Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 3 (Spoilers up to season 2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεύτερο καλό επεισόδιο στη σειρά, μάλλον οι αλλαγές στο επιτελείο φέρνουν αποτέλεσμα. Σταμάτησαν τα χαζοπιστολίδια και οι σκηνές φτηνού εντυπωσιασμού και βλέπουμε πάλι πολύ περισσότερο σύγκρουση χαρακτήρων. Και αν συνεχίσουν έτσι, αρχίζω και ελπίζω ότι δεν θα έχουμε ούτε καν σκηνή μάχης και όλα θα λήξουν με λιγότερη βαβούρα, αλλά ίσως πολύ περισσότερο δράμα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεύτερο καλό επεισόδιο στη σειρά, μάλλον οι αλλαγές στο επιτελείο φέρνουν αποτέλεσμα. Σταμάτησαν τα χαζοπιστολίδια και οι σκηνές φτηνού εντυπωσιασμού και βλέπουμε πάλι πολύ περισσότερο σύγκρουση χαρακτήρων. Και αν συνεχίσουν έτσι, αρχίζω και ελπίζω ότι δεν θα έχουμε ούτε καν σκηνή μάχης και όλα θα λήξουν με λιγότερη βαβούρα, αλλά ίσως πολύ περισσότερο δράμα.

Παντως εγω περιμενω splater ξυλο κτλ.Ταινια με zombie ειναι,αν δεν εχει αυτη splater ποια εχει[ναι οκ ξερω,ο sparacus]?

• Like 2
Δημοσ.

^^Αμα σε καθε επεισοδιο ειναι ετσι και δειχνει τετοιες σκηνες ολη την ωρα, ε καπου θα το βαριεσαι και χανεται και η ουσια.

Δεν ειναι οτι δεν εχει δειξει αρκετα ηδη, ετσι?

• Like 1
Δημοσ.

αν δεν κάνω λάθος τρια επεισόδια έχουν μείνει και η λογική λέει στα 2 τελευταία θα γίνει χαμός (ξύλο και κακό) θέλουμε δεν θέλουμε

Δημοσ.

Είχαμε την Αντρέα, τώρα έχουμε και το Ρικ που του γ@μησανε το χαρακτήρα.

Καλά αυτός φέρθηκε πιο μ@λ@κισμένα από την αρχιμ@λ@κο. Εχει απέναντί του τον ψυχάκια, τον εκβιάζει και τον απειλεί ότι αν δεν φερθεί φούστικα και δεν παραδόσει την Μισόν θα του σκοτώσει τα παιδιά και όλους τους φίλους... και αντί να το τελειώσει εκεί, τον ακούει τρομαγμένος. Αναψέ τη του στο δόξα πατρί να τελειώσουν όλα τα βάσανά σου αγόρι μου , τόσες και τόσες μ@λ@κίες έχεις κάνει, κάνε και κάτι σωστό στη ζωή σου.

• Like 1
Δημοσ.

ποιος ο λόγος να υπάρχει αυτό το γαμήσι στο σενάριο? και τόσο έντονα να το δείχνει, δηλαδή έλεος άμα θέλαμε να την παίξουμε ξέρουμε άλλες ταινίες. πραγματικά άχρηστο σε αυτή την σειρά και ειδικά σε αυτό τον χρόνο

Δημοσ.

ποιος ο λόγος να υπάρχει αυτό το γαμήσι στο σενάριο? και τόσο έντονα να το δείχνει, δηλαδή έλεος άμα θέλαμε να την παίξουμε ξέρουμε άλλες ταινίες. πραγματικά άχρηστο σε αυτή την σειρά και ειδικά σε αυτό τον χρόνο

Πρόσεξε μη τύχει και δεις το banshee εσύ.
  • Like 3
Δημοσ.

Στη 2η season ειχαμε την φαρμα και σκυλοβαρεθηκαμε... στην 3η season εχουμε τον μ@λ@κΟ governor..ας πεθανει να προχωρησει λιγο το story

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει το επεισοδιάκι τα έσπασε σήμερα μου άρεσε αρκετά σε σχέση με τα προηγούμενα, σε αυτο το επεισόδιο φαίνεται καθαρά πλεον ποσο ψυχάκιας ειναι ο τύπος

• Moderators
Δημοσ.

Εχω βάσιμες υποψίες πως

η Andrea δεν έχει πειστεί ακόμα ότι ο Κυβερνήτης είναι ψυχοπαθής/άσχημα-νέα-για-όλους.

:D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...