Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 3 (Spoilers up to season 2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω πειραζει που τρελενομαι για μισον??

Α! για οσους ειδαν το 14ο

στην αρχη του επεισοδιου που η μισον ειναι με την αντρεα στο δασος,μετα τα σκηνικα της φαρμας λογικα και μιλανε για τα ζομπι που κουβαλαει η μισον οταν αφηνει να εννοηθει οτι τους ηξερε αλλα οτι τους αξιζε οτι επαθαν και οτι δεν ηταν καν ανθρωποι τι υποθεσεις κανετε?? νταβατζηδες της μηπως??

• Απαντ. 480
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει επεισόδιο σήμερα ?

Αντε και με έχει φάει η αγωνία, αν κατάλαβε τελικά η Αντρέα ότι ο Κυβερνήτης είναι ψυχάκιας

:D

Δημοσ.

Καλό ήταν το σημερινό.. Στο επόμενο θα γίνει χαμός πάντως. Το μόνο που με χάλασε ήταν η εναλλαγή των σκηνών..Εκεί που βλέπεις..

Την έντονη σκηνή με τον merle, ξαφνικά σου βάζει την ρομαντική σκηνούλα με τον glenn και την άλλη.. Ε εκει του πετάς ενα χ4 και άστα διάλα..

Δημοσ.

πολυ πιθανο να εχει πολλες ανατροπες το τελευταιο επεισοδιο ωστε να κανει νεο ξεκινημα η σειρα στον 4ο κυκλο. Παντως θα βαριομουν να ξαναδω τον governor στην 4η season.

Δημοσ.

Μονο εγω συγκίνηθηκα λιγο στο τέλος ? :P

Πολύ καλο πάντως το σημερινό επεισόδιο, ειμαι περίεργος πως θα τελιώσει το ολο σκηνικό με τον κυβερνήτη στο τελος

Δημοσ.

Πολυ καλό το 15 όντως στο τελευταιο πρεπει να γινεται πανικος

μετα το θάνατο του Μερλ δεν νομιζω να εχουμε κ αλλον απο την συγκεκριμενη ομαδα κατα πασα πιθανοτητα  κυβερνητης θα σκοτωθει και μαλλον θα τον σκοτωσει η Αντρεα .   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...