firewalker Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Για να δούμε... Δεν ακολουθούν και το κόμικ για να δούμε τι θα γίνει...
mouxaxa Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) (1η σφαίρα - εύστοχη , επόμενες 1000 σφαίρες - άστοχες, σφαίρα στο σκοπέτο - εύστοχη, τελειώνουν οι σφαίρες βαράμε με τα όπλα και τα σπαθιά) Μόνο εμένα μου την έδωσε; Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2013 από mouxaxa
Voodooman Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 (1η σφαίρα - εύστοχη , επόμενες 1000 σφαίρες - άστοχες, σφαίρα στο σκοπέτο - εύστοχη, τελειώνουν οι σφαίρες βαράμε με τα όπλα και τα σπαθιά) Μόνο εμένα μου την έδωσε; Ίσως όχι, εμένα πάντως σίγουρα όχι. Δηλαδή η σειρά πραγματεύεται ένα απολύτως ρεαλιστικό, πιθανό ενδεχόμενο και όλα τα υπόλοιπα σκηνικά που έχουμε δει ως σήμερα είναι απολύτως πραγματοποιήσιμα; Και τί θα ήθελες δηλαδή, να πεθάνουν o Carl και η Carol, που στη δεδομένη στιγμή ήταν οι πιο εκτεθειμένοι; Εδώ και μερικά χρόνια έχω πάψει να ενοχλούμαι από τις περισσότερες απιθανότητες που βλέπω σε μία ταινία , ακόμη και στην πιο ρεαλιστική. Ο σεναριογραφος, ο σκηνοθέτης, οι ηθοποιοί, όλοι τους θέλουν να πουν κάτι και αυτό με νοιάζει, όχι το πώς το λένε ή τί μεθόδους χρησιμοποιούν για να το πετύχουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις σημασία έχει ο προορισμός, όχι το ταξίδι. Δεν αναφέρομαι σε τρύπες στο σενάριο ή ανακολουθίες, αναφέρομαι σε απίθανες καταστάσεις που βλέπω να διαδραματίζονται. 1
RottenLungs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Καταρχήν είναι λογικό η πρώτη σφαίρα να είναι πιο εύστοχη απο όλες τις υπόλοιπες αφου είχε τον χρόνο του να την ρίξει και οι άλλοι κοιμόντουσαν όρθιοι. Καταδεύτερον και άλλες πολλές ήταν εύστοχες απο του επιτιθέμενους (βλέπε το πτώμα του μουστακαλή που είχε γίνει σουρωτήρι, βλέπε το αμαξι που κρυβόταν η μαύρη κτλ κτλ) Ίσα ίσα που ήταν και σχετικά εύστοχοι. Εσυ μάλλον εννοείς του αμυνόμενους που δεν πέτυχαν σχεδόν τίποτα. Το οποίο πάλι είναι λογικό γιατι ήταν απροετοίμαστοι ψυχολογικά και κοιμόντουσαν όρθιοι. Ο Ρικ πραγματικά που σκατα σημάδευε; Εμένα δεν με ενόχλησε αυτό. Με ενόχλησε που πλέον σκοτώνουν μόνο αναλώσιμου (βλέπε τον μάυρο κατάδικο στην επίθεση στην πόλη και τον κατάδικο στην επίθεση στην φυλακή) Θέλω μία ανανέωση στο group, βαρέθηκα να βλέπω τους ίδιοιυς και τους ίδιοιυς. Πρέπει να πεθάνει ο κινέζος και ο Ρικ αλλα σιγά σιγά και πρώτα να τους έχουν αντικαταστήσει με άλλους πιο τούμπανους. Τώρα που το παίζει άγριος ο κινέζος μου την δίνει στα νέυρα. Αυτόν τον γούσταρα όταν ήταν το παιδί για όλες τις δουλειές. Ε όχι και αρχηγιλίκι τώρα 2
Voodooman Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Καταρχήν είναι λογικό η πρώτη σφαίρα να είναι πιο εύστοχη απο όλες τις υπόλοιπες αφου είχε τον χρόνο του να την ρίξει και οι άλλοι κοιμόντουσαν όρθιοι. Καταδεύτερον και άλλες πολλές ήταν εύστοχες απο του επιτιθέμενους (βλέπε το πτώμα του μουστακαλή που είχε γίνει σουρωτήρι, βλέπε το αμαξι που κρυβόταν η μαύρη κτλ κτλ) Ίσα ίσα που ήταν και σχετικά εύστοχοι. Εσυ μάλλον εννοείς του αμυνόμενους που δεν πέτυχαν σχεδόν τίποτα. Το οποίο πάλι είναι λογικό γιατι ήταν απροετοίμαστοι ψυχολογικά και κοιμόντουσαν όρθιοι. Ο Ρικ πραγματικά που σκατα σημάδευε; Εμένα δεν με ενόχλησε αυτό. Με ενόχλησε που πλέον σκοτώνουν μόνο αναλώσιμου (βλέπε τον μάυρο κατάδικο στην επίθεση στην πόλη και τον κατάδικο στην επίθεση στην φυλακή) Θέλω μία ανανέωση στο group, βαρέθηκα να βλέπω τους ίδιοιυς και τους ίδιοιυς. Πρέπει να πεθάνει ο κινέζος και ο Ρικ αλλα σιγά σιγά και πρώτα να τους έχουν αντικαταστήσει με άλλους πιο τούμπανους. Τώρα που το παίζει άγριος ο κινέζος μου την δίνει στα νέυρα. Αυτόν τον γούσταρα όταν ήταν το παιδί για όλες τις δουλειές. Ε όχι και αρχηγιλίκι τώρα Γενικά η σειρά στηρίζεται στους χαρακτήρες και, φαντάζομαι, και για αυτούς θα είναι δύσκολο ποιούς να κρατήσουν και ποιούς να καθαρίσουν. Κακά τα ψέματα, ο βλαχο-Ρικ με έχει κερδίσει τελικά. Από όσους πέρασαν ως τώρα στη σειρά, δεν νομίζω ότι κάποιος άλλος θα έκανε για πρωταγωνιστής. Και απορώ πώς αυτή η Beth είναι ακόμη ζωντανή, κάποιο μέσον θα έχει εκεί μεσα στο κανάλι. Και δεν είναι Κινέζος, Κορεάτης είναι...
RottenLungs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Και δεν είναι Κινέζος, Κορεάτης είναι... χαχα Έλα ρε καλό είναι η Beth... Η μαλακία είναι οτι στην σειρά είναι ανήλικο (ή λέω μαλακίες) και δεν πάιζει να μας δείξει κανα γυμνό. (Πάντως πραγματικά δεν την κάνεις για 27 με την καμία...) 1
Voodooman Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μωρέ μια χαρά είναι, απλά δεν προσφέρει κάτι το εξαιρετικό. Αλλά ίσως για αυτό να την κρατάνε, γιατί έχει πήξει το μάτι μας στους άπλυτους και αξύριστους, να μην σηκώνει όλο το βάρος του μπανιστηριού μόνο του το καημένο το Μάγκι. Πάντως εγώ έχω μάτια μόνο για τη Μισόν. Και μια και ανέφερε ο φίλος mouxaxa κάτι που τον χάλασε, εμένα -αν τα έπαιρνα όλα σοβαρά-θα με χαλούσαν απίστευτα τα χτενίσματα των γυναικών και τα ξυρίσματα των ανδρών. Πώς διατηρεί άψογη την κουπ της η Maggie; Αμ ο Hershel την σεβάσμια γενιάδα του ή ο Daryl το μουστακάκι του; Θα πρέπει να ασχολούνται αρκετές ώρες με αυτές τις δουλειές.
Blacktan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 <p>Aδιαφορο επεισοδιο.</p> Αδιάφορο για 40 λεπτά ... Τα τελευταία 4 όμως ήταν επικα και σε κάνουν να θες επόμενο αμεσα ... Sent from my iPad using Insomnia 2
SPANK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μόλις τελείωσα και εγώ το επεισόδιο. Δεν θα το έλεγα ουτε αδιάφορο ουτε βαρετό απλα λίγο αργό, στο τέλος πάντως προετοιμάζει τι θα γίνει στο επόμενο, και επειται ο κακος χαμός Εγώ πιστεύω πάντως οτι θα κάνουν το ντου λίγοι και καλοί , αυτος ο κυβερνήτης εχει αρχίσει και μου την σπάει somebody shoot him 1
Muchacho Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Παντως χαιρομαι που επιστρεψαν τα αδερφια. 2
speedy23 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Σε σχεση με το προηγουμενο ηταν καλυτερο. Εστω και προς το τελος.
johnll Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Φοβερό το τέλος..αφήνει πολλά για την συνέχεια!
Toxoman_UK Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Αν στο επόμενο δε σώσουν τη κατάσταση με Άντρεα θα τους πάρω τηλ στο Talking dead για ξεκατίνιασμα.Αντρίκια πράματα Μόνο ο έτερος Τοξοβόλος Ντάριλ δε με κάνει να χασμουριέμαι πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα