ultrobyr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 ωραιο το 12 και για εμενα και επισης γουσταρα πολυ Μισον που ανοιγεται επιτελους και ερχεται πιο κοντα με την ομαδα! Μεχρι και χαμογελο σκαει και μιλαει και για πρωην της!
DKNI Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Εμενα παλι μου φανηκε επεισοδιο απο τα παλια, εκνευριστικος Καρλ, ηλιθιες αποφασεις και αλματα λογικης (ολη η σκηνη στο μπαρ), αμπελοφιλοσοφια ΑΛΛΑ και μονο οτι το προτιμω απο την Κυβερνητοιστορια δειχνει ποσο με εχει κουρασει εκεινη η ιστορια (και απορω γιατι ειχατε ενθουσιαστει οσοι διαβασατε τα κομικς τοσο. Στην τηλεοραση τουλαχιστον νομιζω το εχουν κουρασει με τον Κυβερνητη ενω αρχικα ειχε μεγαλη φαση) Μετα τη διακοπη εχουμε επιστροφη σε σεζον 1
Chrisxxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Αν και το βλέπω γιατι έχει ζομπια νομιζω ότι κανουν τεραστιες προσπαθειες να γράψουν τόσο κακους χαρακτήρες. Ειναι εντελώς ηλιθια και εκτός λογικής η οποιαδηποτε πράξη τους.
Merdock Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Εμενα παλι μου φανηκε επεισοδιο απο τα παλια, εκνευριστικος Καρλ, ηλιθιες αποφασεις και αλματα λογικης (ολη η σκηνη στο μπαρ), αμπελοφιλοσοφια ΑΛΛΑ και μονο οτι το προτιμω απο την Κυβερνητοιστορια δειχνει ποσο με εχει κουρασει εκεινη η ιστορια (και απορω γιατι ειχατε ενθουσιαστει οσοι διαβασατε τα κομικς τοσο. Στην τηλεοραση τουλαχιστον νομιζω το εχουν κουρασει με τον Κυβερνητη ενω αρχικα ειχε μεγαλη φαση) Μετα τη διακοπη εχουμε επιστροφη σε σεζον 1 Στα κόμικς γίνονται έχει πολλές διαφορές και είναι πολύ καλύτερο
gavros10 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Επειδη δεν ειχα ιντερνετ καταφερα σημερα και ειδα και το 12ο Μου αρεσε γιατι ο ρικ αρχιζει και καταλαβαινει τι του εχει συμβει, οτι και καποιος ειναι που ηξερε ειναι σε χειροτερη μοιρα και νομιζω οτι τωρα θα γυρισει ο ρικ που ξεραμε. Απογοητευτηκα απο τον μοργκαν. Οταν θα επεστρεφε στην σειρα νομιζα οτι θα ηταν δυνατος και θα ειχε και ενεργο ρολο. Με εκνευρισε λιγο ο καρλ, σαν κοριτσακι εκανε. Στο πρωτο επεισοδιο καλυτερος παιζει να ηταν
ultrobyr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 καλα πως γινεται να μην εχουν καταλαβει ποσο εκνευριστικος ειναι ο καρλ και ολο αυτο το στυλ με ανουσιες αποφασεις-ενεργειες και να συνεχιζουν σε αυτο το μοτο??
DKNI Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μα αυτον τον ρολο εξυπηρετει ο Καρλ, οπως παλιοτερα η Λορι Δεν γινεται να συμπαθουμε ολους τους "καλους"
Chrisxxx Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ποιοι καλοι; Μπουλο ολοι.. Μονο η κορη του γέρου αξιζε αλλα και αυτη μιξοπαρθένα εκρυβε τα βυζια της, στην πυρά και αυτή. Μονο τα ζομπι αξιζουν αλλά τα εχουν κανει τόσο φλώρικα που πλεον στα @@ τους εγινε δουλεια ρουτινας να τα σκοτώνουν.
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Στο τελευταίο επεισόδιο παρότι ο Carl κάνει κάτι απερίσκεπτο, έχει μια λογική εξήγηση αυτό που θέλει να κάνει. Γενικά σε αυτό το επεισόδιο δεν μπορώ να πω ότι σκέφτηκα κάπου "αυτό τώρα γιατί το κάνουν;". Αντιπαθητικός ("good guy") χαρακτήρας έχει γίνει η Andrea (είτε σκόπιμα είτε από κακό γράψιμο, είτε και τα δύο). Κι ο γιατρός στο Woodbury, αν μπορεις να τον πεις good guy ή χαρακτηρα. 1
NoisePollution Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=yuNa2fiBbFQ
leepap Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ρε παιδιά φαγωθήκατε με τον Καρλ. Τι έχει το παιδί. Μια χαρά παιδάκι είναι, τι περιμένετε να γ@μ@ει και να δέρνει ? Έχει χάσει τη μητέρα του, ο πατέρας του είναι ψυχάκιας, έχει ένα μωρό αδελφούλα, ζει σε ένα κοσμο τελειωμένο , με την απειλή των ζομπι αλλά και των ανθρώπων . Θα έπρεπε οι αντιδράσεις του να είναι πιο φυσιολογικές ? Πως ακριβώς ? Για την Αντρεα μάλιστα, εκεί το έχουν γ@μησει. Κυρά μου βλέπεις κεφάλια μέσα σε ενυδρία, αρένες όπου αλληλοσκοτώνονται, όλοι σου λένε ότι είναι psycho, τράβα φύγε από κει. Tόση μ@λ@κία ούτε η Σελήνη στη Λάμψη !
mouxaxa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Να ρωτήσω εγώ κάτι; Μετά από 2,5 σεζόν περιπλάνησης πως βρέθηκαν πάλι κοντά στην αρχική πόλη; Δεν είχα καταλάβει ότι ήταν τόσο κοντά στην φυλακή. Ίσως βέβαια κάπου το χασα... 1
GeorgeVls Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ένα μεγάλο μπράβο στους δημιουργούς για το επεισόδιο Clear. Από τα καλύτερα επεισόδια που έχω δει σε σειρά τον τελευταία καιρό. Κατά τα άλλα λίγο αδιάφορη η τρίτη σεζόν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα