Voodooman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Ξεκίνησα την σειρά πριν από δύο μήνες. Ενώ στις σαιζόν 1 και στο μεγαλύτερο μέρος της 2 έβλεπα από ένα επεισόδιο κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, την τρίτη σαιζόν την είδα σε δύο ημέρες. Οι δύο πρώτες δεν ήταν άσχημες, αλλά χρειάστηκε να φτάσουμε στο επεισόδιο με τα γεγονότα στο στάβλο για να πάρει πραγματικά μπρος η σειρά. Από εκεί και κάτω την βλέπω με γουρλωμένα μάτια. Σε αυτή τη σειρά ένα πράγμα έχω να παρατηρήσω, είναι η μοναδική σειρά όπου ένα και μόνο πλάνο μου ήταν αρκετό για να καταλάβω πάρα πολλά πράγματα. Πόσο άσχημες εξελίξεις θα έχουμε, πόσο πολύ ο χαρακτήρας έχει ξεπεράσει τα όριά του και πόσο άσχημα πράγματα είναι έτοιμος να κάνει. Είχε και την άλλη να του τριβελίζει το μυαλό, πολύ θέλει; Είναι στο τέλος του S02E09. Δεν τον βρίσκω εξαιρετικά σπουδαίο ηθοποιό, αλλά αυτό το βλέμμα ήταν ασ'τα να πάνε...
speedy23 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 LOL. Υπηρχε ολοκληρη αναφορα και εδω περα μετα απ'αυτο το επεισοδιο γι'αυτο το βλεμα. Ασ'τα να πανε πραγματι. Πολυ επιτηδευμενο και γενικα fail. 1
Voodooman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Α, να ψάξω να το βρω τότε, έπρεπε να το φανταστώ ότι έκανε και σε εσάς τόση εντύπωση αυτή η σκηνή!
DKNI Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Ρε την παλευετε? 13-14 επεισοδια τωρα παει μπαντες και επειδη ξεκινησαν με ενα ψιλοfail επεισοδιο αμεσως επιασε πατο η σειρα? Εδω επιζησαμε απο το πρωτο μισο της 2ης, μην φερνετε την καταστροφη για ενα επεισοδιο 3
polakis21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά όποιος μπορεί να μου πει που μπορω να βρω απο μπαρμπα τα κομικς ιντερνετικα, please pm me. Thanks
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 use the Google Luke
maggle Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 πιστευω οτι αυτη αυτη η σαιζον ειναι και η καλυτερη μεχρι τωρα.την παρακολουθω ομως γιατι εχω εξαντλησει καθε τι καλυτερο και εχω μεγαλη περιεργεια να δω που θα καταληξει.παντως το ολο στορυ ειναι πολυχρησημοποιημενο.μπορω να σκεφτω τουλαχιστον 5-6 σειρες η ταινιες που να εχουν το ιδιο η παρομοιο σεναριο.
johnll Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Τώρα θα βάλω να δω το 2ο επεισόδιο της 3ης σεζόν..σιγά σιγά μου αυξάνεται το ενδιαφέρον..
Voodooman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Σήμερα έκανα κάτι που δεν έχω ξανακάνει ποτέ με καμία σειρά, μπήκα και διάβασα την περίληψη του χθεσινού επεισοδίου. Η κατρακύλα μου δεν έχει τέλος...
timoboll Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Είμαι στο 7ο επεισόδιο της 3ης σεζόν... συγχαρητήρια
ilias8513 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Πως σας φανηκε το 10? Τα τελευταια 8 λεπτα αξιζανε! 1
NoisePollution Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Όσον αφορά το 10 πάνω που είχε αρχίσει να με παίρνει ο ύπνος boom... ξύπνησα. 1
Gtr34 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ψοφος στον Ρικ μου εχει σπαει τα νευρα ο χλιμιτζουρας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα