Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 3 (Spoilers up to season 2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 480
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απογοητευση... το οπλο του μικρου ηταν σαν την καραμπινα απο το bastion. αμα εχουμε μια παρομοια σεζον με την 2η που θα βρουν ενα οχυρο και θα κλειδωθουν μεσα μεχρι να τους το καψουν τοτε θα μιλαμε για μια τελειωμενη σειρα

Δημοσ.

Στα χναρια του 2ου μισου της 2ης σεζον (οποιος μιλαει για "2η σεζον" ετσι γενικα, απλα αναφερεται σε αλλη σειρα μαλλον)

Αρκετο αιμα και με τον showrunner που φερανε περσυ στο διαλλειμα να παιρνει το τιμονι αναμενεται μεγαλη σφαγη

Δεν με ξετρελανε ουτε σαν πλοκη ούτε σαν characterization αλλα δεν περιμενα να με ξετρελανει, περιμενα να ειναι προπαρασκευαστικο για τη συνεχεια οποτε με ολη αυτη τη σφαγη, μια χαρα για αρχη

Δημοσ.

Για την σφαγη ηταν περα εως περα ικανοποιητικο και το τελος του αρκετα καλο.Ως αρχη σεζον και γω δεν περιμενα κατι παραπανω.Θα μπει η βαση και θα ξεκινησουν να κινουνται τα πραγματα.

Επισης το silent intro ηταν γαματο και λεω μηπως ειναι καλυτερα να εχουμε λιγοτερους διαλογους στα επομενα επεισοδια?Ποτε δεν ειναι αργα. :P

• Like 1
Δημοσ.

εμενα αυτή η σειρά με τραβάει και την βλέπω ευχάριστα πάντως ότι και να γίνετε δεν ξέρω γιατί...

παρόλο που το 90% τον ηθοποιών είναι βλάκες σαν χαρακτήρες

Δημοσ.

Περιπου 11Μ θεατες σε καλωδιακο καναλι. Περισσοτερο απο οποιοδηποτε στο timeslot του ακομα και απο τα ελευθερα δικτυα. Μιλαμε γεννανε και τα κοκορια του ABC με δαυτο (και να φανταστεις του κοψανε το μπατζετ περσυ για να το δωσουν στο Mad Men)

2-3 τετοια σοου ακομα (οπως και Game of Thrones) και μπορουμε να ελπιζουμε πως ειτε και τα μεγαλα δικτυα θα παρουν πρεφα τι παιζει και θα κανουν καλες σειρες ή θα πεθανουν και θα πάνε όλα τα καλα στα καλωδιακα

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δυνατή αρχή, με κάποιες καινούργιες προσθήκες στο cast, νέο σκηνικό, και κάποιες επιμέρους ιστορίες να τρέχουν που δεν δείχνουν βαρετές.

Μια χαρά το βρήκα.

Δημοσ.

Πολυ καλο μου φανηκε για δευτερο επεισοδιο. Αν δεν κλειδωθουν για 20 επεισοδια εκει μεσα να καλλιεργουν ντοματες, μια χαρα θα ειναι.

Btw ηταν παντα η απορια μου εμενα, γιατι δεν πανε εκει η σε νησακι...

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ καλο μου φανηκε για δευτερο επεισοδιο. Αν δεν κλειδωθουν για 20 επεισοδια εκει μεσα να καλλιεργουν ντοματες, μια χαρα θα ειναι.

Ίσως γιατί δεν έχει νησάκια η Αμερική :P

Δημοσ.

Για την ακρίβεια παίζει να μην υπάρχει τίποτα πιο ασφαλές απο το alcatraz. Απλά παίζει πρόβλημα με τις προμήθειες και τις βενζίνες για τα μεταφορικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...