SPANK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Στο επόμενο επεισόδιο φαίνεται πως έρχεται ενας γνωστός απο το παρελθόν Επιμένω παντως και ελπίζω να φύγουν απο την φυλακή και να αρχίσει παλι αυτο το ποιο survival φάση που έπαιζε πριν βρουν την φυλακή. Πλέον τα zombie ειναι σε δευτερέυον πλανο ουτε καν που τους κανουν αίσθηση, ελπίζω να αλλάξει soon
ducatirulez Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ γιατί δεν κατάλαβα αυτήν την σκηνή που έχει ο ducatirulez στο σποιλερ...? Ειναι η τελευται σκηνη του ενατου επεισοδιου.
ultrobyr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 ειδα το 3x11 και λες και εγινε μονο για να υπαρχει ενα ακομα επεισοδιο να παιχτει για να συμπληρωθει η σεζον... μονα σημαντικα η επιστροφη της αντρεα για λιγο στην ομαδα και οτι η ομαδα που εδιωξε ο ρικ κατεληξε στο γουντμπερι...
Voodooman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Στο επόμενο επεισόδιο φαίνεται πως έρχεται ενας γνωστός απο το παρελθόν Επιμένω παντως και ελπίζω να φύγουν απο την φυλακή και να αρχίσει παλι αυτο το ποιο survival φάση που έπαιζε πριν βρουν την φυλακή. Πλέον τα zombie ειναι σε δευτερέυον πλανο ουτε καν που τους κανουν αίσθηση, ελπίζω να αλλάξει soon Σωστό αυτό, και οι δύο παρατάξεις φέρονται σαν να μην τους απασχολούν καν! Εγώ είδα τις 2.5 σαιζόν μαζεμένες (πρώτη δεύτερη και την μισή τρίτη) και η αίσθηση που μου έδωσε η σειρά ήταν πολύ καλύτερη, γιατί τα όποια νεκρά επεισόδια χάνονταν μέσα στη γενικότερη πλοκή. Τα 9,10 και 11 που είδα όμως τη στιγμή που κυκλοφορούσαν μου φάνηκαν πολύ πιο αργά. Πάντως στα τελευταία 3 επεισόδια έχω την αίσθηση ότι όντως η σειρά έπεσε κάπως. Στη δεύτερη τουλάχιστον είχαμε και τον Σέιν να τους κάνει μπάχαλο όποτε χαλάρωναν λίγο παραπάνω. Και επίσης νομίζω πως Ο Ντάρυλ πρέπει να αλητέψει πάλι λίγο περισσότερο, παραέγινε γιουσουφάκι του Ρικ.
ravend Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 μήπως έχει σχέση η αλλαγή του παραγωγού που τελευταία έχουν χαλαρώσει τα πράγματα? η είναι η ηρεμία πριν απ'την καταιγίδα? 1
NoisePollution Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Καλά τι περιμένατε? Ντου σε κάθε επεισόδιο...
SPANK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Ντου απο παντού Συμφωνώ παντως με τον φίλο παραπάνω οτι ο Ντάρυλ πρέπει να αναλάβει δράση !!
NoisePollution Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Και το όνομα αυτού Scott Gimple... http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/walking-dead-season-4-showrunner-scott-gimple-416827
ultrobyr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 ποια ακριβως η δουλεια του showrunner??
DKNI Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 μήπως έχει σχέση η αλλαγή του παραγωγού που τελευταία έχουν χαλαρώσει τα πράγματα? η είναι η ηρεμία πριν απ'την καταιγίδα? Tα επεισοδια εχουν γυριστει, τωρα να τα κανει μουτι επιτηδες στο μονταζ ή να αδιαφορει? Ποιος ξερει, αλλα δεν βλεπω να εχει τοσο effect απο την στιγμη που το υλικο ειναι εκει. ultrobyr, τι εννοεις? Τι να κανει περα απο τα παντα? Showrunner ειναι, αποφασιζει για τα παντα, ποιος ζει ποιος πεθαινει αν δειχνουν πολλα ζομπι αν δειχνουν πολυ αιμα, πολυ action, περισσοτερο μπλαμπλα, αν μενουν ή βγαινουν ιστοριες, τα παντα
ultrobyr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Tα επεισοδια εχουν γυριστει, τωρα να τα κανει μουτι επιτηδες στο μονταζ ή να αδιαφορει? Ποιος ξερει, αλλα δεν βλεπω να εχει τοσο effect απο την στιγμη που το υλικο ειναι εκει. ultrobyr, τι εννοεις? Τι να κανει περα απο τα παντα? Showrunner ειναι, αποφασιζει για τα παντα, ποιος ζει ποιος πεθαινει αν δειχνουν πολλα ζομπι αν δειχνουν πολυ αιμα, πολυ action, περισσοτερο μπλαμπλα, αν μενουν ή βγαινουν ιστοριες, τα παντα μαλιστα σαν να λεμε δηλαδη παραγωγος-σκηνοθετης,λιγο απ'ολα...απλα με μπερδευει το γεγονος οτι η σειρα δεν βασιζεται ηδη σε ενα σεναριο απο τα κομικ? η δεν τα ακολουθει ο showrunner?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Είχα δει πολύ λίγο στην αρχή όταν είχε πρωτοβγεί και τώρα τελευταία έπαιξα το game ( το οποιο ήταν άψογο ) και είπα να το δώσω ακόμα μια ευκαιρία...έπος. Ας ελπίσουμε τα αμερικανάκια θα συνεχίζουν να γουστάρουν για να γουστάρουμε και εμείς. Άνετα στο top 3 για μένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα