Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 3 (Spoilers up to season 2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκίνησα την σειρά πριν από δύο μήνες. Ενώ στις σαιζόν 1 και στο μεγαλύτερο μέρος της 2 έβλεπα από ένα επεισόδιο κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, την τρίτη σαιζόν την είδα σε δύο ημέρες. Οι δύο πρώτες δεν ήταν άσχημες, αλλά χρειάστηκε να φτάσουμε στο επεισόδιο με τα γεγονότα στο στάβλο  για να πάρει πραγματικά μπρος η σειρά. Από εκεί και κάτω την βλέπω με γουρλωμένα μάτια.

Σε αυτή τη σειρά ένα πράγμα έχω να παρατηρήσω, είναι η μοναδική σειρά όπου ένα και μόνο πλάνο μου ήταν αρκετό για να καταλάβω πάρα πολλά πράγματα. Πόσο άσχημες εξελίξεις θα έχουμε, πόσο πολύ ο χαρακτήρας έχει ξεπεράσει τα όριά του και πόσο άσχημα πράγματα είναι έτοιμος να κάνει. Είχε και την άλλη να του τριβελίζει το μυαλό, πολύ θέλει; Είναι στο τέλος του S02E09.

th_TWD_zps6d81fb83.jpg

Δεν τον βρίσκω εξαιρετικά σπουδαίο ηθοποιό, αλλά αυτό το βλέμμα ήταν ασ'τα να πάνε...

Δημοσ.

LOL. Υπηρχε ολοκληρη αναφορα και εδω περα μετα απ'αυτο το επεισοδιο γι'αυτο το βλεμα. Ασ'τα να πανε πραγματι. Πολυ επιτηδευμενο και γενικα fail.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε την παλευετε? 13-14 επεισοδια τωρα παει μπαντες και επειδη ξεκινησαν με ενα ψιλοfail επεισοδιο αμεσως επιασε πατο η σειρα?

Εδω επιζησαμε απο το πρωτο μισο της 2ης, μην φερνετε την καταστροφη για ενα επεισοδιο

• Like 3
Δημοσ.

πιστευω οτι αυτη αυτη η σαιζον ειναι και η καλυτερη μεχρι τωρα.την παρακολουθω ομως γιατι εχω εξαντλησει καθε τι καλυτερο και εχω μεγαλη περιεργεια να δω που θα καταληξει.παντως το ολο στορυ ειναι πολυχρησημοποιημενο.μπορω να σκεφτω τουλαχιστον 5-6 σειρες η ταινιες που να εχουν το ιδιο η παρομοιο σεναριο.

Δημοσ.

Σήμερα έκανα κάτι που δεν έχω ξανακάνει ποτέ με καμία σειρά, μπήκα και διάβασα την περίληψη του χθεσινού επεισοδίου. Η κατρακύλα μου δεν έχει τέλος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...