DKNI Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Επειδη ειπατε πως δεν τους πετυχαιναν αφενος οι Γουντμπεριτες, νομιζω οτι προς το τελος ειχαν σκοπο να κανουν θορυβο και να μαζευτουν ζομπι αφετερου οσον αφορα τους φυλακισμενους οπως μαθαινεις και στον στρατο, πολλες φορες δεν πυροβολεις για να σκοτωσεις αλλα για να κινηθεις εγω το αντιληφθηκα και απο τις 2 πλευρες οτι ο ενας προσπαθουσε κυριως να καθηλωσει τον αντιπαλο (οι δικοι μας για να μπει ο Ρικ μεσα, οι Γουντμπεριτες γιατι στην πραγματικοτητα ηθελαν να τους εξολοθρευσουν με τα ζομπι και ηθελαν να τους καθηλωσουν στην θεση τους Εμενα μου εχει μεινει η απορια, αφου ο Governor δεν ηξερε για Ρικ και Νταριλ οτι ηταν εκτος φυλακης, τι ακριβως πηγε να κανει? Να αμολησει 20 ζομπακια? Θεωρητικα για πλακα θα τα καθαριζαν 2
capten- Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Απρόσμενα ο τρίτος {και τελευταίος?}κύκλος είναι πολύ καλός με μερικά πολύ καλά επεισόδια.Περίμενα να πέσει αλλα δεν έχει γίνει. Ενας καλός και όμορφος δραματουργικός χαβαλές. Γνωρίζει κανείς πως πάει η τηλεθέαση του στις ΗΠΑ?
ducatirulez Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 φορ δε ντικ επεισοδιο. Η καλυτερη σκηνη του κυκλου ηταν στο προηγουμενο...
Toxoman_UK Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Γνωρίζει κανείς πως πάει η τηλεθέαση του στις ΗΠΑ? Το προτελευταίο έσπασε όλα τα ρεκόρ από αρχής της σειράς.12.3 μύρια κ από τις υψηλότερες στην ιστορία για πραιμ ταιμ
johnll Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ γιατί δεν κατάλαβα αυτήν την σκηνή που έχει ο ducatirulez στο σποιλερ...?
DKNI Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Το προτελευταίο έσπασε όλα τα ρεκόρ από αρχής της σειράς.12.3 μύρια κ από τις υψηλότερες στην ιστορία για πραιμ ταιμ Βασικα εχει σπασει καθε ρεκορ cable-prime cable δικτυο Με 12.3 θεωρητικα ειναι επιτυχια για σειρα σε major network Αν συνεχισουν να εχουν τοση θεαματικοτητα νομιζω το AMC μπορει να βαζει 24χ7 Walking Dead επαναληψεις (με 1 διαλλειμα για Breaking Bad)
viper2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 φορ δε ντικ επεισοδιο. Η καλυτερη σκηνη του κυκλου ηταν στο προηγουμενο... βασικα η καλυτερη σκηνη του κυκλου ηταν οταν εδειχνε "πλατη" on topic τωρα ειναι βαρετο
Toxoman_UK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Tell me about it.Είμαι ξύπνιος,κάνω ότι μπορώ να με απασχολήσω,ρηπορτ για τα ψυχομετρικά της RAF,προσπαθώ ενα επικοινωνήσω με φίλο στις Βρυξέλλες,έχω κάνει 2 φορές τον κάθετο δρόμο έξω από το σπίτι πάνω κάτω,γράφω στο ινσο κοκ όσο οι άλλοι στο σπίτι κοιμούντε...κ όλα αυτά για να μείνω ξύπνιος για τα ζόμπια ενώ αύριο δουλεύω.Αίντε μωρή αρρώστια τελείωνε.
firewalker Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 έτσι πέρασε σήμερα... Τίποτε σπουδαίο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 και gangbangs 3
pantelis_82 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια εχει και αλλος την αισθηση οτι εφυγε πριν την ωρα της η Carol? Λειπει και σε κανεναν αλλο? Εγω περιμενα story για το πως θα παει η σχεση τους με τον Ρικ κτλ. Βλεπαμε κ κατι ωραιο επισης... Μας θυμιζε και τις δοξες του Prison Break.. Δεν ξερω..Ηθελα να φυγουν αλλοι πρωτα. H Lorie εννοουσα..
NikosPanorama Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 καμία εξέλιξη από 'δω και πέρα.για το πέο...
koystado Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 η απόδραση απο τις φυλακές τρικάλων που έπεσαν λεεί 500 σφαίρες που θυμίζει την σκηνή με τον κυβερνήτη που κάνει ντου και αυτός στις φυλακές και ρίχνουν ποιος ξέρει πόσες σφαίρες και δεν πετυχαίνουν κανενα έτσι και στην πραγματική ζωή εκτός αν αυτοι έβλεπαν walking dead και ζήλεψαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα