλο τον τυπα που εφαγε ο σεριφης και εγινε ζομπι χωρις να εχει τσιμπηθει. Και ξαφνικα μια ολοκληρη σεζον μετα δεν εχει αναφερθει τιποτα. Πολυ κακη διαχειρηση του ποιο ενδιαφεροντος χαρακτηριστικου του ιου. 

Αυτο δεν το θυμάμαι καθόλου. Σε ποιον αναφέρεσαι;

Πάντως, το θέμα του ότι όλοι είναι ζόμπι αφότου πεθάνουν, πέρα από το ότι κάνει ένα *μπαμ* ψυχολογικό ως αποκάλυψη, δεν έχει και πολύ ψωμί (ή εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ που δεν είμαι και writer :P)  για ανάπτυξη.

όπως το κατάλαβα ο γιος του σκοτώθηκε στο προηγούμενο (από τον Merle), και στο φινάλε αυτός ο Alen τα έχει πάρει που σκοτώθηκε ο γιος του (για αυτό και δεν ακολουθεί τον Tyrese  και τελικά σκοτώνεται από τον Κυβερνήτη. Μπορεί να κατάλαβα και λάθος. Δεν πολυπρόσεχα.

Μέτρια πράγματα στο φινάλε, ένα αρκετά θετικό και ένα αναποφάσιστο (κακώς). Ίσως δεν με πείραξε τόσο πολύ, γιατί πλέον δεν έχω πολλές απαιτήσεις από τη σειρά. Στην 3η season μου άρεσαν πολύ 2-3 επεισόδια ίσως. 

Δημοσ.

εχοντας δει resident evil ,28 μερες,ΙI am legend και  λιγες ακομα ταινιες με θεμα ζομπι κτλπ (περιμενω και world war z)

ξεκινησα πριν λιγο καιρο να δω walking dead ψαρωσα και με το trailer ,

Aπογοητευτικα μηπως επρεπε να ειχα διαβασει τ ο comic  πρωτα;

Δημοσ.

εχοντας δει resident evil ,28 μερες,ΙI am legend και  λιγες ακομα ταινιες με θεμα ζομπι κτλπ (περιμενω και world war z)

ξεκινησα πριν λιγο καιρο να δω walking dead ψαρωσα και με το trailer ,

Aπογοητευτικα μηπως επρεπε να ειχα διαβασει τ ο comic  πρωτα;

Τότε θα απογοητευόσουν ακόμα πιο πολύ.

Το κόμικ τα σπάει :-D

• Like 1
Δημοσ.

@praetorian. Η γυναικα του σεριφη

ειχε ενα γκομενο στην αρχη, τον κολλητο του σεριφη. Που λεγανε οτι ισως και το μωρο ειναι δικο του. Ε αυτον δεν τον εφαγε εκει στο χωραφι οταν τσακωνοντουσαν?? Αυτος δεν δαγκωθηκε, αλλα οταν πεθανε ξαφνικα γυρισε σε ζομπι. Και εκει καταλαβε ο σεριφης οτι ισως ο ιος ειναι σε αδρανη κατασταση μεσα σε ολους και δεν ειναι απαραιτητο να στην πεσουν ζομπι για να γινεις ζομπι. Τουλαχιστον κατι τετοιο θυμαμαι. Και ειναι μια πολυ ενδιαφερουσα πλοκη, που ακομα δεν εχει αξιοποιηθει. Ισως παιξει μεγαλο ρολο στην νεα σεζον, αλλα ειναι λιγο ακυρο να το μαθαμε πριν 20 επεισοδεια και να ναι ακομα στο φλου

@leepap 

γιες ιντιντ, ειναι ωραιο μωρο. Μεχρι και να μου μιλαει ολη μερα στα βλαχο νοτιοαμερικανικα θα την αντεχα! Να πω το στραβο μου, σαν χαρακτηρας μου την εσπαγε, αλλα ποιο γυναικαρα απο ολες βρηκα την andrea

btw η αντρεα διαχειριστηκε πολυ χαλια στην 3τη σεζον. Καποια στιγμη ειχε γινει αδιαφορη, ματσο, σαρβαιβορ, ζομπι χαντερ.....κτλπ...και στην 3τη σεζον εγινε προδοτρια, μυξοβλαμενη, νοικοκυρουλα και υπερευαισθητη.

• Moderators
Δημοσ.

^^^ α ναι ok! Εγώ καταλαβα αντί για σερίφη ότι έλεγες κυβερνήτη (κάτι που έγινε σε αυτή τη season) και μπερδεύτηκα :P

Αλλά ισχύει ότι δεν μπορώ να σκεφτώ πως μπορεί να αναπτυχθεί αυτό. Το έχουν ξαναχρησιμοποιήσει εκτοτε πχ

όσους μη-ζόμπι σκοτώνουν ή βρίσκουν νεκρούς, τους πυροβολούν και στο κεφάλι, και ο Merle πρέπει έτσι να έγινε ζόμπι, όπως και ο γιατρός στο φινάλε.

Δημοσ.

ναι οτι υπαρχει φλου στον αερα και οτι εχουν εκδηλωσει μια ανυσηχια για το θεμα, ετσι υπαρχει στην 3τη σεζον. Δεν λεω οτι ξεχαστηκε τελειως. Αλλα ηταν κατι που θα μπορουσε να εχει πολυ παραπανω βαρυτητα στην σειρα και που πιθανως θα εχει αργοτερα. Απλα ειναι μεγαλο το διαστημα που ασχολουνται με αλλα πραγματα και δινουμε λιγοτερη σημασια σε αλλα ποιο ενδιαφερον. Ακομη και ο γιατρος του γκαβερνιαρη που εκανε ερευνα και πειραματα στο τελος δεν μας ειπε τιποτα και ηταν απλα για να γεμιζει χρονο

Δημοσ.

@praetorian. Η γυναικα του σεριφη

ειχε ενα γκομενο στην αρχη, τον κολλητο του σεριφη. Που λεγανε οτι ισως και το μωρο ειναι δικο του. Ε αυτον δεν τον εφαγε εκει στο χωραφι οταν τσακωνοντουσαν?? Αυτος δεν δαγκωθηκε, αλλα οταν πεθανε ξαφνικα γυρισε σε ζομπι. Και εκει καταλαβε ο σεριφης οτι ισως ο ιος ειναι σε αδρανη κατασταση μεσα σε ολους και δεν ειναι απαραιτητο να στην πεσουν ζομπι για να γινεις ζομπι. Τουλαχιστον κατι τετοιο θυμαμαι. Και ειναι μια πολυ ενδιαφερουσα πλοκη, που ακομα δεν εχει αξιοποιηθει. Ισως παιξει μεγαλο ρολο στην νεα σεζον, αλλα ειναι λιγο ακυρο να το μαθαμε πριν 20 επεισοδεια και να ναι ακομα στο φλου

@leepap 

γιες ιντιντ, ειναι ωραιο μωρο. Μεχρι και να μου μιλαει ολη μερα στα βλαχο νοτιοαμερικανικα θα την αντεχα! Να πω το στραβο μου, σαν χαρακτηρας μου την εσπαγε, αλλα ποιο γυναικαρα απο ολες βρηκα την andrea

btw η αντρεα διαχειριστηκε πολυ χαλια στην 3τη σεζον. Καποια στιγμη ειχε γινει αδιαφορη, ματσο, σαρβαιβορ, ζομπι χαντερ.....κτλπ...και στην 3τη σεζον εγινε προδοτρια, μυξοβλαμενη, νοικοκυρουλα και υπερευαισθητη.

Στη 3η σεζον το χαρακτήρα της Αντρέα το γ@μησανε άσχημα. Τόσες λάθος επιλογές ούτε ο πιο μ@λ@κ@ς άνθρωπος στο κόσμο, ούτε ο Ρικ !!!

• Like 1
Δημοσ.

Οχιιιιιι επιστρέφει :

Σύμφωνα με το THR o David Morrissey επιστρέφει στη σειρά σαν βασικός χαρακτήρας. Ο Βρετανός ηθοποιός αρχικά υπέγραψε για παραπάνω από μια σεζόν, και θα επιστρέψει στο ρόλο του Governor.

Δημοσ.

Φυσικά επιστρέφει. Θα ήταν λάθος να μην εμφανιζόταν ξανά. Τόσοι και τόσοι περιμένουμε να δούμε τον αργό και βάναυσο θάνατό του :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...