tool1983 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Η αληθεια ειναι πως τα 3 νεα επεισοδια ειναι μετρια. Ειδα κι επαθα να ξεφορτωθω την αντιπαθεστατη Λορι,παλι μπροστα μου τη βρηκα. Αντε τωρα να φαγωθει ο Ρικ κ να μπει αρχηγος ο Μερλ για τρελη δραση.
DKNI Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 τελικά θα έχει και 4ο κυκλο ; Με τα ratings και το ανεβασμα του AMC εμενα θα μου κανει εκπληξη αν δεν το ανανεωσουν για 5 χρονια ακομα (παντως ναι, εχει 4ο κυκλο, ανακοινωσαν και τον καινουριο showrunner)
pantelis_82 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ψαχνω ελληνικους ή αγγλικους υποτιτλους για το 12.. ξερει κανεις που θα βρω?
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ωραίο επεισόδιο το σημερινό Η σειρά χρειάζεται περισσότερες ιστορίες σε αυτό το στυλ και πολύ λιγότερο Κυβερνήτη. 3
bosei Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ψαχνω ελληνικους ή αγγλικους υποτιτλους για το 12.. ξερει κανεις που θα βρω? subz.tv Ωραίο επεισοδιάκι και το επόμενο φαίνεται ακόμα καλύτερο.
polakis21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Καμια εξελιξη στο σημερινο, filler θα το χαρακτηριζα, αλλα ενδιαφερον. Εκλεισαν και μια ιστορια που ειχε μεινει ανοιχτη... 1
billstamaniac Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 όντως αρκετα καλό το σημερινοο ισως παιξει καποιο ρόλο στο μελλον . Παντως το επομενο πρεπει να ειναι πολύ μπομπα απο τα λιγα που έδειξε !
speedy23 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Πολυ ωραιο επεισοδιο και πιο ενδιαφερον (παρ'οτι μπορει να χαρακτηριστει filler) απο κατι αλλα που υποτιθεται οτι ειχε γινει και κατι σ'αυτα. 1
Toxoman_UK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 εγώ γκάις το τελευταίο το βρήκα βαρετό,ανούσιο κ πλέον σοβαρά χάνω το ενδιαφέρον μου. 3
speedy23 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 lol Θα το εβαζα μετα τον πιλοτο ισως ως το καλυτερο που εχω δει. Σιγουρα ενα απο τα καλυτερα της σειρας. Σε κανει να ενδιαφερθεις για τους χαρακτηρες μετα απο παααααρα πολυ καιρο. Επισης το κομματι με τον hitchhiker ηταν πολυ καλο διοτι δειχνει ποσο πολυ εχουν αλλαξει πια οι πρωταγωνιστες. Τους κοιτας και λες "Δεν υπαρχουν πια καλοι τυποι στην σειρα". Το τελος δε, που σταματανε και παιρνουν την τσαντα του ηταν και λιγο αστειο ταυτοχρονα αλλα παραλληλα ενισχυει την εικονα αυτη. Καπου διαβασα οτι το εγραψε ο καινουργιος frontrunner της σειρας αρα πολυ καλη αρχη και ευχαριστα νεα ισως για την επομενη σεζον. 5
Toxoman_UK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Είναι κ τι χαρακτήρας είσαι.Προσωπικά θέλω έντονη δράση,αίμα,ξεκοίλιασμα κ μέσα εκεί να φαίνοντε οι αλλαγές σε θέμα πλαστικότητας των χαρακτήρων.Βαριέμαι τον αργό λυρισμό. Αν κ ναι συμφωνώ για το σημείο με τον backpacker
Voodooman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Το επεισόδιο αυτό ήταν για εμένα κορυφαίο και μου θύμησε γιατί μου άρεσε τόσο πολύ αρχικά η σειρά. Ο Ρικ περιπλανιέται σε μία κατεστραμμένη χώρα και συναντά κάθε είδους παράλογο. Φυσικά τέτοια επεισόδια χρειάζονται και μία σεναριακή ραχοκοκκαλιά για να στηριχθούν, αλλά γενικά όλα αυτά τα σαπουνοπεροειδή που αρχίσαμε να βλέπουμε από τον δεύτερο κύκλο και μετά εξαφάνισαν αυτό το στοιχείο. Αλλά δύσκολα να επανέρθουμε σε αυτό το στυλ σειράς. Οι ήρωες είναι πια πάρα πολλοί και η ιστορία έχει προχωρήσει πολύ. εκτός και αν ξεμπερδέψουμε σύντομα με το Woodbury. Δεν θα με χαλούσε πάντως η παλιοπαρέα να έχει μία μόνιμη έδρα, να κάνουν επιδρομές σαν τις σημερινές και να τους συμβαίνουν τέτοια αυτοτελή περιστατικά με λιγότερη σαπουνόπερα και περισσότερο βάθος.
Blacktan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 <p>Το επεισόδιο αυτό ήταν για εμένα κορυφαίο και μου θύμησε γιατί μου άρεσε τόσο πολύ αρχικά η σειρά. Ο Ρικ περιπλανιέται σε μία κατεστραμμένη χώρα και συναντά κάθε είδους παράλογο. Φυσικά τέτοια επεισόδια χρειάζονται και μία σεναριακή ραχοκοκκαλιά για να στηριχθούν, αλλά γενικά όλα αυτά τα σαπουνοπεροειδή που αρχίσαμε να βλέπουμε από τον δεύτερο κύκλο και μετά εξαφάνισαν αυτό το στοιχείο.</p> <p>Αλλά δύσκολα να επανέρθουμε σε αυτό το στυλ σειράς. Οι ήρωες είναι πια πάρα πολλοί και η ιστορία έχει προχωρήσει πολύ. εκτός και αν ξεμπερδέψουμε σύντομα με το Woodbury. Δεν θα με χαλούσε πάντως η παλιοπαρέα να έχει μία μόνιμη έδρα, να κάνουν επιδρομές σαν τις σημερινές και να τους συμβαίνουν τέτοια αυτοτελή περιστατικά με λιγότερη σαπουνόπερα και περισσότερο βάθος.</p> Πόσο συμφωνώ .... Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα